מחוז הדרום ב'מאוחדת' ממשיך בשדרוג שירותי הרפואה

מחוז הדרום ב'מאוחדת' ממשיך בשדרוג שירותי הרפואה
קרדיט צילום: טל שחר

הנהלת מחוז הדרום במאוחדת ממשיכה להשקיע בהרחבת שירותי הבריאות בערי המחוז ומרחיבה כעת את שירותי הרפואה. למרפאות הקיימות נוספו שורת רופאים ומומחים בתחום רפואת נשים, רפואת משפחה, אף-אוזן-גרון, רפואת עיניים, אורולוגיה, פיזיותרפיסטית ומומחים נוספים

קרדיט צילום: טל שחר

 

הנהלת מחוז הדרום במאוחדת ממשיכה להשקיע בהרחבת שירותי הרפואה בערי המחוז ובהן מרפאות באשדוד, באר שבע, קריית גת ונתינות. כחלק מהמהפכה הבריאותית של מאוחדת, נפתחו מרפאות חדשות, נוספו רופאים חדשים, עובו שהשירותים הקיימים, הורחבו זמינות התורים והתקיימו ימי עיון וכנסים בנושאי אורח חיים בריא. כמו כן, הופעלו מוקדי חירום לרפואה דחופה בשעות הלילה.

 

בכל ערי המחוז הציבור הנמנה עם לקוחות מאוחדת מביע אמון בקופה בכל סקרי דעת קהל. כחלק ממהפכה הבריאותית של מאוחדת במחוז דרום, רושם מרחב אשדוד בימים אלו תנופת פעילות והתרחבות עם הצטרפותם של מספר רופאים ומומחים נוספים למרפאות הקופה בעיר. בימים אלו נכנס לתפקידו כרופאי מנהלי מרחבי באשדוד, ד"ר רוסלן ביליאר, שינהל מעתה את המערך הרפואי של מאוחדת במרחב. בנוסף הצטרפו למאוחדת רופאים מומחים במגוון תחומי הרפואה לטובת תושבי העיר. ביניהם ד"ר גוגל המתמחה ברפואת משפחה שתקבל את לקוחות מאוחדת במרפאת רותם באשדוד ותצטרף לצוות המומחים במרפאות נוספות של מאוחדת בעיר. ד"ר גוגל מצטרפת לד"ר מורטוב, מומחית ברפואת המשפחה עם התמחות נוספת ברפואת סכרת. אל רשימת הרופאים החדשים מצטרפים גם ד"ר אל עברה וד"ר ארטמונוב, אורתופדים מהמרכז הרפואי ברזילי, שיעניקו שירותי רפואה במרפאת קרן היסוד באשדוד. ד"ר מרינה, מומחית ברפואת משפחה שהצטרפה לצוות הרפואי הנרחב במרכז הרפואי יהודה הנשיא.

 

 

מנהל מחוז דרום, דני מושיוב: "מאוחדת, כאחד מגופי הבריאות הגדולים בישראל, מרחיבה ומפתחת כל העת את שירותי הרפואה הניתנים ללקוחותיה. מאוחדת רואה חובה לדאוג לכלל לקוחותיה ומעבה באופן משמעותי את שירותי הבריאות באמצעות הוספת רופאים ומומחים נוספים".

 

מנהלת המרחב, יוכי מאיר: "מאוחדת שמה לעצמה למטרה להביא את כל שיורתי הרפואה למרפאות הקופה בעיר אשדוד מתוך מטרה להעניק את כל שירותי הרפואה בתוך הערים, מבלי שהתושבים יאלצו לנדוד מחוץ לתחומי העיר על מנת לקבל את שירותי הרפואה הנדרשים. הנהלת המרחב תמשיך לדאוג להרחבת השירותים והטיפולים כדי לסייע לזמינות התורים להעמקת השירות".

 

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מקום של חיים שנושא את זכרם של מי שחייהם נגדעו: תחנת האחיות בסורוקה הוקדשה לזכר משפחת קפשיטר
לאחרונה נחנכה תחנת האחיות במחלקה לגריאטריה בסורוקה מרכז רפואי אוניברסיטאי,...
עושים כבוד לטבע הצלחה לאירוע 'חיות הבר בערבה' שהתקיים בערבה התיכונה עם מחווה מרגשת לחוקר הטבע סר דייויד אטנבורו ליום הולדתו ה-100 וחנוכת מרחב למידה "ממלכת הזנבנים" בשמורת שיזף
הצלחה לאירוע 'חיות הבר בערבה' שהתקיים בתחנת מחקר 'יאיר' בערבה...
כינוס חירום של ראשי ועדי העובדים ובכירי ההסתדרות במלון בים המלח
מהלכי הממשלה לקידום תזכיר חוק זיכיון ים המלח, והחשש הגדול...
רשות הטבע והגנים השיקה את "הצליל השמיני" התערוכה השנתית במערות הפעמון בגן הלאומי בית גוברין
רשות הטבע והגנים השיקה אמש (א') את "הצליל השמיני", תערוכת...
שבירת שגרה מרעננת: מבקרי מרכז היום לקשיש של "משמרות" ירוחם נהנו מיום כיף בים המלח
מבקרי מרכז היום לקשיש של חברת "משמרות" ירוחם יצאו השבוע...
שנתיים וחצי אחרי שאיבד את הוריו בנובה: אליאב עבדוש עלה היום לתורה
אליאב עבדוש, בנם הבכור של גל ונאג'י עבדוש ז"ל, שנרצחו...
מבקר המדינה: תשתיות הניקוז באשקלון עדיין לא ערוכות לשיטפונות. כמו כן: ליקויים בחלוקת התמיכות לתנועות הנוער בדימונה
בדצמבר 2025 פקדו את אזור אשקלון הצפות שחייבו הפעלת כוחות...
יזמות צעירה בערבה התיכונה
במסגרת התוכנית (Start Up Now) SUN של עמותת יוניסטרים, השלימו השבוע 15 תלמידות ותלמידים משכבה...
אלו את ניצן בשיתוף פעולה ייחודי עם עיריית ירוחם: חברת אלו את ניצן, המתמחה בעיצוב תכנון ובנית מתקני משחק וכושר, מכריזה על תכנון והקמת גן האריה בירוחם בהשקעה כספית של כ-6 מיליון ₪
גולת הכותרת בגן האריה החדש בירוחם, שנבנה בימים אלו בשכונת...
אלופת רשת אמית בכדורסל: אמית קבוצת יבנה
נבחרת הכדורסל של בית החינוך אמית קבוצת יבנה (שחקני כיתות...
דילוג לתוכן