"הרמוניה ביער": ערב של קסם, רוגע והשראה בלב הטבע עם שלל סדנאות, טיפולים, מוזיקה והרצאה מרתקת

"הרמוניה ביער": ערב של קסם, רוגע והשראה בלב הטבע עם שלל סדנאות, טיפולים, מוזיקה והרצאה מרתקת
ליאור אסידו - תיירות הנגב הפורח פסטיבל הרמוניה ביער

אחרי ההצלחה הגדולה בשנה שעברה, אירוע "הרמוניה ביער" חוזר ובגדול והפעם בחוות להב, צמוד ליער להב הפסטורלי, במיקום נוח ונגיש לבאים מכל רחבי הארץ. ביום חמישי, 18 בספטמבר 2025, החל מהשעה 17:00, יחכה לכם ערב קסום המשלב גוף, נפש וטבע עם סדנאות מרפאות, טיפולים אישיים, מוזיקה, אמבטיית קרח, דוכנים ואוכל טוב של אמנים ויוצרים מקומיים והרצאה מעוררת השראה של ד"ר ליאת יקיר.

 עם סיומו של הקיץ ורגע לפני שהחגים נכנסים לקצב משלהם, זה בדיוק הזמן לעצור, לנשום ולפנות מקום לשקט. אגף התיירות של מועצה אזורית בני שמעון מזמין את הקהל הרחב לאירוע הוולנס "הרמוניה ביער", ערב מלא בחוויות מרגיעות, תנועה, מוזיקה, טיפולים אישיים ותוצרת מקומית בלב הטבע הפסטורלי של הנגב.

ליאור אסידו – תיירות הנגב הפורח פסטיבל הרמוניה ביער

האירוע, שייערך זו השנה השנייה לאחר הצלחה גדולה בשנה שעברה, מיועד לגילי 30 ומעלה ומבוסס כולו על תוצרת מקומית של אמנים ויוצרים מקומיים תושבי המועצה. המועד נבחר במיוחד לאחר החופש הגדול ולפני החגים, כהזדמנות להניח את היומיום בצד ולהיטען באנרגיות חדשות.

האירוע מציע מגוון סדנאות אישיות, בהן אקסס בארס, עיסוי רקמות עמוק, עיסוי רפואי, דיקור סיני, עוצמת הרכות, ומדיטציה בודהיזם זן. לצד אלה, יתקיימו סדנאות קבוצתיות כמו אקרו-יוגה, פילאטיס FLOW, , סאונד הילינג, ציור אינטואיטיבי, ריברסינג, רוקחות טבעית, טבע תרפיה, אמבטיות קרח ועוד.

במהלך הערב יפעלו דוכנים מגוונים של תוצרת ואמנות מקומית – שוקולד, קוסמטיקה טבעית, תכשיטים, עבודות יד, בגדי יד שנייה ועוד – כולם תוצרת של אמנים ויוצרים תושבי המועצה, המוסיפים חיבור לקהילה וטעם ייחודי ובלעדי לאירוע. כמו גם יוכלו באי האירוע לרכוש אוכל מקומי כגון סל פיקניק זוגי (הזמנה מראש דרך אתר האירוע) וב"קפאלה" – עגלת קפה מקומית.

ליאור אסידו – תיירות הנגב הפורח פסטיבל הרמוניה ביער

במרכז הערב תתקיים הרצאתה המרתקת של ד"ר ליאת יקיר – ביולוגית, סופרת, מרצה וחוקרת את הביולוגיה של הרגשות וההתנהגות האנושית. ד"ר יקיר, בעלת דוקטורט בגנטיקה ותואר שני בחקר הורמונים ממכון ויצמן למדע, תוביל את המשתתפים למסע מרתק להבנת מושג האושר מזווית מדעית. בהרצאה נלמד מהי ההגדרה הביולוגית של אושר, מדוע המוח שלנו מתוכנת יותר להתמקד בשלילי ובסבל, ומדוע "האושר מתחיל במקום בו הסבל נגמר". המשתתפים יקבלו כלים מעשיים להגברת האושר האישי ולחיזוק החוסן הנפשי בעידן של חוסר יציבות וסטרס מוגבר.

מחירי כרטיסים:

מחיר רגיל: 220 שׂ"ח לאדם/ 400 לזוג

מחיר לתושבי המועצה: 200 שׂ"ח לאדם / 360 לזוג

טיפולים אישיים – 30 ₪ לאדם.

  • הנחות מיוחדות ומחירים אטרקטיביים לתושבי המועצה.
  • קיימת אפשרות ללינה בכפר הנופש בקיבוץ כרמים ובכך להפוך את חוויית הוולנס ליומיים שלמים של ניתוק ורגיעה – בטלפון: 08-6597111.
  • מחיר הכניסה לאירוע אינו כולל מזון – רכישה בדוכנים בלבד.

 

מהרו להירשם – מספר המקומות מוגבל!
לרכישת כרטיסים:
https://tic.li/OAq841O

דוקטור ליאת יקיר – קרדיט צילום – רמה שפי
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
רשות הטבע והגנים: הבז שברח מהבזיארים - והקים משפחה במדבר יהודה
במהלך סקר דורסים במדבר יהודה אותר בז מדברי נדיר, שעל...
מעומק השבי למאהל הגבורה: איתן מור ומשפחת זמורה במפגשים פתוחים לקהל הרחב
ימים ספורים לאחר יום השואה, כשהלב הישראלי עובר מזיכרון העבר...
להקת המחול קמע יוצאת לגרמניה עם "כרמינה בורנה 2.0" מאת תמיר גינץ ותציג השבוע את Gray בבאר שבע
להקת המחול קמע תצא בשבוע הבא לסיור הופעות בגרמניה, במסגרתו...
בין אזעקות לעשייה: קהילת תיכון רגר בבאר שבע התגייסה למען החיילים
עם פרוץ המלחמה והשבתת מערכת החינוך, הפך תיכון רגר בבאר...
דן בדרום ודן באר שבע חוזרות לפעילות מלאה מיום א' הקרוב
בעקבות הסכם הפסקת האש, חברות התחבורה הציבורית דן בדרום ודן...
מסקר שערכה עמותת 'הראש הכרוני שלי' עולה: מעל למחצית מחולי המיגרנה מדווחים על עלייה בתדירות ההתקפים מאז תחילת המלחמה וכ 90% נאלצו להיכנס למרחב מוגן בזמן התקף כ 10% מהמשיבים הם תושבי הדרום
פייגא מרקס, יו"ר עמותת 'הראש הכרוני שלי': "ממצאי הסקר מוכיחים...
כ-660 דירות בדיור הציבורי נפגעו במבצע “שאגת הארי”; עבודות השיקום בעיצומן
בהנחיית שר הבינוי והשיכון חיים כץ, צוותי זרוע השיכון במשרד...
האורות חוזרים למסך: בית הקולנוע פלאנט בבאר שבע נפתח מחדש לפעילות
מתחם הקולנוע פלאנט (Planet) בבאר שבע חוזר לפעילות ומחדש את...
כל הכבוד לצה"ל!!! ד”ר להבית אקרמן מתגייסת למילואים ונכנסת לעזה לטפל בחיילי צה”ל
ד”ר להבית אקרמן, בת 55, מומחית לרפואת עור, ממשיכה להוביל...
רשות הטבע והגנים: ניקיונות פסח - ממשיכים לשקם את שמורת הטבע עברונה
12 שנים לאחר זיהום הנפט הגדול ולאחר שניסיונות השיקום באמצעים...
דילוג לתוכן