Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

אבי בלשניקוב, אריק מייקלסון ואבי בניהו בארוחה של מרכז לאודר לתעסוקה במסעדת יקוטה

אבי בלשניקוב, אריק מייקלסון ואבי בניהו בארוחה של מרכז לאודר לתעסוקה במסעדת יקוטה
קרדיט באדיבות מרכז לאודר לתעסוקה

הנהלת מרכז לאודר לתעסוקה מייסודו של רון לאודר, התכנסה אמש (21/6) במסעדה המפורסמת יקוטה בבאר שבע לארוחת ערב חגיגית לסיכום הפעילות המאומצת של המרכז במהלך ימי הקורונה. המארחים – אבי בלשניקוב יו"ר הועד המנהל של מרכז לאודר ונציגו של רון לאודר בישראל יחד עם אריק מייקלסון מנכ"ל JNF ישראל. עוד נכחו – אבי בניהו, היועץ האסטרטגי של רון לאודר, תמר גיל מנחם משנה למנכ"ל מרכז לאודר לתעסוקה, אורי כרמל מנכ"ל ארגון ארץעירד"ר ערן בוכלצב יו"ר הועד המנהל של ארגון ארץעיר פנינה אביטל מנהלת פעילות מרכז לאודר, מיטל צור מנהלת המרכז לפיתוח קריירה באוניברסיטת בן גוריון ובשיתוף מרכז לאודר, ועוד.

אבי בלשניקוב, אריק מייקלסון ואבי בניהו בארוחה של מרכז לאודר לתעסוקה במסעדת יקוטה
קרדיט באדיבות מרכז לאודר לתעסוקה

מרכז לאודר הוקם מתוך ההבנה כי פיתוח אפשרויות תעסוקה איכותיות הן המפתח ליישוב הנגב. במהלך ימי הקורונה המרכז פעל למתן מענה תעסוקתי עבור קהילת המעסיקים בנגב מצד אחד ומחפשי עבודה מצד שני, תוך הסתגלות מהירה למגבלות החדשות וסיוע למעסיקים בהטמעתן.

אבי בלשניקוב הרים כוסית לחיים עם כל הנוכחים וברך "תודה רבה לאלו שעבדו מהבית, לאלה שעבדו וחשבו מחוץ לקופסא, בימים אלו בהם יש מעל מיליון מובטלים מרכז לאודר לתעסוקה מקבל משמעות חשובה פי כמה. אנחנו מתכוננים לעבודה משמעותית יותר בעקבות השינויים בשוק העבודה לאור הקורונה."

אריק מייקלסון הוסיף כי "עיני הקהילות היהודיות בארה"ב נשואות כלפי הארץ, הפעילות של מרכז לאודר בתקופת הקורונה היא ראויה לשבח ונותנת השראה לתורמים בתפוצות. לאור המציאות החדשה החלטנו לפתוח אגף חדש שיסייע לעסקים קטנים בנגב וכך נשלים את החזון לקידום תעסוקה איכותית בנגב".

אבי בלשניקוב, אריק מייקלסון ואבי בניהו בארוחה של מרכז לאודר לתעסוקה במסעדת יקוטה
קרדיט באדיבות מרכז לאודר לתעסוקה

לאחר הברכות המשיכו המשתתפים לחלק הטעים של הערב – כאשר על התפריט העשיר היה אחראי בבר בן מויאל, שפינק במטעמים מהמטבח המרוקאי והשאיר טעם של עוד. לסיום הודיעו בלשניקוב ומייקלסון כי זוהי תחילתה של מסורת חדשה, ובכל מספר חודשים תתקיים ארוחה במקום אחר בנגב במטרה להכיר ולהתחבר לעסקים המקומיים באיזור.

בסוף הארוחה ניגש אבי בניהו לבבר הבעלים של מסעדת יקוטה, הודה לו על האירוח ואף צייץ ברשתות החברתיות כי השירות, הטריות ומגוון האוכל האותנטי הם לגמרי עוד סיבה לבוא ולבקר בבאר שבע, שכבר הפכה למרכז הארץ.

אבי בלשניקוב, אריק מייקלסון ואבי בניהו בארוחה של מרכז לאודר לתעסוקה במסעדת יקוטה
קרדיט באדיבות מרכז לאודר לתעסוקה
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
ד״ר דן שוורצפוקס, מנהל מלר״ד סורוקה מרכז רפואי אוניברסיטאי מקבוצת כללית וסגן מנהל ביה״ח, נבחר להשיא את משואת הרפואה והשיקום בהר הרצל, ביום העצמאות תשפ״ד
בבוקרו של ה-7.10.2023 התעוררו עובדי המרכז הרפואי סורוקה לקול אזעקות...
שמים את הפריפריה במרכז: מפגש נשיאי המכללות לחינוך בדרום עם נשיא המדינה
נשיא המדינה יצחק הרצוג אירח השבוע במשכנו את פורום נשיאות...
אריזה ממותגת: מה זה?
למרות שזה אולי לא נראה הרבה, לאריזה שתבחרו עבור הסחורה...
הסרת אסבסט: יצירה של סביבת חיים נקייה ובטוחה
האסבסט הוא מינרל טבעי אשר היה בשימוש נרחב בפרויקטים שונים...
נפתחו נגדכם תיקים בהוצאה לפועל? יש מה לעשות
לצערנו, מצב הכלכלי לא יציב שישנו במדינה וגם בעולם בכלל...
ערב מרגש ובלתי נשכח התקיים בחול המועד פסח בשכונת מישור הגפן, שם התאחדו תושבים, ארגונים ומוזיקאים לערב מחווה מיוחד לזכרם של האזרחים החפים מפשע שנרצחו ב-7.10
האירוע, שהתקיים בשיתוף פעולה הדוק בין ארגון הג'וינט, עיריית אופקים...
לעצב את הבית עליו תמיד חלמתם
כולנו מכירים את המשפט המפורסם: 'דירה נאה מרחיבה דעתו של...
מימונה של תקווה ועוצמה
המחלקה לצמיחה דמוגרפית ומערך ההתנדבות בעיריית אופקים ערכו ביום שלישי...
מרדף לוהט בלב המדבר
בעת סיור גששות ותצפיות על חיות בר שהתקיים באזור נחל...
ערב מרגש: "מתכון עם זיכרון" יצא לדרך כ- 20 משפחות שכול ובני נוער באופקים בישלו יחד כחלק מתוכנית "משיב הרוח"
אופקים, 11.4.2024 – ערב מרגש התקיים לאחרונה באופקים במסגרת מיזם...