בשורה נדל"נית חדשה מגיעה לאילת: פרויקט 'נופי בראשית' יציע לראשונה בעיר מבנים ייחודיים הכוללים דירות גן ודירות גג

בשורה נדל"נית חדשה מגיעה לאילת:  פרויקט 'נופי בראשית' יציע לראשונה בעיר מבנים ייחודיים הכוללים דירות גן ודירות גג
הדמיות באדיבות קבוצת מנוס

קבוצת מנוס מציגה את פרויקט 'נופי בראשית', המביא לאילת בשורה נדל"נית חדשה: 52 יח"ד ייבנו בפרויקט,  מחציתן דירות גן ומחציתן דירות גג. בכל הדירות קיימת אופציה לבריכה פרטית בחצר רחבת ידיים, והן פונות לנוף המדברי המיוחד של העיר.

בשורה נדל"נית חדשה מגיעה לאילת
הדמיות באדיבות קבוצת מנוס

דירות הגן יכללו 5 חדרים, והן ישתרעו על שטח של 140 מ"ר בממוצע. בכל דירה 2 יחידות מאסטר, הכוללות שירותים ומקלחת. לדירות הגן שתי גינות צמודות- הגינה הקדמית המשתרעת על שטח של כ-40 מ"ר, וגינה רחבת ידיים בחלק האחורי של הבית, המשתרעת על שטח של כ-120 מ"ר, עם אופציה לבריכה פרטית בחצר. מחירה של דירת גן בפרויקט עומדת בשלב זה על כ-1.95 מלש"ח.

דירות הגג, המביאות איתן את הבשורה הייחודית לעיר, יהיו בנות מפלס אחד בלבד, ויכללו בממוצע 125 מ"ר, עם מרפסת המשתרעת על כ-80 מ"ר, ובה אופציה לבניית בריכה פרטית, כמובן. גם בדירות הגג קיימים שני חדרי מאסטר, הכוללים שירותים ומקלחת, לצד חדרי השינה הנוספים בבית. מחירה של דירת גג בפרויקט עומדת בשלב זה על 1.85 מלש"ח.

בשורה נדל"נית חדשה מגיעה לאילת
הדמיות באדיבות קבוצת מנוס

המתחם הייחודי והראשון מסוגו, יוקם כאמור ברובע 11 של שכונת שחמון- הנמצא היום בהליכי פיתוח מואצים וצפוי להפוך לפנינה אילתית. רובע זה גובל ברובע 10 הסמוך, בו פועלים כיום בתי"ס מצוינים, גני ילדים, מוסדות ציבור ומתנ"סים- מה שמאפשר לדיירי הפרויקט החדש ליהנות מכל השירותים הנדרשים מבלי להרחיק בתוך העיר.

את הפרויקט החדש, הקרוי 'נופי בראשית' על שם הנוף הנפלא הנשקף ממנו, מקימה קבוצת מנוס שעבורה זהו פרויקט ראשון בעיר. קבוצת מנוס פועלת מזה שנים בתחום ייזום הנדל"ן, ומשלבת יצירתיות, מקצועיות וראייה לעתיד, עם נסיון

בשורה נדל"נית חדשה מגיעה לאילת
הדמיות באדיבות קבוצת מנוס

רב, מקצועיות ואמינות. בין היתר, עוסקת החברה בפרויקטים של התחדשות עירונית בכל רחבי הארץ, בניה רוויה, שיווק קרקעות לבנייה, קבוצות רכישה ועוד.

"לצורך הקמת הפרויקט, בחרנו באנשי המקצוע הטובים ביותר בעיר, במטרה להעניק לתושבי אילת הזדמנות לרכישת דירה בסטנדרט הגבוה ביותר בפרויקט הייחודי המהווה בשורה נדל"נית של ממש. לפרויקט יש ביקוש רב ואני מאמין ששיווקו יסתיים במהירות, ונוכל להמשיך לפרויקטים הבאים בעיר", אומר שמואל חי ראובן, מנכ"ל קבוצת מנוס.

הפרויקט היוקרתי הושק לפני כחודשיים, ועד כה מדווחים בקבוצת מנוס על מכירה של כ-10 יח"ד מתוכו- הישג חסר תקדים בזמן כה קצר. הפרויקט כולו יוקם כמעין מתחם, המחובר ברחוב הולנדי ולכל אחת מיחידות הדיור יוצמדו כמובן חניות מקורות ופתרונות הצללה איכותיים המיועדים לאפשר התמודדות עם תנאי החום הכבד בעיר.

עבודות הבניה צפויות להתחיל בעוד כחצי שנה.

בשורה נדל"נית חדשה מגיעה לאילת
הדמיות באדיבות קבוצת מנוס
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
רס"ב ו', קצין רפואה בחיל האוויר ותושב אופקים במסר לעיר
רס״ב ו׳ התגייס בגיל 18 לגדס״ר גבעתי ובמהלך המסלול יצא...
ועידת מרכז הבנייה הישראלי | עיר הנדל״ן אילת | 9-11.12.2025
סיגל חורש, מהנדס העיר רמת גן: ״כיום יש תכנון לשני...
המקצועות שנעלמים מהשוק ומה שיחליף אותם
עשרות אנשי מקצוע מארגוני התעסוקה בנגב השתתפו ביום עיון מיוחד...
נתוני הות"ת קובעים: לסטודנט תואר ראשון שלומד בבן-גוריון יש את הסיכויים הגבוהים ביותר לסיים בהצלחה את התואר ובזמן
אוניברסיטת בן-גוריון הציגה השנה את הגידול במספר הסטודנטים הגבוה ביותר...
חנוכה 2025 בפלאנט באר שבע: חגיגה גדולה של גיימינג, קולנוע, פעילויות וחוויות חדשות
אירוע גיימינג עם קרב פורטנייט לייב על המסך הגדול, הטבות...
"כשחירום הופך לשגרה": חדר החירום לחברה הערבית בנגב הוכרז רשמית ברהט
יישובים שלמים ללא מיגון, קשישים ללא גישה לשירותי בריאות, ילדים...
מאירים את הארץ יחד: אירועי חנוכה של קק"ל, בדרום הארץ, בסימן אחדות, תרבות ותקווה
קרן קימת לישראל מזמינה את הציבור הרחב לשורת אירועי חנוכה...
עיריית אופקים מוכנה לכל תרחיש
הרשות קיימה תרגיל חירום רשותי רחב היקף בשיתוף פיקוד העורף...
הפנינג ספורטיבי בחנוכה לבני/ות נוער: ספורט מוטורי נגיש לכולם, גם בני/ות נוער בני 14 ומעלה יכולים להשתתף במרוץ המכוניות ג’ימקאנה – במסלול המרוצים בערד
פתוח לקהל הרחב – ללא תשלום: 19.12.2025  התאחדות לנהיגה ספורטיבית, עיריית...
השמים הם לא הגבול: תלמידי תיכון "רגר" משתתפים באולימפיאדת החלל ע"ש רמון
גם השנה מתקיימת אולימפיאדת החלל המופעלת באמצעות סוכנות החלל הישראלית...
דילוג לתוכן