סביבה, קהילה וכלכלה: פרויקט חושבים עושים במועצה האזורית תמר ממשיך

סביבה, קהילה וכלכלה: פרויקט חושבים עושים במועצה האזורית תמר ממשיך

הפרויקט החברתי "חושבים עושים"  במועצה האזורית תמר  ממשיך לסבב נוסף ומזמין את תושבי המועצה להציע מיזמים. הפרויקט, שמתקיים ביוזמת חברת ICL (איי. סי. אל) ובשיתוף מועצה אזורית תמר מציע לתושבים ליזום פרויקטים בנושאי סביבה, קהילה וכלכלה ולקבל ייעוץ ותמיכה מכיל והמועצה. הצעות לפרויקטים יתקבלו עד ה- 5 ביוני.  

סביבה, קהילה וכלכלה: פרויקט חושבים עושים במועצה האזורית תמר ממשיך

מועצה אזורית תמר בשיתוף פרויקט "חושבים עושים" של חברת ICL (איי. סי. אל) מזמינים את תושבי המועצה להגיש הצעות למיזמים בתחומי הסביבה, קהילה וכלכלה. המטרה בפרויקט היא למצוא מיזמים חדשניים ברמה הרעיונות והביצועית שיבנו תשתיות לעשייה ארוכת טווח, מיזמים אשר יחזקו את הזהות המקומית, יחברו מעגלים רחבים בתוך המועצה וישפרו את איכות החיים של תושבי המועצה. הפרויקטים הנבחרים יקבלו ליווי מקצועי, מימון ותמיכה משלב הרעיון ולמשך היישום.

במהלך הימים האחרונים פורסם קול קורא לכל תושבי מועצה אזורית תמר, את ההצעות לפרויקטים ניתן להגיש עד ה-5 ביוני, הפרויקטים הנבחרים יקבלו תשובה ויתחילו בעשייה כבר בתחילת חודש יולי.  

ארז קמה, מנהל קשרי קהילה ICL (איי. סי. אל), סיפר: "תכנית חושבים עושים ממשיכה במרץ ומרחיבה את שיתופי הפעולה עם יזמים חברתיים, ותושבי הנגב.  הפרויקט נועד לבסס רשת של קהילות המובילות שינוי ברחבי הנגב".  

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מנכ״לית מכבי שירותי בריאות בביקור במחוז הדרום: ״נערכים להמשך עבודה שוטפת גם במהלך חג הפסח; רפואת הקהילה פועלת כבשגרה למען המטופלים - במרפאות ובמוקדי החירום”
על רקע המשך הלחימה ופינוי תושבי הדרום שביתם נפגע במבצע...
גם בימי המלחמה: היוזמה של תיכון רגר בבאר שבע ללימוד ערבית שמחברת בין דורות
גם בימים מורכבים של למידה מרחוק, בתיכון רגר בבאר שבע...
גם בזמנים מורכבים: תיכון ''יוצר עתיד באר-שבע'' למען התלמידים והקהילה
בין שיעורי הזום המקוונים ובזמן שאין לימודים פרונטליים בתיכונים ברחבי...
בהמשך לפגיעות הטילים בערד ובדימונה: ארגון הקבלנים בנגב הודיע על התגייסות לשיקום המבנים שנפגעו
אלי אביסרור: "ההרס שנחשף בזירות ממחיש שוב את מחיר פערי...
"שיירת השמחה" של ישיבת אמית באר שבע כבשה את העיר
בישיבת אמית באר שבע החליטו שלא מחכים לתלמידים בין כותלי...
מנכ״ל משרד הבינוי והשיכון סייר בדימונה ובערד לאחר פגיעות הטילים: "נעמיד לרשויות את כל הכלים המקצועיים והסיוע הנדרש".
בעקבות פגיעות הטילים שאירעו אמש התקיים היום סיור בדימונה ובערד...
מבקר המדינה בזירות הנפילה בדרום: "הנחנו בפני ראש הממשלה, שר הביטחון והרמטכ"ל דוח סודי ביותר שהוגש להם אחרי עם כלביא, על מערכת ההגנה האווירית - עליהם לתת מענה לנושאים שעלו בדוח"
בסיור בדימונה ובערד קרא המבקר לממשלה: "הממשלה חייבת להכין תוכנית...
נשיא המדינה ביקר במאפיית משפחתו של שורד השבי שגב כלפון, שנפגעה מפגיעת הטיל בדימונה
נשיא המדינה יצחק הרצוג, הגיע היום, יום ראשון, ד׳ בניסן,...
נשיא המדינה בזירת הנפילה בערד: ״המשטר באיראן בהיסטריה פנימית, הם חוטפים וחוטפים. זה תהליך שבסופו נמצא את איראן יותר מוחלשת. חזקו ואמצו עם ישראל - אנחנו נעבור את זה, ונעבור את זה בגדול״
נשיא המדינה יצחק הרצוג ביקר היום, יום ראשון, ד׳ בניסן,...
מכבי שירותי בריאות: בהמשך לפעילות מחוז הדרום במשך הלילה: צוותי הרפואה של מכבי נמצאים במלונות המפונים מביתם בים המלח, סניף מכבי פארם בערד פעל במהלך הלילה כדי לספק תרופות לזקוקים להן; קו הסיוע לנפש ממשיך לפעול כל העת
במהלך השעות החולפות הגיעו צוותי הרפואה של מכבי למלונות ים...
דילוג לתוכן