חברת אורון נדל"ן זכתה במכרז להקמת 76 יח"ד חדשות בשכונת סיגליות בבאר שבע

חברת אורון נדל"ן זכתה במכרז להקמת 76 יח"ד חדשות בשכונת סיגליות בבאר שבע
מריו קופל | קרדיט: אילן בשור

לאחר תקופה ארוכה שבה מכרזי הקרקעות של רמ"י התמקדו בפרויקטים במסגרת 'מחיר למשתכן', זכתה חברת אורון נדלן, מקבוצת אורון אחזקות והשקעות, בקרקע חדשה לבניית 76 יח"ד בבאר שבע * תמורת הקרקע והפיתוח, תשלם חברת אורון נדל"ן כ- 19.4 מליון ₪

 

חברת אורון נדל"ן, מקבוצת אורון אחזקות והשקעות, המתמחה בבנייה יזמית למגורים והתחדשות עירונית ברחבי הארץ מדווחת היום על זכייתה במכרז שערכה רמ"י לבניית 76 יחידות דיור בשכונת סיגליות בבאר שבע, בסמוך לפרויקט אחר של החברה concept4u, הכולל 284 יחד', אותו החברה צפויה לאכלס בקרוב.

מריו קופל | קרדיט: אילן בשור

שטח המגרש שבו זכתה אורון משתרע על פני 4,510 מ"ר, ובו יוקם פרויקט לבנייה רוויה הכולל גם חניות תת קרקעיות. הפרויקט, שאינו במסגרת "מחיר למשתכן" , מיועד לשיווק לשוק החופשי בלבד. על פי הערכות החברה, העבודות להקמת הפרויקט צפויות להתחיל בחציה השני של שנת 2022.

ביצוע הפרויקט יוטל על חברת "המגורים", גם היא מקבוצת אורון אחזקות והשקעות, שתבנה בפועל את הפרויקט עבור החברה היזמית אורון נדל"ן.

תמורת הקרקע, התחייבה חברת אורון נדל"ן לשלם לרמ"י סך של 2.04 מליון ₪, ותמורת הפיתוח סך של למעלה מ-16 מליון ₪.

בשנים האחרונות, מקימה חברת אורון נדל"ן מאות יחידות דיור בשנה, ורק לאחרונה סיימה את שיווק כלל יחידות הדיור בפרויקט concept4u בשכונת סיגליות בעיר, שכלל 284 יח"ד, מתוכן 227 יח"ד שווקו במסגרת מחיר למשתכן.

מריו קופל, מנכ"ל אורון נדל"ן: "אנו רואים בבאר שבע הזדמנות נדל"נית מצוינת, ושמחים להמשיך ולבנות בה פרויקט נוסף, זאת לאחר שסיימנו בשנה האחרונה את שיווקן של למעלה מ-330 יח"ד בעיר, בשני פרויקטים שונים. החיבור בין חברת "אורון נדל"ן" שזכתה במכרז, ובין חברת "אורון המגורים" מקבוצת אורון שתבצע אותו יאפשרו לנו הקמה מהירה, יעילה ומקצועית של הפרויקט לרווחת הרוכשים. גם בפרויקט זה נמשיך ונקפיד על בניה איכותית ומפרט גבוה, המאפיין את כלל הפרויקטים של החברה".

"אורן נדל"ן" הינה חברת בת בקבוצת "אורון אחזקות והשקעות", המקדמת את הקמתן של מאות יח"ד בשנה. בתחום 'מחיר למשתכן', זכתה החברה במכרזים לבניית מאות יח"ד בב"ש, מגדל העמק, אור יהודה, מבשרת ציון וראשון לציון. החברה פועלת רבות גם בתחום ההתחדשות העירונית ולאחרונה אושרו תוכניות שהגישה לפרויקטים בגבעת אולגה בחדרה ובדרך השלום בת"א.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
המרפאה הוותיקה שנפגעה מטיל איראני בבאר שבע – נפתחת מחדש מרפאת ״גהה״ מבית מכבי שירותי בריאות בשכונת נווה זאב נפתחה מחדש לאחר שנפגעה במבצע ״עם כלביא״
בטקס מרגש שהתקיים אמש (ב') בלב שכונת נווה זאב בבאר...
תלמידי בית החינוך אמית טכנולוגי באר שבע פינקו את הלוחמים מעזה לקראת ראש השנה
לקראת ראש השנה ארחו התלמידים בתיכון אמית טכנולוגי בבאר שבע...
דוח מבקר המדינה ונציב תלונות הציבור
באר שבע נמנית על הערים שתושביהן הגישו את מספר התלונות...
קלאסיקה אמריקאית וישראליות מרגשת: פתיחת העונה ה־53 לסינפונייטה הישראלית באר שבע
עונת ה-53 לפעילותה של תזמורת הסינפונייטה הישראלית באר שבע נפתחה...
עשור לכנס איכות דרום מאיכות מבוססת נתונים ועד מצוינות אנושית
SCE המכללה האקדמית להנדסה ע"ש סמי שמעון אירחה והובילה בסוף...
תיכון רגר משיק: הכנה לצבא כהכנה לחיים
בתיכון רגר בבאר שבע התקיימה השבוע הרצאה ראשונה מסוגה להורי...
פרס רוטשילד לחינוך הוענק לצוריאל רובינס, מנהל מקיף אמית באר שבע
בטקס מכובד שהתקיים השבוע בספרייה הלאומית בירושלים, הוענק פרס רוטשילד...
באולפנת אמית אוריה בבאר שבע הנציחו את המנהל המיתולוגי מיכאל בנסון בהקמת מרחב חינוכי לזכרו
היום הראשון ללימודים צוין באולפנת אמית אוריה בבאר שבע בחנוכת...
"מחוברים למים": חינוך הדור הצעיר לשמירה על משאב החיים
תאגיד המים והביוב "מי שבע" ממשיך זו השנה הרביעית להוביל...
למרות המחסור במורים, בוגרי תיכון רגר חוזרים ללמד בבית הספר שבו גדלו
היום (1.9) נפתחים שערי תיכון רגר בבאר שבע לשנת הלימודים...
דילוג לתוכן