ארוחת שף בגינת הבית של שף ינון בארי בפארן, הערבה התיכונה
השף הצעיר, ינון בארי, החל את דרכו הקולינרית במסעדות נחשבות בתל אביב, כמו "לחם ארז" והמשיך במסעדות יוקרה בלונדון כמו ה"הפאלומר" וה"ברברי".
כשחזר לארץ, אחרי תשע שנים, הגשים חלום ופתח קייטרינג בנוף ילדותו במושב פארן, בערבה התיכונה.
בימים אלו של קורונה, הוא מציע ארוחות שף מופלאות ואינטימיות בקפסולה, בגינת הבית, לנופשים בצימרים, זוגות משפחות וקבוצות קטנות.
ארוחות מבוססות על חומרי גלם משובחים וטריים, תנובות עונתיות, ירקות של חקלאי הערבה ויבול מגינתו הפרטית. echo. בנוסף, מכין שף בארי קייטרינג לאירועים קטנים וארוחות קונספט לפי הזמנה, ממטעמי הקולינריה מהעולם, הודי, דרום אמריקאי ועוד וניתן גם להזמין אותו לארוחות גורמה בבתים פרטיים במרכז הארץ.
להזמנות: 052-4260327