הרשות לפיתוח הנגב קיימה את הפסטיבל השני במסגרת שדרת הפסטיבלים – פסטיבל אוכל בבאר שבע. בקרוב: פסטיבל צחוק בקרית גת ופסטיבל מוזיקה בנתיבות
בשבוע שעבר התקיים לראשונה פסטיבל eat&drink, פסטיבל האוכל הגדול בבאר שבע, בירת הנגב. הפסטיבל התקיים ביוזמת הרשות לפיתוח הנגב במסגרת שדרת הפסטיבלים בנגב ובשיתוף עיריית באר שבע וחברת כיוונים.
אלפי מבקרים הגיעו לפסטיבל שהציע מגוון שילובים חדשים ומרגשים של אוכל ושתייה וכלל מתחם סטריט פוד חדשני, עם שלושה מטבחי ענק פתוחים בהובלת השף אבי ביטון, שיצר עשרות מנות שף ששמו דגש על טרנדים קולינריים ונמכרו במחיר סמלי של 35 ₪ למנה. בנוסף הציג הפסטיבל שוק ססגוני שהציע את מיטב המרכולת של עוטף עזה. בין המבקרים הרבים נצפו גם: ראש העיר באר שבע, רוביק דנילוביץ׳, מנכ״ל הרשות לפיתוח הנגב, משה מוריוסף ומנכ״ל חברת כיוונים, שלומי נומה.
משה מוריוסף, מנכ"ל הרשות לפיתוח הנגב ציין כי: "שדרת הפסטיבלים בנגב יצאה לדרך עם מגוון הופעות, אירועים ופעילויות עבור תושבי הנגב מתוך תפיסה כי גם לתושבי הנגב מגיע ליהנות מהופעות איכותיות שעלותן עבור רשות מקומית היא לרוב בלתי אפשרית. לאחרונה קיימנו פסטיבל מוזיקה עבור תושבי הנגב המזרחי ובו התקיימו הופעות של אמנים גדולים. פסטיבל האוכל היה הפסטיבל השני במסגרת תמיכה זו ואליו הגיעו אלפי תושבים מבאר שבע וישובי הסביבה. בקרוב נקיים פסטיבל צחוק עבור תושבי הנגב המערבי, שיתקיים בקרית גת ופסטיבל מוזיקה בנתיבות. אני שמח שאנו מפשרים לתושבים ליהנות מתרבות ישראלית איכותית ללא עלות".