'פורום הקולינריה' של אנשי האוכל במחלקת תיירות במועצה אזורית הערבה התיכונה, אירח את כהן הקולינריה דוד קישקה, יזם המתמחה באפיון ופיתוח תכנים קולינריים

תחום התיירות הקולינרית-חקלאית בערבה התיכונה מתקדם ומתפתח כל העת ומהווה עוגן תיירותי ומנוע צמיחה באזור, אשר כולל מגוון אתרים קולינריים, מסעדות, יקבים, מבשלת בירה, פודטראקים, שפים, חממות וחקלאים, בשלנים/יות ועוד, כאשר כולם נשענים על תוצרת חקלאית טרייה מהערבה. במסגרת פיתוח התיירות, בהובלת מרב עמית, מנהלת מחלקת תיירות במועצה אזורית הערבה התיכונה, התארח דוד קישקה להרצאה מרתקת בנושא 'מגמות מובילות בעולם הקולינריה', במרכז מדבר לשלום, במתחם "נוף צוקים", אליו הגיעו כל אנשי האוכל מהערבה התיכונה ודנו בין היתר על פיתוח תרבות אוכל מקומי במרחב הקולינרי בערבה ויתרונותיו וכן החלו בהיערכות לאירועי 'מהחממה לצלחת', חווית קטיף, בישול בחממות ואירועים קולינריים, בערבה התיכונה, שיתקיימו בחודש מרץ 2022. לסיום כמובן שתו וטעמו ממיטב המטעמים הקולינריים של אנשי האוכל מהערבה התיכונה.