לראשונה ברשת קפה גרג: יפתח מתחם ג'ימבורי בסניף בעיר שדרות

לראשונה ברשת קפה גרג: יפתח מתחם ג'ימבורי בסניף בעיר שדרות
הזמנה להדלקת נר. קרדיט: קפה גרג.

רשת קפה גרג פותחת לראשונה בסניפיה מתחם ג'ימבורי בסניף בעיר שדרות. הג'ימבורי יוקם לזכרו של הילד עידו אביגל ז"ל בן ה 5 שנהרג מפגיעת טיל, בביתו במבצע שומר חומות.

הגימבורי יפתח לקהל הרחב ביוזמת הזכיינים ג'ורג'י אוקרט ושמעון אלחרט, הפעילים בקהילה המקומית, והוא יכלול מגוון רחב של פעילויות, מתקנים ומשחקים לילדים מגילאי 3 חודשים עד גיל 5.

בתוך הגימבורי יוצבו 'ספסלי חברות', במסגרת פרויקט חברתי ביוזמתה של שני אבגיל, אמו של עידו ז"ל, שמטרתו לעודד קירוב חברתי. כך שילדים שירגישו קושי להתחבר לאחרים, ייגשו לשבת על הספסל ואחרים יוכלו לגשת אליהם ולהציע להם לשחק.

ספסלי החברות נעשים בשיתוף עם עמותת מכון סאמיט, העוסקת בקידום ושיקום של צעירים מתמודדי נפש, עם מסגרות טיפול ייחודיות ופורצות דרך. סניף קפה גרג בעיר שדרות בחרו לרכוש מעמותת מכון סאמיט שני ספסלי חברות במטרה לתמוך בקהילה ולעודד את המודעות לקירוב חברתי. כל רכישה של ספסל חברות תורמת את סכום עלותו לקהילת מתמודדי הנפש, המטופלת ע"י עמותת מכון סאמיט ותומכת בעידוד הקירוב החברתי. הכוונה היא שספסלי החברות יוצבו בכל סניפי רשת גרג.

גרג שדרות. צילום: אסף לוי.

שני אביגל, אמו של עידו ז"ל אמרה: "עבורנו פתיחת הג'ימבורי זו סגירת מעגל, ישבתי עם עידו בסניף גרג שדרות בתדירות גבוהה מאוד. בפעם האחרונה שישבנו עידו, אני והאחיין שלי, אמרתי להם שהם מפריעים במשחק שלהם לאנשים שאוכלים…. .מרגש אותנו מאוד שיש לילדים כעת מקום לשחק, להשתולל ולרוץ. זה מרגיש לי ממש מחובר לעידו ומשמעותי עבורי."

ג'ורג'י אוקרט, זכיין סניף גרג בשדרות מסר "הסיפור של עידו נגע בכל אחד מאתנו במדינת ישראל, הכה גלים בעיר הדרומית וזעזע את תושבי שדרות והסביבה, לכן החלטנו שהסניף, הנחשב למרכז העיר, חייב לקחת חלק בהנצחתו."

שמעון אלחרט, זכיין קפה גרג בשדרות מסר: "את אירוע פתיחת הג'ימבורי נציין בסניף באירוע חגיגי, ב-19 לדצמבר, בהדלקת נר שני של חג החנוכה, שיכלול טקס הדלקת נר עם משפחת עידו אביגל ז"ל, כמו כן נניח את ספסלי החברות במתחם."

רשת קפה גרג נמצאת בבעלות יאיר מלכה, גלעד אלמוג וניר אדרי. ומונה כ- 120 סניפים בפריסה ארצית.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מחברים בין חדשנות לתעשייה: נאות חובב ומעבדת NUR מעמיקות את שיתוף הפעולה
"החזון הופך לתוכנית עבודה-  שותפות בין האקדמיה, המחקר והתעשייה לחיזוק...
לאחר שלקה בדום לב, חנניה נפגש עם צוות מד"א שהציל את חייו
בשעת לילה די מאוחרת, לפני שעלה לישון בחדרו, חנניה זגורי...
הצטיינות יתרה שנה חמישית ברציפות: מכון התקנים העניק את תו היהלום לתאגיד "מי שבע"
בפעם החמישית ברציפות: מכון התקנים הישראלי העניק לתאגיד המים והביוב...
משיקום העוטף ועד שדה תעופה בינלאומי: פרויקטי הגמר של סטודנטים מ־SCE מציגים חזון חדש לעתיד הנגב
ב־SCE המכללה האקדמית להנדסה ע"ש סמי שמעון פועלת מעבדת NUR,...
אוגוסט של חוויות לילדים: קייטנת קיץ חינמתי עם שלל פעילויות חווייתיות תפתח ללא תשלום - בעופר קניותר
בין הפעילויות לכל המשפחה: סדנאות יצירה, מופעים, הצגות, סדנאות בישול...
אלפי רצים ישתתפו ב"מרוץ התקווה 2026" בשדות עוטף עזה וירוצו בין מיצגים אמנותיים מרגשים ובאווירה של תקווה, חוסן וחזרה לחיים
המרוץ יתקיים בחסות ראשית של קבוצת הראל ביטוח ופיננסים בשיתוף...
לא משאירים את החדשנות רק במגדלי ההייטק
המהלך האסטרטגי של מרכז לאודר לתעסוקה בנגב להטמעת בינה מלאכותית...
מגברים לבד לקהילה תומכת: מעגל הגברים של הבית הפתוח בשדרות
החזרה הביתה אחרי תקופה ארוכה של פינוי, מילואים וחיים בצל...
אהבת חינם בתשעה באב: עובדי דן בדרום איתרו לנוסעת תיק ובו 10,000 שקלים
דווקא בתשעה באב, יום שבו מרבים לדבר על חשיבותה של...
בעלות עסקים באופקים הוכשרו כ"שומרות סף" למניעת אלימות ופגיעות מיניות
כעשרים בעלות עסקים מקומיים באופקים סיימו השבוע קורס ייחודי, במסגרתו...
דילוג לתוכן