מינוי חדש בהתאחדות התעשיינים: התעשיין אמיר הדס נבחר ליו"ר מרחב דרום בהתאחדות התעשיינים

מינוי חדש בהתאחדות התעשיינים: התעשיין אמיר הדס נבחר ליו"ר מרחב דרום בהתאחדות התעשיינים
קרדיט עוזי אברהם

התעשיין אמיר הדס, מנכ"ל מפעל תעשיית מחזור צמיגים (ת.מ.צ) בבאר שבע נבחר, פה אחד, ליו"ר התאחדות התעשיינים – מרחב דרום. הדס, נשוי + 3  גדל בקיבוץ גברעם והיום מתגורר בקיבוץ אור הנר בעוטף עזה. בעברו כיהן כמנהל תפעול במפעל "גברעם מעטפות" ולאחר מכן כמנהל אתר "יוסף וולף". ב- 4.5 שנים האחרונות מכהן הדס כמנכ"ל חברת תעשיות מחזור צמיגים (ת.מ.צ) הפועל באזור התעשייה עמק שרה בבאר שבע.

מינוי חדש בהתאחדות התעשיינים
קרדיט עוזי אברהם

הדס  יחליף את מר אבינעם שקד, מנכ"ל ובעלי חברת שריונית חסם דלתות איכות בע"מ, אשר סיים קדנציה כפולה ועשירה בת 4 שנים. במסגרת כהונתו העניק שירות פרטני ומסור לתעשייני הדרום וקידם פרויקטים מקצועיים אשר היוו אבן דרך משמעותית לתעשייה הדרומית בזירה הכלכלית והחברתית.

הדס, אשר ב-3 השנים האחרונות כיהן כחבר הנהלת מרחב דרום, יחל באופן רשמי את כהונתו כיו"ר המרחב בתחילת חודש דצמבר ויחד עם הנהלת המרחב הנבחרת יוביל מתווה אשר ישמש כקו מנחה לפעילות המרחב בשנתיים הקרובות. הדס, יחד עם אביב חצבני, מנהל המרחב, ייזום, יוביל ויקדם את עתיד התעשייה הדרומית ויפעל למען התעשיינים על מנת להביא למשך פיתוח וצמיחת התעשייה בנגב ושימורה כעוגן כלכלי מרכזי ומוביל באזור.

אביב חצבני, מנהל המרחב בירך את אמיר הדס על מינויו " אמיר הדס הוא תעשיין בנשמה וככזה, תמיד לקח חלק בפרויקטים ובפעילות המרחב וראה לנגד עיניו את קידום המטרות של התעשייה הדרומית. להדס ניסיון רב שנים בתעשייה ויחד עם המעוף, המסירות והמקצועיות שלו, אני אמון ובטוח שהוא יוביל את התעשייה הדרומית למקום הנכון לה. "

אמיר הדס מסר כי "אני שמח על בחירתי ליו"ר המרחב בעיקר בגלל שאני מאמין בחשיבות התעשייה הדרומית והעומדים בראשה. כיו"ר אני מתכוון, יחד עם הנהלת המרחב, לעלות לסדר היום הציבורי את הבעיות הכלכליות והרגולטוריות הייחודיות למפעלי הדרום, לקדם תעשייה חדשה לאזורנו ולהעצים ולפתח את הקיימת."

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
דוח מבקר המדינה ונציב תלונות הציבור
באר שבע נמנית על הערים שתושביהן הגישו את מספר התלונות...
"הרמוניה ביער": ערב של קסם, רוגע והשראה בלב הטבע עם שלל סדנאות, טיפולים, מוזיקה והרצאה מרתקת
אחרי ההצלחה הגדולה בשנה שעברה, אירוע "הרמוניה ביער" חוזר ובגדול והפעם...
כשחוויה מעשירה ואנשי המדבר נפגשים פסטיבל "נוודי המדבר" בחול המועד סוכות - הפנינג סדנאות מדבריות ומוזיקה ישראלית לכל המשפחה בכפר הנוקדים
סדנאות בסגנון מדברי, סיורים מודרכים, סיורי עקרבים, יצירה, מוזיקה וריקודים,...
קלאסיקה אמריקאית וישראליות מרגשת: פתיחת העונה ה־53 לסינפונייטה הישראלית באר שבע
עונת ה-53 לפעילותה של תזמורת הסינפונייטה הישראלית באר שבע נפתחה...
עשור לכנס איכות דרום מאיכות מבוססת נתונים ועד מצוינות אנושית
SCE המכללה האקדמית להנדסה ע"ש סמי שמעון אירחה והובילה בסוף...
תיכון רגר משיק: הכנה לצבא כהכנה לחיים
בתיכון רגר בבאר שבע התקיימה השבוע הרצאה ראשונה מסוגה להורי...
פרס רוטשילד לחינוך הוענק לצוריאל רובינס, מנהל מקיף אמית באר שבע
בטקס מכובד שהתקיים השבוע בספרייה הלאומית בירושלים, הוענק פרס רוטשילד...
קבוצת אלמוג מאכלסת ארבעה בנייני בוטיק בשכונת עיר היין באשקלון ומקדמת במקביל למעלה מ-1,650 יח"ד בהתחדשות עירונית בעיר מתוכם - שני מגדלים של 262 יח"ד לקראת היתר
קבוצת אלמוג הודיעה השבוע כי קיבלה טופס 4 (אישור אכלוס)...
אביחי ברודץ ותם דמארי קיבלו תארים במכללה האקדמית אשקלון
המכללה האקדמית אשקלון קיימה בשבוע שער (שלישי ורביעי) שני טקסים...
הוקרה מרגשת: אלי אביסרור קיבל בהפתעה פרס מפעל חיים של ארגון הקבלנים בנגב בכנס השנתי של ארגון הקבלנים בנגב, שהתקיים בירושלים, הוענק לאלי אביסרור, יו"ר הארגון ומ"מ נשיא התאחדות בוני הארץ, פרס מפעל חיים.
אביסרור: "לא ציפיתי למחווה מפתיעה ומרגשת כל כך. עבורי, הפרס...
דילוג לתוכן