מסייעים לעסקים הקטנים באופקים: תכנית "העסק של כולנו" יוצאת לדרך

מסייעים לעסקים הקטנים באופקים: תכנית "העסק של כולנו" יוצאת לדרך
קרדיט: דוברות עיריית אופקים

תכנית "העסק של כולנו", אשר עוזרת לעסקים קטנים בישראל לעשות מעבר חלק ומוצלח לעולם הדיגיטלי, יוצאת לדרך באופקים. התכנית, אשר מוצעת לבעלי עסקים קטנים ללא תשלום, מסייעת להם לפשט את תהליך המעבר לדיגיטל – וזאת באמצעות הקניית ידע וכלים בצורה פשוטה ובגובה העיניים, ובליווי אישי ע"י סטודנטים שהוכשרו במיוחד, ויסייעו לעסק להציב ולהגיע ליעד דיגיטלי.

"העסק של כולנו" היא יוזמה של פייסבוק ישראל בשיתוף הפורום הכלכלי חברתי, בית הנשיא וחברות מובילות במשק, ובאופקים נערכת בשיתוף עיריית אופקים ומרכז צעירים אופקים. היא נבנתה מתוך הבנה כי עסקים אשר אינם מכינים עצמם למציאות החדשה מעמידים את עצמם בסיכון קיומי. בנוסף לסיוע האמור, תעמוד בפני העסקים המשתתפים במיזם האפשרות להגיש בקשה לתמיכה נוספת של יועצ/ת עסק/ית בכיר/ה.

התכנית תיתן מענה לעסקים קטנים אשר מעסיקים לכל הפחות עובד אחד מלבד בעל העסק, ולכל היותר 20 מועסקים. על העסקים להיות בתחום המסחר ולמכור מוצרים פיזיים או לספק שירותים באונליין אשר אינם דורשים מפגש פיזי עם הלקוחות (כגון סדנאות אונליין, שירותי ייעוץ וכו'). על העסקים להחזיק בנכסים דיגיטליים בסיסיים (אתר/עמוד לעסק ברשתות חברתיות) ולהתחייב לפחות ל-4 שעות בשבוע בתקופת התוכנית (מרץ-יוני 2021).

"אני שמח שבעלי העסקים בעיר אשר נתקלו במכשול בעת מעבר לדיגיטל יוכלו כעת להגשים את מטרתם ביתר קלות, בדרך לשדרוג מקור פרנסתם", אמר ראש עיריית אופקים, איציק דנינו. "עולם הניו מדיה, ובכללו הרשתות החברתיות, מהווה ערוץ פרסום חשוב, ועשוי להוות חיזוק רציני בהכנסות של כל עסק. אני רוצה להודות למרכז הצעירים, לפייסבוק ישראל, לפורום הכלכלי חברתי, לבית הנשיא ולחברות המובילות שנרתמו ליוזמה, ולקרוא לבעלי העסקים בעיר להירשם לתכנית".

המעוניינים להצטרף לתכנית מתבקשים למלא את הפרטים בטופס המקוון שכתובתו http://bit.ly/2Y8NaUN.

קרדיט: דוברות עיריית אופקים
קרדיט: דוברות עיריית אופקים
קרדיט: דוברות עיריית אופקים
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
העיר שלא עוצרת: אופקים במקום הראשון במכירת דירות חדשות
על פי נתוני הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה שפורסמו השבוע, אופקים ניצבת...
מצטייני ראש העיר אופקים תשפ״ה
מאות תלמידות ותלמידים באופקים הוכרו והגיעו לטקסים אישיים ומרגשים בלשכת...
בשורה של פעם בעשרות שנים: משרד החינוך אישר את הקמת התיכון החדשני באופקים
לראשונה מזה עשרות שנים יוקם באופקים תיכון חדש במתכונת חדשנית...
כ-4,000 תושבים ואורחי העיר חגגו יחד: מופע עוצמתי ומרגש של עידן עמדי באופקים במסגרת חגיגות 70 שנה לאופקים
המדובר במופע הראשון של עמדי ברשות מקומית מאז חזר להופיע,...
פסטיבל ישראל 2025
פסטיבל ישראל 2025 מגיע לאופקים: מופע התרבות הייחודי יעלה זו השנה השנייה באופקים
במסגרת פסטיבל התרבות הייחודי תעלה באופקים ההפקה "VHS – ד"ש...
אופקים חוזרת לשגרה
לאחר שבועיים של מתיחות ביטחונית וסבב מול איראן, הבוקר (רביעי,...
אומרים תודה: עיריית אופקים בהוקרה למתנדבי "ידידים" ו"איחוד הצלה" על פועלם בסבב הביטחוני
לאחר סבב ביטחוני מורכב ומאתגר, הביעה עיריית אופקים את תודתה...
אופקים חוגגת פתיחה חגיגית למתחם GT CENTER החדש: עוד צעד משמעותי בצמיחתה של העיר
אתמול (שלישי), נחנך באירוע חגיגי מתחם GT CENTER החדש באופקים...
צה"ל הציג את תחקיר השבעה באוקטובר בעיר אופקים
ביום מרגש וכואב של חשבון נפש והוקרה לגיבורים שהגנו על...
אלפי משתתפים חגגו באופקים את אירועי יום העצמאות ויום ירושלים שנדחו – חגיגה מרהיבה של אחדות, שמחה ותרבות ישראלית
האירוע התקיים באצטדיון העירוני בהפקת אגף התרבות של חברת "אופקטיבי"...
דילוג לתוכן