משרד הבריאות קבע: מחוז דרום במאוחדת מצטיין בבקרה הדו שנתית

משרד הבריאות קבע: מחוז דרום במאוחדת מצטיין בבקרה הדו שנתית
קרדיט: טל שחר

מאוחדת מחוז דרום הכולל את מרפאות ומכונים בבאר שבע, אשדוד, אשקלון, ראשון לציון, מודיעין, רמלה לוד, רחובות, בת ים, עברה בהצלחה את הבקרה הדו שנתית המקיפה של משרד הבריאות שהתקיימה בשבוע שעבר ובה נבדקו מגוון תחומי הפעילות במחוז כגון: הסיעוד, הרפואה ומגוון מקצועות הבריאות והשירות.

מסיכום הביקורת עולה כי מחוז דרום של מאוחדת עבר את הביקורת בהצלחה רבה ואף זכה לשבחים רבים בתחומי הפעילות המגוונים, לרבות הנהלת הסיעוד והרפואה, תוך ציון מיוחד של שיפור התהליכים. כמו כן, צוינה לשבח שדרת ניהול של הרפואה במחוז בראשותו של המנהל, דני מושיוב.

את בקרי משרד הבריאות ליוו במשך הביקורת עשרות מנהלי תחומים מחטיבת הרפואה ואגף הסיעוד במאוחדת מחוז דרום’ וכן משאר החטיבות בכל תחום שבוקר. בנוסף הצטרפו כצופים מנהלים ממחוז ירושלים של מאוחדת המתוכנן לבקרה דומה שתיערך בקיץ הקרוב.

הבקרה עברה בהצלחה בעיקר בשל ההיערכות המעמיקה והשיטתית של המחוז בהובלה של מנהל המחוז, דני מושיוב, ובהנחיה ומעורבות אינטנסיבית של המנהל הרפואי, ד"ר גנדי מיינשלוס, מנהלת סיעוד המחוזית, רויטל תורג'מן ומנהל המחלקה לבקרת איכות בשרותי הרפואה ואחראי שעת חירום ויקטור ברו.

מנהל המחוז, דני מושיוב הודה לצוותים שעמדו בהצלחה בבקרה ואמר: "הרמה המקצועית הגבוהה, מהמנהלים במחוז ועד לאחרון העובדים, יחד עם מוטיבציה להצליח בביקורת ובו בזמן לתת את השירות הרפואי הטוב והמקצועי ביותר, הם אלה שמאפשרים לנו לעמוד בסטנדרטים הגבוהים ביותר. אין לי ספק שנמשיך לעמוד בסטנדרט זה ולהעניק לכל הלקוחות שלנו שירות ברמה אחרת".

קרדיט: טל שחר
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
פותחים את שנת הלימודים יחד: זו השנה השנייה ברציפות בה 'עמותת קהילת שבט הנובה' תחלק כ-850 ילקוטים לילדי שורדי מסיבות הדרום וילדי המשפחות השכולות מטבח ה-7 באוקטובר.
הילקוטים החדשים, המאובזרים בציוד לימודי ומותאמים לילדים מגיל הגן ועד...
אופקים ממשיכה לחזק את הקהילות בעיר: אושרה הקמת בית כנסת לקהילת יוצאי קווקז
ראש עיריית אופקים, איציק דנינו, קיים השבוע פגישת עבודה עם...
קבוצת BBB מתרחבת: פותחת שני סניפים חדשים של מותגי הקבוצה: סניף רשת מוזס שופ וסניף רפידוס במרכז רוטשטיין בבאר יעקב בהשקעה הנאמדת בכ-1.2 מיליון שקל
פתיחת שני המותגים בחלל אחד משקפת את אסטרטגיית הקבוצה להציע...
מהפכת הסיבים מגיעה לחברה הערבית: 066 מחברת יישובים לאינטרנט במהירות של עד 1,000 מגה
אחרי שנים של פערי תשתיות, תושבים בערערה במשולש, דיר אל...
בכירי מערכת הרווחה בישראל התכנסו לסמינר "אחריות משותפת" בפארק התעשייה עידן הנגב
עמיתי המחזור הראשון של תוכנית "מיתר", תוכנית המנהיגות הלאומית של...
רצף טיפולי ומעטפת מעצימה: מאוחדת מציינת את שבוע ההנקה הבינלאומי בסדרת פעילויות וסדנאות ייחודיות בבאר שבע והסביבה
לרגל שבוע ההנקה הבינלאומי, מאוחדת מחוז דרום תקיים מגוון פעילויות...
מחברים בין חדשנות לתעשייה: נאות חובב ומעבדת NUR מעמיקות את שיתוף הפעולה
"החזון הופך לתוכנית עבודה-  שותפות בין האקדמיה, המחקר והתעשייה לחיזוק...
לאחר שלקה בדום לב, חנניה נפגש עם צוות מד"א שהציל את חייו
בשעת לילה די מאוחרת, לפני שעלה לישון בחדרו, חנניה זגורי...
הצטיינות יתרה שנה חמישית ברציפות: מכון התקנים העניק את תו היהלום לתאגיד "מי שבע"
בפעם החמישית ברציפות: מכון התקנים הישראלי העניק לתאגיד המים והביוב...
משיקום העוטף ועד שדה תעופה בינלאומי: פרויקטי הגמר של סטודנטים מ־SCE מציגים חזון חדש לעתיד הנגב
ב־SCE המכללה האקדמית להנדסה ע"ש סמי שמעון פועלת מעבדת NUR,...
דילוג לתוכן