יש מקום לכולם; המנהל פוגש את התלמידים בגובה העיניים

יש מקום לכולם; המנהל פוגש את התלמידים בגובה העיניים
קרדיט צילום: באדיבות בית החינוך

מגפת הקורונה אתגרה את מערכת החינוך כולה. הלמידה מרחוק והנוכחות של התלמידים בשיעורים הולכת וגדלה. עם זאת, ישנם תלמידים שהמרחק הפיזי גרם לשיבוש בשגרת הגעתם לבית הספר.

הנהלת בית החינוך אמית ב' המתחדש באשקלון, יצאה ביום חמישי בערב לסיור מיוחד ברחבי העיר, על מנת לפגוש תלמידים נושרים מכל בתי הספר בעיר אשקלון, לסייע להם ולהתאים להם מענה חינוכי הולם.

יום חמישי בערב ידוע כזמן בו יוצאים לא מעט בני נוער לבלות יחד, ועבור הצוות החינוכי בבית הספר זו היתה הזדמנות מצוינת לפגוש אותם במרחב שלהם. התלמידים אכן הופתעו כאשר פגשו את המנהל שישב ושוחח איתם, בגובה העיניים וללא גינונים. השיח עם בני הנוער היה אישי וכנה, והובטח להם כי צוות המקיף ימשיך ללוות אותם לאורך הדרך גם בזמנים קשים ומאתגרים עבורם.

בסיור השתתפו המנהל גדעון שינדלר, רכז חטיבה עליונה אריאל צברי, נציגי סיירת ההורים, אורלי פולט – מנהלת מחלקת משרד לביטחון קהילתי בעיריית אשקלון ונטלי דמרי מדריכת מוגנות בבית הספר.

קרדיט צילום: באדיבות בית החינוך

מלקמו אימרו מכיתה י"א1 שיתף: "ישבתי עם כמה חברים בשכונה ופתאום המנהל ונטלי הגיעו אלינו, ישבו ודיברו איתנו על דברים שכלל שלא קשורים לבית הספר אלא עלינו. הרגשנו כמה שאנחנו חשובים להם".

נטלי דמרי אמרה כי "התלמידים שמחו לפגוש אותנו לא רק במסגרת בית הספר. הכרנו את התלמידים בצורה טובה יותר והחכמנו כיצד להתנהג איתם בבית הספר בפרט בזמן הקורונה".

גדעון שינדלר, מנהל אמית מקיף ב' אשקלון: "הצוות  שלנו יוצא לפגוש תלמידים ברחבי העיר, על מנת למנוע נשירת תלמידים מבית הספר. התגובות המרגשות שאנחנו מקבלים מעידות על חשיבותו של המיזם. באמית ב' המתחדש מצמיחים את טובי התלמידים למעורבות חברתית ובגרות איכותית  ובמקביל נאבקים למנוע נשירה של תלמידים הנדרשים ללווי ומנסים לסייעם לשוב לשגרת למידה. התלמידים שלנו מבינים כי לא מוותרים להם ועליהם".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
אופקים מצמצמת את תופעת זבוב החול ומשיבה את איכות החיים לתושבים
למעלה מחצי מיליון שקלים הושקעו בשנה וחצי האחרונות על מנת...
"העלמה והמוות" חגיגית בתיאטרון באר שבע
הפנים של חברות וחברי אגודת הידידים שירדו מאולם התיאטרון אמש...
מצפה רמון בתנופת פיתוח: בהובלת שר הבינוי והשיכון חיים כץ, נחתם הסכם פיתוח כוללני עם המועצה המקומית מצפה רמון
כ-3,000 יחידות דיור חדשות והשקעה של כ-800 מיליון ₪ בפיתוח בהובלת...
אופקים מצדיעה לגיבוריה: ערב הוקרה ללוחמי הקרב על הבית
עיריית אופקים קיימה בסוף השבוע האחרון ערב הוקרה מרגש ומיוחד...
ליאור אוליצקי ממקיף אמית כללי שדרות קטף את המקום הראשון באליפות הארץ
הישג אדיר לספורט המקומי: ליאור אוליצקי, תלמיד כיתה ט' בבית...
תרומת דם 100ממת
"אני לא מרגיש מיוחד, להיפך כמעט לכולם יש את ההזדמנות...
ה"חיסון" לקטילת פטריות מגיע מהנגב חברת OMERNA חנכה מעבדה חדשה בפארק "עידן הנגב"
פיתוח ישראלי חדשני מבוסס dsRNA מבקש להחליף את הכימיקלים המזיקים...
בגובה העיניים ובקו הרקיע הנהלת המועצה האזורית בני שמעון "ירדה לשטח" בדודאים
ראש המועצה האזורית בני שמעון ניר זמיר ומנהלי האגפים סיירו...
מצפון ועד עוטף: מכון וינגייט מכריז על שיתופי פעולה אסטרטגיים בתחום החדשנות עם "האב חדשנות, בריאות וחוסן שפועל בשיתוף עיריית שדרות" ועם "חממת הפוד-טק פרש סטארט" בקריית שמונה
מכון וינגייט, המכון הלאומי למצוינות בספורט, רואה חשיבות לאומית עליונה...
מסייעים למשפחות מפונות מדימונה
קרן "לארץ" מעניקה ל-120 משפחות מפונות מהעיר שנפגעו בעקבות מתקפת...
דילוג לתוכן