Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

אבי בלשניקוב, אריק מייקלסון ואבי בניהו בארוחה של מרכז לאודר לתעסוקה במסעדת יקוטה

אבי בלשניקוב, אריק מייקלסון ואבי בניהו בארוחה של מרכז לאודר לתעסוקה במסעדת יקוטה
קרדיט באדיבות מרכז לאודר לתעסוקה

הנהלת מרכז לאודר לתעסוקה מייסודו של רון לאודר, התכנסה אמש (21/6) במסעדה המפורסמת יקוטה בבאר שבע לארוחת ערב חגיגית לסיכום הפעילות המאומצת של המרכז במהלך ימי הקורונה. המארחים – אבי בלשניקוב יו"ר הועד המנהל של מרכז לאודר ונציגו של רון לאודר בישראל יחד עם אריק מייקלסון מנכ"ל JNF ישראל. עוד נכחו – אבי בניהו, היועץ האסטרטגי של רון לאודר, תמר גיל מנחם משנה למנכ"ל מרכז לאודר לתעסוקה, אורי כרמל מנכ"ל ארגון ארץעירד"ר ערן בוכלצב יו"ר הועד המנהל של ארגון ארץעיר פנינה אביטל מנהלת פעילות מרכז לאודר, מיטל צור מנהלת המרכז לפיתוח קריירה באוניברסיטת בן גוריון ובשיתוף מרכז לאודר, ועוד.

אבי בלשניקוב, אריק מייקלסון ואבי בניהו בארוחה של מרכז לאודר לתעסוקה במסעדת יקוטה
קרדיט באדיבות מרכז לאודר לתעסוקה

מרכז לאודר הוקם מתוך ההבנה כי פיתוח אפשרויות תעסוקה איכותיות הן המפתח ליישוב הנגב. במהלך ימי הקורונה המרכז פעל למתן מענה תעסוקתי עבור קהילת המעסיקים בנגב מצד אחד ומחפשי עבודה מצד שני, תוך הסתגלות מהירה למגבלות החדשות וסיוע למעסיקים בהטמעתן.

אבי בלשניקוב הרים כוסית לחיים עם כל הנוכחים וברך "תודה רבה לאלו שעבדו מהבית, לאלה שעבדו וחשבו מחוץ לקופסא, בימים אלו בהם יש מעל מיליון מובטלים מרכז לאודר לתעסוקה מקבל משמעות חשובה פי כמה. אנחנו מתכוננים לעבודה משמעותית יותר בעקבות השינויים בשוק העבודה לאור הקורונה."

אריק מייקלסון הוסיף כי "עיני הקהילות היהודיות בארה"ב נשואות כלפי הארץ, הפעילות של מרכז לאודר בתקופת הקורונה היא ראויה לשבח ונותנת השראה לתורמים בתפוצות. לאור המציאות החדשה החלטנו לפתוח אגף חדש שיסייע לעסקים קטנים בנגב וכך נשלים את החזון לקידום תעסוקה איכותית בנגב".

אבי בלשניקוב, אריק מייקלסון ואבי בניהו בארוחה של מרכז לאודר לתעסוקה במסעדת יקוטה
קרדיט באדיבות מרכז לאודר לתעסוקה

לאחר הברכות המשיכו המשתתפים לחלק הטעים של הערב – כאשר על התפריט העשיר היה אחראי בבר בן מויאל, שפינק במטעמים מהמטבח המרוקאי והשאיר טעם של עוד. לסיום הודיעו בלשניקוב ומייקלסון כי זוהי תחילתה של מסורת חדשה, ובכל מספר חודשים תתקיים ארוחה במקום אחר בנגב במטרה להכיר ולהתחבר לעסקים המקומיים באיזור.

בסוף הארוחה ניגש אבי בניהו לבבר הבעלים של מסעדת יקוטה, הודה לו על האירוח ואף צייץ ברשתות החברתיות כי השירות, הטריות ומגוון האוכל האותנטי הם לגמרי עוד סיבה לבוא ולבקר בבאר שבע, שכבר הפכה למרכז הארץ.

אבי בלשניקוב, אריק מייקלסון ואבי בניהו בארוחה של מרכז לאודר לתעסוקה במסעדת יקוטה
קרדיט באדיבות מרכז לאודר לתעסוקה
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
להיפטר מסנטר כפול אחת ולתמיד- זה אפשרי
הפנים הם אחד האזורים הבולטים בגוף. כאשר אנו פוגשים את...
ארגון הקבלנים בנגב במחווה מרגשת לזכרו של רנ"ג אורי מויאל ז"ל מדימונה שנרצח בפיגוע בבית קמה
ברביעי האחרון קיים ארגון הקבלנים בנגב כנס מקצועי בהשתתפות כ...
כל מה שרציתם לדעת על קניית מזוודות חדשות
נסיעות לחו"ל הן חלק בלתי נפרד מהחיים של רובנו. אנחנו...
סגנונות בניה באזור המרכז
אזור המרכז, בניגוד לאזורים הפסטורליים והמרחבים הירוקים בפריפריה, הוא שוקק...
כל הסיבות להזמין מטבח בצבע לבן
לאחרונה אתם חושבים יותר ויותר ברצינות על האפשרות של הזמנת...
ח"כ גילה גמליאל ביקרה ביום שלישי באופקים
שרת החדשנות, המדע והחלל, ח"כ גילה גמליאל, ביקרה ביום שלישי...
איך אוטמים קיר חיצוני לחדירת מים?
יש אצלכם סדקים או סימני רטיבות בקיר חיצוני? איטום לקוי...
תביעות בתחום לשון הרע – איך עושים את זה בצורה נכונה?
לגלות בוקר אחד שמישהו פוגע בשמנו הטוב זה לא משהו...
איך עורך דין לענייני ירושה בחיפה מונע סכסוכים בין אחים?
סכסוך בין אחים סביב ירושה עלול לפרק גם משפחה מלוכדת...
עבודה בסביבה ממוחשבת- הכי פשוט שיש
מחשבים תופסים היום כל פינה בחיינו, אבל למרות זאת לא...