המנהיגים הבאים של הנגב: הכנס האזורי של "קו זינוק" התקיים בסוף השבוע האחרון

המנהיגים הבאים של הנגב: הכנס האזורי של "קו זינוק" התקיים בסוף השבוע האחרון
קרדיט צילום: מדרשת שדה בוקר

בסוף השבוע האחרון התקיים במדרשת שדה בוקר כנס אזורי של תכנית "קו הזינוק" אליו הגיעו בוגרים ובוגרות של התכנית מכל השנים, בגילאי 18-29.

הכנס עסק בנושא שיתוף פעולה והדגיש את הכוחות שיש לבוגרים כמי שלקחו ולוקחים חלק בתכנית ששמה לה למטרה לפעול לקידום שוויון הזדמנויות ולמעורבות אזרחית משמעותית. הכנס נפתח במפגש עם אורי עמדי, יזם ואיש חינוך שהביא את שוק מחנה יהודה ממצב של התפוררות למקום שוקק ומרכזי בתהליך שארך קרוב לארבעים שנה, כשבאמתחתו יצירת משמעות ואמונה באדם ולאורך כל הדרך שיתף ודחף את הסוחרים ליצירת השינוי בעצמם. כיום הוא מייעץ גם לעיריית בש בנושא שיקום השוק בבאר שבע. לאחר מכן, התקיים מפגש עם בשמת לוי, מנהלת רשת הבוגרים בעמותה (שותפויות רוטשילד) בנושא "רישות". בשמת חידדה את הכוח של הבוגרים בזכות ההון האנושי והכלים העומדים לרשותם והחשיבות להעצים זאת.

הכנס האזורי של "קו זינוק"
קרדיט צילום: מדרשת שדה בוקר

"קו הזינוק" – היא תוכנית הפועלת החל משנת 2005 במטרה במטרה לצמצום פערים וקידום שוויון ההזדמנויות בחברה הישראלית על ידי איתור, טיפוח והכשרת עתודת מנהיגות מקומית בקרב בני נוער מפריפריה גאוגרפית, חברתית וכלכלית. מדובר על תכנית המנהיגות הארוכה ביותר שיש כיום בישראל והיא אורכת עשר שנים בהן משתתפיה נחשפים לשלל סוגיות מרכזיות בחברה הישראלית על כל גווניה, מקבלים כלים להיות מובילים בחברה שלהם ולהוות מודל למנהיגות בתחומים השונים. קו הזינוק הינה תכנית הפרוסה ברחבי הארץ והסניף הדרומי שלה פועל במסגרת מג"ל במדרשת שדה בוקר.

הכנס האזורי של "קו זינוק"
קרדיט צילום: מדרשת שדה בוקר
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
SHAMANS OF SOUND
לאחר ההצלחה האדירה של הפעם הראשונה - פסטיבל שאמאנס אוף...
"להדביק את הטוב": עיריית באר שבע ביוזמה קהילתית מרגשת לקראת יום המעשים הטובים
לקראת יום המעשים הטובים ה-19, שיתקיים ב-18/3/25 עיריית באר שבע,...
הסוד ההודי העתיק בערד – הרצאת השראה ללא עלות
מה משותף למהנדסת הייטק, חדרון חשוך במקדש עתיק בהודו עתיק,...
טקס הענקת תעודות הצטיינות לשנה"ל תשפ"ד במכללה האקדמית ספיר
מוקירים את משרתי ומשרתות המילואים במלחמת 'חרבות ברזל' – במסגרת טקס...
הוועדה לנגב ולגליל: השר שיקלי ומנכ”ל רשות הבדואים הציגו את חזון המדינה להסדרת הנגב
היום (10.3.25) התקיימה ישיבת הוועדה לנגב ולגליל, בה הציגו שר...
לראשונה בדרום – מסלול לתואר ראשון בכלכלה עם התמחות בשמאות מקרקעין במכללת ספיר
המכללה האקדמית ספיר שבנגב המערבי פותחת לראשונה מסלול לתואר ראשון...
הצדעה לדרום: חברת RAD משיקה דור חדש של מעבדים מתקדמים עם השם ״בארי״
חברת RAD  החליטה להעניק לדור החדש של מעבדי ה-ASIC שפיתחה,...
וועדת הכלכלה בכנסת אישרה הבוקר (יום ב', ה – 3/3) להעביר את הצעת החוק להקמת שדה תעופה בנבטים לקריאה ראשונה בכנסת.
יו"ר ועדת הכלכלה, ח"כ דוד ביטן: "שדה התעופה הבא של ישראל...
המסע חזרה הביתה של קיבוץ ניר יצחק: קמפיין גיוס לשיקום הקיבוץ שנפגע באירועי ה- 7 באוקטובר
קיבוץ ניר יצחק, אחד מהקיבוצים הגדולים והמשמעותיים בחבל אשכול, אשר...
SHAMANS OF SOUND לאחר ההצלחה האדירה של הפעם הראשונה - פסטיבל שאמאנס אוף סאונד חוזר לכפר הנוקדים ליומיים של ריטריט מוזיקלי מדברי יוצא דופן
פסטיבל שאמאנס אוף סאונד חוזר זו הפעם השנייה לכפר הנוקדים,...
דילוג לתוכן