תנופת בנייה בדרום – בניינים למכירה, פרויקטים בשדרות

תנופת בנייה בדרום – בניינים למכירה, פרויקטים בשדרות
מקור freepik

חברה קבלנית בדרום מבצעת עכשיו מהפכה אמתית בתחום פרויקטים בשדרות, שכונות חדשות בקרית מלאכי, בניינים למכירה. כל מי שמבין מעט בהשקעה יכול להבין שזה הזמן לפזול לדרום.

אם אתם מתעניינים בפרויקט נדל"ן כלשהו, ההמלצה שלנו היא לבדוק ראשית אם הקבלן אתו אתם רוצים לעשות עסק, הוא קבלן רשום. לצערנו בארץ יש אלפי קבלנים, חלקם אינם מוסמכים כלל קבלן בניין רשום מוסמך לבצע עבודות בנייה שונות בהתאם לרישום ולסיווג שלו, והוא צריך להיות בעל הסמכות לחתום על טופס 4.

אחרי שתצרו קשר עם קבלן בדרום בעל שם ומוניטין, חפשו את הפרויקטים החדשים שהוא בונה, לפני שהמחירים יעלו וגם זה יהיה בלתי אפשרי עבורכם.

תנופת בנייה בדרום - בניינים למכירה, פרויקטים בשדרות
מקור freepik

פרויקטים בשדרות – המהפכה השקטה

בלב ליבה של העיר שדרות יש פרויקטים חדשים של נדל"ן המושכים אליהם זוגות צעירים ומשפחות וגם כל מי שידו אינה משגת רכישת דירה במרכז. אבל יש אנשים שבוחרים לגור למשל בשדרות ובאמת רוכשים כעת בתים בשכונה החדשה. זוהי שכונה עם בתים פרטיים בשם אחוזת בארי ואנחנו מדברים על שכונה חדשה של קוטג'ים בני 6 חדרים עם מפרט ברמה הכי גבוהה הקיימת ושתי חניות לכל בית. המקום מרושת בבתי ספר וגני ילדים, משחקיות ועוד. תחנת הרכבת נמצאת במרחק של 5 דקות והנסיעה לתל אביב אורכת 20 דקות- וזה אומר שאתם יכולים גם למצוא עבודה בתל אביב כמו שרבים מתושבי שדרות עושים.

גינות אמרי בקרית מלאכי – כולם חוטפים !

בקרית מלאכי מקים קבלן בניין בדרום, חברה קבלנית מהמובילות בארץ, מתחם מגורים חדש הכולל קוטג'ים יוקרתיים ומפנקים. הפרויקט מוקם במקום המחנה הצבאי קסטינה שפונה מהדרום ויצר מרחב טובל בטבע מדהים, עם תכנון של בניית השכונה החדשה גינות אמרי. זו עתידה להוות לא רק מקום מעלה למגורים אלא ריאה ירוקה המשופעת בגנים מטופחים ובפארקים, קרובה למרכזי תרבות וספורט, מוסדות חינוך ועוד.

קריית מלאכי מסתבר לא כל כך רחוקה מהמרכז, היא בעצם בכניסה לדרום. תושבים רבים מהמרכז עם משפחות וילדים "פוזלים" לכיוון השכונות האיכותיות בקרית מלאכי ומבטיחים את איכות החיים שלהם ושל ילדיהם.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
שירותים רפואיים עד הבית: נוחות ובריאות
היכולת לבצע בדיקת שתן בבית מציעה נוחות רבה לכל אדם...
יותר משני עשורים אחרי שהמדינה הכירה בצורך, עדיין אין מדיניות להתמודדות עם ירידת מפלס ים המלח והשפעותיה
למרות החלטת הממשלה להפוך את צפון ים המלח מאזור מוכה...
עושים כבוד לטבע הצלחה לאירוע 'חיות הבר בערבה' שהתקיים בערבה התיכונה עם מחווה מרגשת לחוקר הטבע סר דייויד אטנבורו ליום הולדתו ה-100 וחנוכת מרחב למידה "ממלכת הזנבנים" בשמורת שיזף
הצלחה לאירוע 'חיות הבר בערבה' שהתקיים בתחנת מחקר 'יאיר' בערבה...
היתרון הטיפולי של הסביבה העוטפת בבית מאזן בעת משבר רגשי
היתרון הטיפולי הגדול ביותר של סביבה עוטפת במסגרת בית מאזן...
כבוד לאולפנת אמית אוריה: סלמלק מקונן נבחרה למצטיינת הנשיא
סלמלק מקונן, בוגרת אולפנת אמית באר שבע נבחרה למצטיינת השירות...
מה מגלה לנו עולם המיסוי אמריקאי על החובות והזכויות הפיננסיות של הצרכן הגלובלי
מערכת המיסוי האמריקאית משקפת איזון מורכב בין חובות דיווח קשוחות...
מבקר המדינה: תשתיות הניקוז באשקלון עדיין לא ערוכות לשיטפונות. כמו כן: ליקויים בחלוקת התמיכות לתנועות הנוער בדימונה
בדצמבר 2025 פקדו את אזור אשקלון הצפות שחייבו הפעלת כוחות...
יזמות צעירה בערבה התיכונה
במסגרת התוכנית (Start Up Now) SUN של עמותת יוניסטרים, השלימו השבוע 15 תלמידות ותלמידים משכבה...
חדשנות ישראלית בשירות העולם
במרכז המשתלמים הבינלאומי לחקלאות  AICATבערבה התיכונה, התקיים טקס חגיגי ל- 300 בוגרים...
איך האקוסטיקה של האולם משפיעה על מדדי הלחץ של התינוק והאורחים?
אולי לא כולם חושבים על זה, אבל חשוב לדעת שהאקוסטיקה...
דילוג לתוכן