סדנאות בישול בינלאומיות בערבה התיכונה
מושב חצבה, חאן 'אורחת גמלים' והצימרים של בטי
29-30.06.2020, ימי שני ושלישי
בתקופה זו בה לא ניתן לטייל ברחבי העולם, תושבי הערבה התיכונה מזמינים את הקהל הרחב לסדנאות בישול חובקות עולם.
את הסדנאות תנחה השפית מיקה שמעונוב, חובבת היסטוריה, מנחה סדנאות בישול ומדריכת טיולים קולינריים בארץ ובעולם כבר 20 שנה, זאת במטרה להעשיר את הידע ולהעצים את החוויה באמצעות הקולינריה, כלי לחיבור בין בני אדם והתרבויות השונות.
מיקה תנחה בערבה התיכונה שתי סדנאות צמחוניות-חלביות, כל סדנה תמשך כ-3 שעות, ותתקיים במטבח 'אורחת גמלים'- חאן וצימרים של בטי במושב חצבה.
הסדנה האיטלקית תתקיים בתאריך 29/6/20, יום שני מהשעה 18:30, במסגרתה מיקה תספר חוויות ממסעותיה ברחבי איטליה, לצד המנות שיוכנו בסדנא: טורטליני תרד, אנלוטי בטטה, מלנזנת גלילות חצילים, פוקצ'ות וטרמיסו קלאסי.
הסדנה הגאורגית תתקיים בתאריך 30/6/20, יום שלישי מהשעה 18:30, במסגרתה תלמד השפית גם על תבלינים גאורגים ותנחה כיצד להכין מנות מסורתיות כגון חצ'אפורי, חינקאלי, בדריג'אני ופחלי.
ההשתתפות מיועדת לכל אדם ללא צורך בידע קודם ומאפשרת לקיים חווית למידה מעשירה בעלת ערך לכל מי שפועמת בליבו האהבה לבישול.
הסדנא תתקיים בהתאם להנחיות "התו הסגול" של משרד הבריאות: חבישת מסיכה, מרחק שני מטרים בין המשתתפים והצבת עמדת אלכוהול ג'ל, הסדנא תתקיים בחדר האוכל המרכזי ל- 12 משתתפים בלבד מגיל 15 ומעלה.
משך כל סדנה – כ- 3 שעות
מחיר לסדנה אחת – 320 ₪, מחיר לשתי סדנאות – 580 ₪
פרטים והרשמה – הילה מנור – 052-6288545