מנהלת המועדונית האהובה נפרדת מהילדים ומהעמותה

מנהלת המועדונית האהובה נפרדת מהילדים ומהעמותה
קרדיט קובי יהלי

טוהר צוברה, עובדת עמותת בית מוריה ששימשה עד לאחרונה כמנהלת מועדונית שכונה ג'  בבאר שבע, אומרת שלום. לאחר עשר שנים בעמותה, ולאחר שליוותה עשרות ילדים משכונה ג' במסגרת המועדונית, נפרדת טוהר ועוזבת את באר שבע. ילדי המועדונית קיימו לטוהר מסיבת פרידה מרגשת וכמובן איחלו לה הצלחה בהמשך הדרך. טוהר עצמה בירכה את הילדים וסיפרה בהתרגשות על התקופה שעברה איתם.

טוהר צוברה במועדונית
קרדיט קובי יהלי

"זכיתי להיבחר ולהכנס לעמותה כבת שירות לאומי במדרשה של הרב שמעון סקורי ומאז לא יכולתי לחזור אחורה" סיפרה טוהר צוברה. "השארתי את המשפחה בנוף איילון ועברתי אחרי השירות לעבוד בבית מוריה מתוך אהבה גדולה לעשייה ולערכים שאנחנו מובילים בהצלחה גדולה בעיר. התחלתי כמדריכה בבית החם ארבע שנים ומשם צמחתי לנהל את המקום שעבורי הוא בית ומפעל חיים. קמתי בכל בוקר מאוהבת מעל הראש בבית מוריה ובילדים שהפכו לילדי בבית החם, שאת חלקם אני מלווה עכשיו לבקו"ם ולשירות לאומי. הרגשתי מאושרת ומשמעותית, אני אוהבת כל אחד ואחת במשפחה הזאת שלנו".

ציון חדד, מנכ"ל עמותת בית מוריה, נפרד מטוהר: "אני מודה לך על שנים של עשייה למען ילדי שכונה ג' ותושבי באר שבע. עצוב לנו לראות אותך עוזבת את העיר ואת העמותה אך בטוחים שלאן שלא תגיעי תמיד תעשי טוב למען האחר. את שמחת החיים המדבקת שלך רואים על הילדים במועדונית שעברו תחתייך במהלך השנים. עמותת בית מוריה ובאר שבע הם הבית שלך ואת תמיד מוזמנת כמובן לחזור".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
סניף בקריה החרדית באר שבע
רשת מחסני השוק משיקה את "מתחם 10" וסניף דגל נוסף בבאר שבע
תושבי באר-שבע, שימו לב! רשת מחסני השוק, בהשקה כפולה-  משיקה...
ביקור רשות המים בתאגיד מי שבע
ביום חמישי לפני שבוע, רק יומיים לאחר תחילתה של הפסקת...
לקראת דיון בטחוני מכריע בסוגיית מיקום שדה התעופה פונים ראשי ערים בצפון ובדרום לראש הממשלה: "עשית היסטוריה באיראן עכשיו הזמן לעשות היסטוריה בנגב"
עשרות ראשי רשויות מהנגב ומהגליל שיגרו מכתב לראש הממשלה, בנימין...
פתיחה חלקית של שמורת הטבע עין גדי
לאחר שיקום והסדרה של נזקי השיטפון הגדול במסלולים שייפתחו החל...
התלמידים מבאר שבע שמסייעים למשפחות שביתן נפגע ממתקפת הטילים האיראנית
עם סיום המלחמה מול איראן ועשרות אלפי האזרחים שביתם נפגע...
"לילות קיץ בערבה"
תצפית כוכבים בטלסקופ, צפייה בחיות הבר הליליות, שתילת ערב, שחייה...
הבוקר בסורוקה: הקבלנים ראו מקרוב את ההרס – וקוראים למיגון מיידי
למרות החום הכבד והאווירה המתוחה המרחפת באוויר, התייצבו הבוקר (שני...
רומנסה בטריו סופרן
עדכון - מוצ״ש 5.7.2025 בשעה 21:00, במשכן לאמנויות הבמה באר...
קיץ של אטרקציות בחינם לכל המשפחה: חודש מלא בפעילויות, הצגות משעשעות, מופעי ילדים, סדנאות, אירועים מרתקים, ופעילויות יצירה לכל המשפחה - במהלך חודש יולי בעופר קניותר
קיץ של כייף יערך בעופר קניותר, מקבוצת קניוני עופר,  במהלך...
הזמר והיוצר יואב חסיס יפתח את עונת הקיץ של "בית הבד - שמן יוגב" במושב כפר אחים.
שירים ושורשים שירים אהובים שמחברים לאדמה, לארץ, ולשורשים שלנו יואב חסיס –...
דילוג לתוכן