השף ויוצר התוכן דוד גדג' (“הופ הופ טאק טאק”) משיק מנה חדשה ובלעדית לרשת 'תפודיס': תפוחי אדמה ותירס חם עם תוספות מיוחדות

השף ויוצר התוכן דוד גדג' (“הופ הופ טאק טאק”)  משיק מנה חדשה ובלעדית לרשת 'תפודיס':      תפוחי אדמה ותירס חם עם תוספות מיוחדות
המנה החדשה של דוד גדג' צילום יחצ

הקהל הרחב מוזמן לעופר קניותר לטעימות של המנה שיצר השף ביום שישי ה 24.10 בשעה 11:00– 100 הלקוחות הראשונים שיגיעו – תוגש להם המנה בעלות של שקל אחד בלבד!

השף ויוצר התוכן דוד גדג’ (“הופ הופ טאק טאק”) עם למעלה מרבע מיליון עוקבים באינסטגרם ו 146k  עוקבים בטיק טוק , 190 K בפייסבוק יחשוף לראשונה מנה חדשה שייצר במיוחד עבור רשת ”תפודי'ס”, ותוגש לראשונה לקהל הרחב בעופר קניותר: שם המנה: הופ הופ טאק תפודי'ס.

המנה החדשה של דוד גדג' צילום יחצ

לאחרונה פתחה הרשת הקולינרית 'תפודי'ס', המתמחה בהגשת תפוחי אדמה איכותיים עם תוספות מיוחדות,  סניף דגל בקניון עופר קניותר, מקבוצת קניוני עופר.

מדובר במנה הכוללת את התפוח האדמה הטעים והמוכר, עם טוויסט קריספי מפתיע במיוחד. מחיר לצרכן: 44 ₪. המנה המיוחדת תוגש לקהל הרחב במהלך החודש הקרוב בלבד.

לרגל חשיפת המנה, הקהל מוזמן לפגוש את השף דוד גדג' ביום שישי ה 24.10.25 משעה 11:00 לטעימות. מאה הלקוחות הראשונים שיגיעו לסניף ויעקבו אחר הרשת והשף ברשתות החברתיות, יוכלו לרכוש  את המנה בשקל אחד בלבד!

השף דויד גדג' כוכב הרשת צילום יחצ

כוכב הרשת דוד גדג’, החל את דרכו הקולינרית מגיל צעיר. כבר בגיל 14  החל לעבוד במטבח באולם אירועים וכשהיה בן 27 זכה לתואר “השף הצעיר בישראל”, בזכות איכות העבודה והרצינות שביצע. גדג' פעיל ברשתות החברתיות עם פרופיל שכולל מתכונים, שיתופי פעולה ותוכן  קולינרי  יומיומי, קליל ומהיר, שכל אחד יכול להכין בבית. הוא מביא איתו גישת בישול שמוּשָׂרֶת בין אוכל מסורתי לחדשני, תוך שילוב טכניקות קלייה, תיבול חכם ורגישות לטעמים חזקים אך מאוזנים. כמו כן, דוד גדג’ מקפיד על השתתפות חברתית ורגישות לקהלים.

המנה החדשה של דוד גדג' צילום יחצ

לדברי מאיה נבון מנכ"ל עופר קניותר: עם השקת  סניף  'תפודיס' בקניותר, החלטנו לחגוג את האירוע עם השף האוהב, דוד גדג'. לרגל ההשקה יצר השף דוד גדג' מנה מיוחדת ובלעדית, שתוגש ביום ההשקה לקהל הרחב ותוגש בסניף במהלך החודש הקרוב. לדבריה: "השילוב בין יצירתיות קולינרית של דוד לבין החוויה שמציעה תפודי'ס, מבטיחה חגיגה של טעמים וחוויה קולינרית משובחת ובלתי נשכחת. אנו שמחים להזמין את הקהל הרחב להצטרף אלינו ולהיות חלק מהאירוע".

רשת 'תפודיס', המתמחה בהגשת תפוחי אדמה איכותיים עם תוספות מיוחדות הוקמה ע"י איתי עוז, תושב העיר נס ציונה ולוחם סיירת גבעתי , עם שחרורו הצבאי ובין שירות מילואים, בחר לממש חלום אישי והקים רשת מזון  עם מוצרים טריים כחול-לבן, על מנת לעודד חקלאות מקומית וחיזוק תוצרת הארץ.

המנה החדשה של דוד גדג' צילום יחצ
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
נשיא המדינה בפתיחת קמפוס "חוסידמן" למנהיגות בדואית בנגב
נשיא המדינה יצחק הרצוג פתח היום, יום רביעי, י"ד בחשוון,...
איחוד הצלה ערכו בדיקות רפואיות במרכז יום "משמרות" בירוחם וגילו ממצא שהציל חיים
במסגרת חודש האזרח הוותיק, ניידת איחוד הצלה הגיעה למרכז היום...
חינוך לאנושיות לצד חינוך למצוינות
תלמידי כיתת ט' יהלו"ם מבית הספר התיכון יוצר עתיד בבאר...
נשיא המדינה יצחק הרצוג נשא הספד בהלוויתו של עמירם קופר ז״ל
נשיא המדינה: ״מרצחי חמאס הראו את פרצופם האמיתי שוב ושוב...
קבלת שבת בשוק העירוני של באר שבע חוזרת
"יעדים", החברה העירונית לפיתוח עסקי בבאר שבע,  מחזירה את המסורת...
בקשה לצו ירושה וניהולה באופן מקוון
בעידן הדיגיטלי הרשם לענייני ירושה מאפשר להגיש את רוב הבקשות...
כיצד להנפיק ויזות לחו"ל בצורה חכמה
הוצאת ויזה להודו    עבור ישראלים המעוניינים לבקר בהודו, ישנו צורך בהנפקת...
איפור מקצועי
הסמכות מקצועיות באיפור: איך לבחור קורס עם תעודה מוכרת?
תחום האיפור המקצועי בישראל הוא שוק פרוץ ותוסס, וכתוצאה מכך,...
מנטישה שלילית להכפלת תושבי העיר: אופקים העיר שלא עוצרת מממשת את חזון בן גוריון
תכנית ׳אופקים 2035׳ הושקה בסוף השבוע שעבר (רביעי) בהשתתפות ראש...
"לזמן את הרוע", "לשחרר את השדים", "בדם קר" ו"אגם העצמות" אלה הם רק חלק מהסרטים שמחכים לצופים בפלאנט באר שבע בסופ"ש אימה לכבוד ההאלווין
סופ"ש אימה בלתי נשכח עם מיטב סרטי האימה של השנה,...
דילוג לתוכן