המסעדה האהובה משדרגת את עצמה עם עיצוב חדשני, תפריט עשיר וחבר חדש נוסף שמצטרף
מסעדת ג'סיקה, מוסד קולינרי אהוב בדרום הפועלת ב-6 השנים האחרונות בבאר שבע ולאורך 12 שנים קודם לכן בתל אביב – פותחת דף חדש: חלל חדש, פי שלושה (!) בגודלו, עיצוב פורץ דרך, תפריט מרענן ותחושה של חו"ל. המסעדה, שמתהדרת בשם הדמות האייקונית ג'סיקה ראביט, עוברת למתחם BIG החדש בעיר באר שבע ותופסת בו מקום של כבוד בשטח של כ-330 מ"ר. אל ג'סיקה יצטרף מרגע הפתיחה חבר חדש שיעניק חוויה מסקרנת ומפתיעה שתיחשף רשמית עם פתיחת המקום – רמז? מחכה לסועדים חוויה שכולה שיק, מוזיקה, תפריט אוכל מוקפד וקוקטיילים עם אופי.
המסעדה מתהדרת בעיצוב חדשני עליו אמון האדריכל שחר ווייס, המתכתב עם טרנדים עולמיים בסטנדרטים הגבוהים ביותר: תקרות חשופות, מרבית הקירות ללא חיפוי, שילוב של תאורה חמה וקרה, ריהוט אקסקלוסיבי בצבעים חמים ונעימים בשילוב של חומרים טבעיים וטקסטורות שגורמות לכל פינה להיראות "אינסטגרמית".

מאחורי מסעדת ג'סיקה עומדים חמישה אחים לבית משפחת זנו, עם חזון ברור – להציב רף חדש בעולם המסעדנות והקולינריה הדרומית והארצית. "אי אפשר להישאר במקום", אומר בן זנו, אחד מהאחים המובילים את המסעדה, "רצינו להתחדש וליצור משהו אחר שלא נראה כמותו בעיר. החלום שלנו תמיד היה להרחיב ולהגדיל את ג'סיקה – ועכשיו זה קורה בענק. דווקא אחרי התקופה הקשה שעברנו כולנו, עם פרוץ מלחמת חרבות ברזל ואירועי השבעה באוקטובר, כשעסקים רבים נסגרו – אנחנו בחרנו לעמוד על הרגליים האחוריות ולהתרחב. זו אמירה – שאנחנו מאמינים בעיר, מאמינים בעצמנו ומאמינים בקהל שלנו. במקום להקטין – החלטנו לגדול."
מסעדת ג'סיקה החדשה תתחיל בקרוב את הרצת המקום החל מתאריך 15.5, כאשר הפתיחה הרשמית של המסעדה צפויה להתקיים בתחילת חודש יוני הקרוב. המקום יפעל שבעה ימים בשבוע, החל מהשעה 12:00 בצהריים ועד אחרון הלקוחות. כמו כן, מדי ערב ינגן במסעדה די ג’יי קבוע שינעים את האווירה ויהפוך את ג'סיקה לא רק למסעדה אלא לחוויית בילוי שלמה.
תפריט שמחבר בין עבר קולינרי לעתיד יצירתי
לצד השדרוג והמהפך העיצובי, גם התפריט של ג'סיקה מקבל טיפול מסור ומחודש – כזה שמכבד את הקלאסיקות האהובות של המקום, ומנגד פונה קדימה עם מנות שף עכשוויות שמותחות את הגבולות. את המהלך מוביל השף והיועץ הקולינרי מאיר אלאלוף – מי שחתום על הקונספט של מסעדת מריפוסה היוקרתית – שגויס על ידי האחים זנו כדי להעניק לג'סיקה את הניחוח המדויק של רעננות וגסטרונומיה בוגרת.
בג'סיקה החדשה תמצאו גרסאות מעודכנות למנות שהפכו עם השנים לסימן ההיכר של המקום כמו: כרוביתוש – סלט כרובית ותיק ואהוב עם כוסברה, בצל ירוק וסגול, צ'ילי אדום, חמוציות ותערובת פיצוחים (62 ש"ח), הסיגר של ריקי – סיגר בשר פיקנטי עם טחינה וסלסה חריפה (68 ש"ח), בורסקטה בת אלף – פילה בקר עם איולי פטריות, בצל סגול וירוק, שרי קונפי, צ'ילי אדום וקשיו מסוכר (86 ש"ח), ברוסקטה אנטריקוט – מינוט

של אנטריקוט, סלט ירוקים וטחינה הר ברכה (74 ש"ח), וטטאקי סינטה – סינטה צלויה עדין עם רוטב מייפל חמצמץ וסלסלת עשבים (84 ש"ח).
לצידן ייכנסו לתפריט סדרת מנות שף חדשות שפותחו במיוחד עבור הפתיחה המחודשת כמו סלט תאילנדי – מלפפון, כרוב סגול, בצל ירוק וסגול, עלים ארומטיים, צ'ילי אדום, פומלה, אטריות פריכות וקשיו מקורמל (66 ש"ח), סשימי וגספצ'ו עגבניות – סשימי דג ים עם עגבניות שרי, בצל סגול, עלים ארומטיים, פלפל חריף ופרי אקזוטי (72 ש"ח), מוסר ים – עם קרם שורש סלרי, ניוקי חמאה חומה, ברוקולי, סלרי ושעועית ירוקה (96 ש"ח), וטורטליני – במילוי גבינת עיזים, קציפת תירס, מנגולד ואגוזי לוז קלויים (72 ש"ח).
בנוסף לתפריט העשיר, המסעדה גם תגיש תפריט קוקטיילים עשיר ומקורי, שעוצב ונרקח בקפידה מתוך חשיבה על חוויה חושית שלמה – עם שילובים מפתיעים, חומרי גלם טריים, טכניקות מתקדמות והגשה ויזואלית מרהיבה.
"הקהל שלנו אוהב הפתעות – אבל גם שומר אמונים לטעמים שהוא מכיר ואוהב," אומר בן זנו, "לכן היה לנו חשוב מצד אחד להרים את הרף ולחדש, ומצד שני לתת כבוד למה שעבד ואהוב בקרב קהל לקוחותינו. חשבנו רבות איך לדייק ולאזן בין השניים, והתוצאה היא תפריט שמדבר קולינרית גבוה אבל נשאר מחובר לקהל. אנחנו נרגשים לפתוח את הדלתות של הג'סיקה החדשה – אחרי חודשים של עבודה אינטנסיבית, עיצוב, טעמים והגשמת חלומות, הגיע הזמן להזמין את כולם לחוויה חדשה שאנחנו גאים בה מאוד. ג'סיקה זאת לא רק מסעדה – זו הצהרה קולינרית, תרבותית ומשפחתית – ואנחנו רק מתחילים", מסכם בן זנו בחיוך.
טוויסט מפתיע: מה קורה כשג'סיקה פוגשת את רוג'ר?
לסועדים המגיעים לג'סיקה צפוי טוויסט מפתיע, כשלצד המסעדה תושק חווייה חדשה בדמות לאונג' הנושא את השם "רוג'ר" (על שמו של הארנב רוג'ר ראביט). זהו לאונג' מעוצב מלא בשיק ואווירה שתיקח את הסועדים היישר לסצנה בלתי נשכחת. הרוג’ר ישלב בין אווירת לאונג’ עם די ג'יי ומוזיקה עדכנית, לבין תפריט אוכל וקוקטיילים מפתיע וייחודי ובכך ישלים את החוויה הכוללת לסועדים במסעדה.