נווה נוי: נותרו קוטג'ים אחרונים לאכלוס מיידי

נווה נוי: נותרו קוטג'ים אחרונים לאכלוס מיידי
קרדיט - dvision3

קוטג'ים אחרונים לאכלוס מיידי מוצעים לשיווק בשכונת נווה נוי בבאר שבע במסגרת פרויקט צמודי הקרקע של אביסרור בנווה נוי. מחיר קוטג' בפרויקט החל מ- 1.7 מיליון שקל.

כמו כן חברת אביסרור מציעה למכירה את הקוטג'ים בתנאי תשלום ייחודיים: שלמו 10 אחוז בחוזה והיתרה באכלוס.

אביסרור בנווה נוי, באר שבע
קרדיט – dvision3

פרויקט אביסרור בנווה נוי ממוקם במתחם סגור רק לתושבי הקוטג'ים בשכונה המבוקשת בבאר שבע והוא כולל בסך הכל 28 קוטג'ים בני 5 חדרים. מדובר במתחם קוטג'ים ייחודי בסטנדרט בנייה גבוה, בשכונה המבוקשת נווה נוי. המיקום בקרבה למרכזי קניות ופנאי, סביבת המגורים האיכותית לילדים והחדרים המרווחים משדרגים לכם את חווית המגורים. הפרויקט נושק לטיילת שנמצאת על נחל עם גני שעשועים חדשים ופיתוח יפיפה. בפרויקט קוטג' לדוגמא ולאחרונה קיבל הפרויקט טופס 4.

לדברי יורם אביסרור, סמנכ"ל חברת אביסרור הבונה את פרוייקט הקוטג'ים נווה נוי מסביר כי העיר באר שבע, מבחינה אקלימית, מתאימה מאוד לאירוח חיצוני שכן ימי הגשם בעיר ספורים. פרוייקט נווה נוי נבנה עם ראייה אשר מתבססת על "החיים בחוץ" המתאימה לאורח החיים בדרום כך לדוגמה: גודל הגינה הינו אידיאלי, היציאה לחצר נמצאת במיקום נוח, כמו גם גודל השטח המרוצף. בנוסף התקינה החברה נקודת מים וגז חיצוניים, תשתית השקיה מתקדמת ותאורה לכל רוכש אשר יפתח את תרבות 'אירוח החוץ' בחצר ביתו.

אביסרור מציין בנוסף כי הפרויקט רושם הצלחה גדולה לאור הביקוש הגדול לצמודי קרקע בעיר. "בנוסף קיים ביקוש גדול להתגורר בשכונת נווה נוי שהיא אחת השכונות הטובות והמבוקשות בעיר. הפרויקט מוקם בחלקה המזרחי של שכונת נווה נוי המאופיינת בבנייה צמודת קרקע מה שמשווה לה אווירה כפרית ונעימה. כמו כן הפרויקט הוקם בסמוך למרכז קניות חדש, בסמוך ל-YES פלאנט וכן בסמוך לקניון MALL 7".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
חיבוק תחת אש: אמית טכנולוגי באר שבע בביקורי בית
צוות בית החינוך אמית טכנולוגי באר שבע יצא השבוע למבצע...
המסע המרגש של מורי אמית שדרות אל בתי התלמידים
בזמן שמבצע "שאגת הארי" נמשך והלימודים מושבתים, צוות תיכון הבנים...
רגע של שמחה: חגיגת פורים צבעונית במרכז היום ''חושן'' בשדות נגב
רגע לפני מבצע ''שאגת הארי'' , מרכז היום ''חושן'' של...
רשות הטבע והגנים: פריחה נדירה באמצע המלחמה
פריחה מרהיבה, שלא נראית בכל שנה בארץ, צבעה השנה את...
אירוח כפרי שינתק אתכם מהשגרה - קרדיט-Photo by Lieve Ransijn on Unsplash
אירוח כפרי שינתק אתכם מהשגרה וימלא אתכם באנרגיות חדשות
במהלך השגרה הצפופה אין כמו לקחת חופש לניתוק טוטאלי מחיי...
מיגון אש פתרון הגנה מתקדם - קרדיט-Photo by Jakub Żerdzicki on Unsplash
מיגון אש: פתרון הגנה מתקדם שיגן על חיי אדם ורכוש ויעניק לכם שקט נפשי
כשמדובר בבטיחות של המבנה שלכם, הפער בין אירוע נקודתי לבין...
דרמה בדרכים: צוות טיפול נמרץ של מד״א יילד אישה בניידת טיפול נמרץ - ושניות לאחר הלידה התקבלה התרעת ירי טיל מאיראן
צוות ניידת טיפול נמרץ של מגן דוד אדום יילד הערב...
בין אזעקות - לידה מפתיעה בסמוך לתחנת אוטובוס בצומת עומר: פראמדיקית בת שירות לאומי במד״א שעשתה דרכה למשמרת סייעה ליולדת
אתמול (א׳) בשעה 06:07 התקבלה במוקד 101 של מד״א קריאה...
עמותת איילים מסייעת להיערכות העורף במהלך מלחמת 'שאגת הארי': סטודנטים של עמותת איילים מהכפרים בבאר שבע ודימונה סייעו בהשמשת מקלטים וחילקו משלוחי מנות לקשישים בודדים
החל מתחילת מלחמת 'שאגת הארי', עשרות סטודנטים מהכפר של עמותת...
אילת: כוחות מד״א תרגלו טיפול במאות נפגעים בתרחיש פגיעת טילים במספר מוקדים בעיר
כחלק ממוכנות מגן דוד אדום לתרחישי חירום מורכבים במדינת ישראל,...
דילוג לתוכן