בתום 18 שנים: אופקים אינה נדרשת יותר לחשב מלווה

בתום 18 שנים: אופקים אינה נדרשת יותר לחשב מלווה
צילום: דוברות עיריית אופקים

בטקס מרגש, נפרדה אופקים ביום חמישי מהחשב המלווה של העירייה ב-16 החודשים האחרונים, דני גירון. בכך הסתיימה לה למעשה תקופה בת 18 שנים, במהלכן מונו לעיר חשבים מלווים מטעם משרד הפנים – זאת לאחר שהעיר נמצאת כיום במצב מאוזן מבחינה ניהולית ותקציבית. גירון מצדו ימשיך לתפקיד דומה במועצה האזורית נווה מדבר.

 

"העשייה היום-יומית שלנו הביאה לכך שבמשך קרוב לעשור שהרשות שומרת על איזון תקציבי מלא, ללא גירעון", אמר במהלך הטקס ראש עיריית אופקים, איציק דנינו. "החשב המלווה מהווה פונקציה חשובה ומקצועית, אולם משרד הפנים החליט שאנחנו מתנהלים בצורה מקצועית מספיק גם בלעדיו. חלק מהעשייה והסמכויות של החשב הועברו לאורלי כהן, סגנית הגזבר, אשר תפקידה הוא בין היתר לפקח על ההוצאות הכספיות, ואני בטוח שהיא תדע להמשיך להוות 'אמצעי נוסף' לשמירה על איזון תקציבי. לא ניתן שהעיר תמצא עצמה שוב בגירעון".

"מצבנו הטוב הביא אותנו לכך שאנחנו נפרדים ממך", פנה דנינו לגירון. "אתה אדם מיוחד, שמקרין שקט נפשי, והבאת אותנו לאן שרצית. אני מודה לך על הרצון לקדם יחד איתנו את העיר אופקים. אני רוצה לאחל לך ולמשפחתך בריאות טובה שתמשיך לעשות את מה שעשית כאן במקומות נוספים, כי אתה תמיד האיש הנכון במקום הנכון. בשם כל תושבי אופקים – תודה רבה על העשייה שלך בעיר".

"עבדתי בהרבה רשויות כחשב מלווה, אבל לא בכולן אתה מגיע בשמחה לעבודה", הוסיף גירון. "באופקים מעבר לעבודה שנעשית עם הראש, יש חיבור גם עם הנפש והנשמה, וזה בזכות עובדי העירייה, שעושים את העבודה שלהם בצורה הכי טובה שיכולה להיות. ברצוני להודות לראש העיר שמנהל את כל המערך הזה בצורה יוצאת מן הכלל. אני לא שמח לעזוב, אבל מודה לכולכם על היחס שקיבלתי ומאחל לעיר כל טוב".

צילום: דוברות עיריית אופקים
צילום: דוברות עיריית אופקים
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
700 מהנדסים ומעצבים חדשים הוסמכו בקמפוס באר שבע של SCE
בצל תקופה ביטחונית מורכבת ושירות מילואים ממושך של רבים מהסטודנטים,...
בלב תקופת המבחנים: ביה"ס תיכון "יוצר עתיד באר-שבע" חגג את שבועות בהפנינג חגיגי במיוחד
בין מבחני הבגרות, ההכנות לשירות הצבאי והעשייה הלימודית האינטנסיבית, בתיכון...
נאות חובב ממשיכה לחזק את התשתיות: נחנך מקטע חדש של כביש 5 במרחב המועצה
המועצה המקומית תעשייתית נאות חובב, חנכה השבוע את המקטע החדש...
רשות הטבע והגנים: המדוזות הגיעו והרוחצים כבר מרגישים אותם
לאחר מזג האוויר החם ששרר בארץ והתחממות מי הים, המדוזות...
נפרדים מחובש בכיר מתנדב מד"א איתי ניסנוב ז"ל שנהרג בתאונת דרכים "כל מטופל שטופל אצלו באמבולנס, ידע שהוא בידיים טובות"
מגן דוד אדום מרכין ראש עם פטירתו בטרם עת של...
שבועות סוּפִי במדבר: הפסטיבל הסוּפִי ה-14 חוזר לכפר הנוקדים לירז צ'רכי, YEMEN BLUES, דיוואן הלב ועוד רבים וטובים במקום אחד
הפסטיבל הסוּפִי, מהאירועים המובילים והמוערכים בעולם מוזיקת העולם והרוח, חוזר...
המכללה האקדמית ספיר, עיריית שדרות, מ.א. שער הנגב ומנהלת תקומה מכריזות על הקמת קמפוס חדש לפקולטה לטכנולוגיה: "מנוע צמיחה חדש לנגב המערבי"
בהשקעה של 130 מיליון ש"ח מכספי מנהלת תקומה, יוקם קמפוס...
רשות הטבע והגנים - פריחה ירוקה בנחל אשלים: סימן אופטימי להתאוששות אחרי עבודות שיקום
בין זרימות החורף הראשונות לכתמי הירוק שמתחילים לכסות את הקרקע,...
מנהיגות חוצה ארגון בלב הנגב: עשרות נשים מובילות התכנסו לכנס המעסיקות השנתי של מרכז לאודר לתעסוקה בנגב
פורום המעסיקות של מרכז לאודר לתעסוקה בנגב התכנס למפגש פסגה...
גאווה מקומית כמו אוזניות מבטלות רעש – רק למכונות ענק המהפכה של AVEX בעיבוד השבבי
הכירו את הסטארט-אפ AVEX: פיתוח חדשני של ד"ר זיו ברנד...
דילוג לתוכן