חזית הטכנולוגיה מגיעה למנהלי הדרום מרכז לאודר לתעסוקה בנגב השיק סדרת הכשרות אסטרטגית ב-AI יום עיון ראשון מסוגו למנהלים בכירים בפארקטק עומר

חזית הטכנולוגיה מגיעה למנהלי הדרום מרכז לאודר לתעסוקה בנגב השיק סדרת הכשרות אסטרטגית ב-AI  יום עיון ראשון מסוגו למנהלים בכירים בפארקטק עומר
קרדיט צילום: צבי תקשורת.

יריית הפתיחה של התוכנית האזורית למנהלים בכירים נחנכה השבוע בפארקטק עומר. מנהלת המרכז, קרן כהן: "אנחנו מביאים את חזית הידע לכל מוקדי התעסוקה בנגב כדי להבטיח כלכלה תחרותית וחזקה".

בעידן שבו הבינה המלאכותית משנה סדרי עולם, מנהלי הנגב לא נשארים מאחור. השבוע נחנכה סדרת ימי עיון אסטרטגיים של מרכז לאודר לתעסוקה בנגב בשיתוף עם פארקטק עומר, המביאה את חזית הידע הטכנולוגי ישירות למקבלי ההחלטות בפארקי התעשייה.

האירוע סימן את תחילתה של תוכנית הכשרה אזורית רחבה, פרי תהליך אסטרטגי ממושך של מרכז לאודר לתעסוקה, המיועדת להנהלה הבכירה במוקדי התעסוקה המרכזיים בדרום. המטרה ברורה: להפוך את הבינה המלאכותית מהבטחה רחוקה לכלי עבודה פרקטי שחוסך משאבים ומייעל תהליכים בארגונים הגדולים בנגב.

במהלך הבוקר נחשפו המשתתפים להרצאות מקצועיות של המומחים דקל בר ונדב בנג'ו, שהציגו כלים פרקטיים להטמעת טכנולוגיה בארגונים תוך שמירה על הובלה אנושית וניהול מבוסס דאטה. עבור מרכז לאודר לתעסוקה בנגב, מדובר בצעד ראשון בתוכנית רחבה שתקיף את כל פארקי התעשייה וההייטק במרחב הנגב, במטרה להנגיש חדשנות ניהולית ישירות למוקדי העשייה.

ארז בדש, ראש מועצת עומר: "כבר חודשים רבים אנחנו נערכים להגעת בסיסי התקשוב ובמיוחד המודיעין (שהוא ממש צמוד לעומר ולפארקטק) דרומה. וזאת גם בהיבט של קליטת משפחות צבא בישוב שלנו אבל לא פחות מכך אנחנו נערכים לקליטת ועידוד עסקים וחברות שנלוות למעבר קריית המודיעין – כאן אצלנו בפארקטק עומר. בזאת עסקנו היום במפגש החשוב הזה ונעסוק בכך בעתיד עוד לא מעט פעמים."

קרדיט צילום: צבי תקשורת.

קרן כהן, מנהלת מרכז לאודר לתעסוקה בנגב, סיכמה את האירוע: "בחרנו להתחיל את הסדרה דווקא כאן, במרחב שממחיש בצורה הטובה ביותר את העוצמה הכלכלית והטכנולוגית שנבנית באזור שלנו. היענות המרשימה מוכיחה שהמנהלים בנגב לא רק רוצים ללמוד על העתיד, אלא להוביל אותו. הבחירה להתחיל כאן, בפארקטק עומר, היא רק הסנונית הראשונה. אנחנו מביאים את חזית הידע הטכנולוגי והניהולי לכל נקודה בנגב, כדי להבטיח שהכלכלה המקומית שלנו תישאר תחרותית, חזקה וחדשנית."

"מוריס רווח, מנכ"ל פארקטק עומר: בעידן של שינוי מואץ, ערך אמיתי נוצר דווקא במפגש ישיר, בשיח פתוח ובשיתוף ידע בין עמיתים. מעבר לטכנולוגיה עצמה יש כאן היבט ניהולי עמוק יותר, איך מובילים אנשים בעידן של אוטומציה? איך שומרים על יצירתיות, על חשיבה ביקורתית ועל תרבות ארגונית חזקה כאשר הכלים הופכים לחכמים יותר. שיתוף הפעולה בין פארק טק עומר למרכז לאודר לתעסוקה בנגב מבטא תפיסה אסטרטגית, חיבור בין אקו סיסטם עסקי לבין גוף מקצועי מוביל בתחום התעסוקה והפיתוח הארגוני ואני מודה על כך"

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
חזית הטכנולוגיה מגיעה למנהלי הדרום מרכז לאודר לתעסוקה בנגב השיק סדרת הכשרות אסטרטגית ב-AI יום עיון ראשון מסוגו למנהלים בכירים בפארקטק עומר
יריית הפתיחה של התוכנית האזורית למנהלים בכירים נחנכה השבוע בפארקטק...
ביום שישי האחרון העיר אופקים לבשה חג: רשת "בום" של אלי להב ממשיכה להתרחב והיא פותחת את הסניף ה-20 שלה באופקים
אלי להב ובנו אמיר להב לא נחים על השמרים וממשיכים...
ראש מחוז הדרום במכבי נפגשה עם ראש עיריית דימונה: ״מחוללים מהפכה ברפואת הקהילה בנגב המזרחי״
ראש עיריית דימונה, בני ביטון, נפגש השבוע עם ראש מחוז...
הדרום על המפה: אירוע VIP לרגל השקת חנות LEGO הרשמית בבירת הנגב - בבאר שבע
בחמישי האחרון (30.4) נערך אירוע VIP בעופר גרנד קניון באר...
נשות ICL בחזית התעשייה: מנהיגות נשית ואחריות חברתית לזכרה של ענת קטלב טל ז"ל בכנס הנשים בנאות חובב
כנס 'נשים מובילות תעשייה' שהתקיים השבוע במועצת נאות חובב כלל...
מאוחדת מקימה מרכז רפואי ראשון בשכונת נווה שרון בנתיבות
המרכז החדש יוקם בשכונה המתפתחת בעיר ויציע מגוון שירותים רפואיים...
קול ילדי אופקים: ילדי שכונת מישור הגפן השיקו ספר ייחודי המספר את סיפורם
בתחילת השבוע (ראשון), 26.04.26, התקיימה באופקים השקה מרגשת ויוצאת דופן...
אופקים מצמצמת את תופעת זבוב החול ומשיבה את איכות החיים לתושבים
למעלה מחצי מיליון שקלים הושקעו בשנה וחצי האחרונות על מנת...
"העלמה והמוות" חגיגית בתיאטרון באר שבע
הפנים של חברות וחברי אגודת הידידים שירדו מאולם התיאטרון אמש...
מצפה רמון בתנופת פיתוח: בהובלת שר הבינוי והשיכון חיים כץ, נחתם הסכם פיתוח כוללני עם המועצה המקומית מצפה רמון
כ-3,000 יחידות דיור חדשות והשקעה של כ-800 מיליון ₪ בפיתוח בהובלת...
דילוג לתוכן