עבודה לישראלים בפורטוגל כמדריכי טיולים

עבודה לישראלים בפורטוגל כמדריכי טיולים
לעבוד בפורטוגל, ליסבון. באדיבות Pixabay

פורטוגל היא אחת המדינות היפות בעולם, יש בה חופי ים מדהימים, שמורות טבע קסומות, ערים עתיקות עם מבנים בעלי ארכיטקטורה מרשימה, ארמונות מפוארים, מסעדות מעולות ושלל אטרקציות נוספות. ישראלים רבים מבקרים בפורטוגל מדי שנה ומתאהבים במדינה ובתושביה, רבים חוזרים לטייל בה ולומדים להכיר את המדינה טוב יותר. גם צעירים רבים מטיילים בפורטוגל, חלק חיים בה במשך שנים כדי ללמוד במוסדות אקדמיים מובילים, ליהנות מחופי הגלישה הטובים בעולם ומסיבות נוספות כמו אהבה, עסקים ועבודה.

אם אתם חיים בפורטוגל ומחפשים עבודה מקורית ומלהיבה תוכלו להשתלב בחברת תיירות המתמחה בסיורים מאורגנים במדינה, בליסבון, בפורטו ובשאר היעדים התיירותיים המובילים במדינה.

עבודה מדהימה בחברת צעירים ישראלים

אם אתם מחפשים עבודה לישראלים בפורטוגל כדאי לדעת כי חברת תיירות מובילה מחפשת אתכם. כדי לעבור כמדריכי טיולים וסיורים בחברה עליכם לעמוד בדרישות הסף, ביניהן:

לעבוד בפורטוגל, ליסבון. באדיבות Pixabay
  • אזרחות פורטוגלית או אירופאית
  • עברית ברמת שפת אם
  • אנגלית ברמה גבוהה
  • גיל 20-30

כמו כן, כדי לשפר את הסיכויים שלכם על מנת להתקבל לעבודה הנחשקת והמתגמלת, כדאי לשלוט בפורטוגזית ברמה טובה. במידה ויש לכם ניסיון מקצועי בתחום התיירות ובתחום הדרכות טיולים, יש לכם יתרון רב, והסיכוי שלכם להתקבל לעבודה גודל באופן משמעותי.

עבודה מושלמת ומהנה לסטודנטים ולצעירים המתגוררים בפורטוגל

בפורטוגל יש מוסדות לימוד מתקדמים ונחשבים, צעירים רבים מישראל לומדים בהם. במהלך הלימודים יש סטודנטים הזקוקים לעבודה מתגמלת וגמישה, יש מגוון אפשרויות תעסוקה, ביניהן גם הדרכת סיורים מאורגנים ברחבי המדינה. כך למשל, אפשר להתמקד בהדרכות של סיורים בפורטו לקבוצות ישראלים ולמשפחות המגיעות לעיר, עבודה זו מתאימה במיוחד לצעירים הלומדים בפורטו והסביבה, אך גם לסטודנטים שלומדים בליסבון ובערים אחרות.

המרחק בין ליסבון, עיר הבירה של פורטוגל, לפורטו, העיר השנייה בגודלה ובחשיבותה, אינו רב. לכן, ההדרכה בפורטו מתאימה גם לסטודנטים הלומדים בליסבון. כמו כן, ניתן להתמקד בהדרכות ישראלים ותיירים מכל העולם בערים נוספות וביעדים נבחרים ברחבי המדינה. כדאי לדעת כי חברת התיירות הישראלית מציעה מגוון סיורים מודרכים באנגלית ובעברית, בין השאר החברה מציעה סיור בפורטו הקלאסית במהלכו מבקרים באתרי החובה בעיר.

כמו כן, חברת התיירות מציעה סיורים מרתקים ומעניינים כגון סיור רגלי מודרך באתרי החובה בליסבון, בירת פורטוגל, סיור רגלי באזור בלם, סיור יומי מודרך בעברית ו/או באנגלית בשמורת הטבע אראבידה והסביבה, סיור מרתק בסינטרה והסביבה ועוד.

במהלך העבודה זוכים להכיר תיירים רבים מכל קצוות תבל, ביניהם גם ישראלים רבים המגיעים לפורטוגל לחופשה קצרה ומחפשים סיורים מודרכים בעברית. אין כמו לשוחח בשפה המוכרת והאהובה בזמן הלימודים, ליהנות מד"ש מהבית, וכמובן לטייל ברחבי המדינה הקסומה ולקבל על כך כסף. ובכן, אם אתם מחפשים עבודה מלהיבה, מאתגרת ומשתלמת כלכלית, כדאי לכם לשלוח קורות חיים, לאחר מכן תזומנו לראיון אישי, והדרך שלכם להפוך למדריכי טיולים בפורטוגל הולכת ומתקרבת.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
כיצד להנפיק ויזות לחו"ל בצורה חכמה
הוצאת ויזה להודו    עבור ישראלים המעוניינים לבקר בהודו, ישנו צורך בהנפקת...
Fattal Rock festival 11 רשת מלונות פתאל פותחת עשור חדש של הופעות חיות ב'פתאל רוק פסטיבל 11' באילת
המכירה הגדולה לפסטיבל נפתחת היום, יום ב׳ ה- 27/10 ומיועדת...
השף ויוצר התוכן דוד גדג' (“הופ הופ טאק טאק”) משיק מנה חדשה ובלעדית לרשת 'תפודיס': תפוחי אדמה ותירס חם עם תוספות מיוחדות
הקהל הרחב מוזמן לעופר קניותר לטעימות של המנה שיצר השף...
סוכות בלב המדבר בערבה התיכונה: סיורים חקלאיים, סדנאות יצירה, חוויה כפרית במשק צאן, תצפיות כוכבים ועוד
תיירות מועצה אזורית הערבה התיכונה מציעה בחג הסוכות, לחוות את...
פסטיבל אופקים סוגר עשור: עשרות אלפי מבלים נהנו מהחגיגה המסורתית
עשרות אלפי תושבות, תושבים ואורחים מילאו את רחוב הרצל המיתולוגי...
סופ"ש מדברי של מוזיקה, חופש והפתעות בכפר הנוקדים: פסטיבל SHUTKA שוטקה
פסטיבל צועני סוחף בכפר הנוקדים למשפחות עם מגוון אומנים ואווירה...
פסטיבל הפרינג' הבינלאומי ה-15 בבאר שבע יתקיים בסימן "משפחה" יום ב'-ה', 7-4 באוגוסט 2025, העיר העתיקה באר שבע
אירוע התרבות הרב-תחומי הבינלאומי לכל המשפחה של תיאטרון הפרינג' באר...
כפר הנוקדים משיק מחנה קיץ חדש למשפחות: SUMMER CAMP בלב המדבר פעילויות מגוונות להורים ולילדים 27 ביולי עד 28 באוגוסט ימים ראשון עד שלישי או שלישי עד חמישי
כפר הנוקדים משיק לקראת הקיץ את נוקדים SUMMER CAMP, מחנה...
חופש גדול אחר: תלמידי מקיף אמית באר שבע יצאו למחנה קיץ ללא טלפונים סלולרים
למרות המצב הביטחוני והמלחמה שהפתיעה, בבית החינוך מקיף אמית באר...
ימי גיבוש לעובדי ההסתדרות בנגב ובנגב המרכזי
מאות חברי הסתדרות במרחב נגב מרכזי יוצאים בימים אלה לימי...
דילוג לתוכן