נווה נוי: נותרו קוטג'ים אחרונים לאכלוס מיידי

נווה נוי: נותרו קוטג'ים אחרונים לאכלוס מיידי
קרדיט - dvision3

קוטג'ים אחרונים לאכלוס מיידי מוצעים לשיווק בשכונת נווה נוי בבאר שבע במסגרת פרויקט צמודי הקרקע של אביסרור בנווה נוי. מחיר קוטג' בפרויקט החל מ- 1.7 מיליון שקל.

כמו כן חברת אביסרור מציעה למכירה את הקוטג'ים בתנאי תשלום ייחודיים: שלמו 10 אחוז בחוזה והיתרה באכלוס.

אביסרור בנווה נוי, באר שבע
קרדיט – dvision3

פרויקט אביסרור בנווה נוי ממוקם במתחם סגור רק לתושבי הקוטג'ים בשכונה המבוקשת בבאר שבע והוא כולל בסך הכל 28 קוטג'ים בני 5 חדרים. מדובר במתחם קוטג'ים ייחודי בסטנדרט בנייה גבוה, בשכונה המבוקשת נווה נוי. המיקום בקרבה למרכזי קניות ופנאי, סביבת המגורים האיכותית לילדים והחדרים המרווחים משדרגים לכם את חווית המגורים. הפרויקט נושק לטיילת שנמצאת על נחל עם גני שעשועים חדשים ופיתוח יפיפה. בפרויקט קוטג' לדוגמא ולאחרונה קיבל הפרויקט טופס 4.

לדברי יורם אביסרור, סמנכ"ל חברת אביסרור הבונה את פרוייקט הקוטג'ים נווה נוי מסביר כי העיר באר שבע, מבחינה אקלימית, מתאימה מאוד לאירוח חיצוני שכן ימי הגשם בעיר ספורים. פרוייקט נווה נוי נבנה עם ראייה אשר מתבססת על "החיים בחוץ" המתאימה לאורח החיים בדרום כך לדוגמה: גודל הגינה הינו אידיאלי, היציאה לחצר נמצאת במיקום נוח, כמו גם גודל השטח המרוצף. בנוסף התקינה החברה נקודת מים וגז חיצוניים, תשתית השקיה מתקדמת ותאורה לכל רוכש אשר יפתח את תרבות 'אירוח החוץ' בחצר ביתו.

אביסרור מציין בנוסף כי הפרויקט רושם הצלחה גדולה לאור הביקוש הגדול לצמודי קרקע בעיר. "בנוסף קיים ביקוש גדול להתגורר בשכונת נווה נוי שהיא אחת השכונות הטובות והמבוקשות בעיר. הפרויקט מוקם בחלקה המזרחי של שכונת נווה נוי המאופיינת בבנייה צמודת קרקע מה שמשווה לה אווירה כפרית ונעימה. כמו כן הפרויקט הוקם בסמוך למרכז קניות חדש, בסמוך ל-YES פלאנט וכן בסמוך לקניון MALL 7".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מרחיבים שיח של אחדות: בית המדרש "שיג ושיח" משיק בימים אלו מרחב פתוח של 400 מ"ר בבאר שבע
בימים אלו נפתח בבאר שבע בית המדרש "שיג ושיח "-...
בא לעיר מלון חדש: רשת מלונות "דומוס" השיקה את מלון הרצל בלב העיר העתיקה בבאר שבע
בנוכחות ראש העיר רוביק דנילוביץ', הרב הראשי לבאר שבע אברהם...
KAN 2026 הפסטיבל שכבש את המדבר חוזר בפעם השנייה
מוש בן ארי •  דארוויש • ד"ר ליאת יקיר •...
"לילות רמדאן 2026": עשור של חיבורים, טעמים וסיפורים: החוויה התיירותית הכי מיוחדת בנגב של "קסם המדבר" יוצאת למסע תרבותי וקולינרי עם חיבורים אנושיים
לאכול במערה, לבשל מקלובה ולגלות את הנגב הירוק: מיזם  "קסם...
במעמד של כ-200 נשים: נפתחו אירועי האישה של נעמת נגב מאוחד
אירועי יום האישה של נעמת נגב מאוחד נפתחו במלון "רויאל...
מגן דוד אדום ומועצה מקומית גדרה חנכו 2 עמדות מַפְעֵם (דפיברילטור) חכמות חדשות במרחב הציבורי במועצה
היום (ג') נחנכו במעמד ראש המועצה המקומית גדרה סהר פינטו,...
כרטיס כניסה לעתיד: המהפכה האקדמית של המכללה הטכנולוגית אמית שדרות ומכללת ספיר
שיתוף פעולה פורץ דרך, שיושק באביב 2026 יאפשר לסטודנטים במכללה...
מעל 170 תלמידים השתתפו בטורניר השחמט העירוני בבאר שבע
בשיתוף פעולה בין עמותת צל"ש, מנהל החינוך בבאר שבע ובחסות...
מופע "אגדה חיה" מגיע במיוחד לכבוד חג הפורים
הפרויקט המוזיקלי-זואולוגי של היוצר שחר אבן צור (מוניקה סקס) מגיע...
בשורה לתושבי אשדוד והדרום
SCE המכללה האקדמית להנדסה ע"ש סמי שמעון משיקה מסלול לימודים...
דילוג לתוכן