בשל הסגר: התלמידות ערכו מסע וירטואלי לצפון הארץ

בשל הסגר: התלמידות ערכו מסע וירטואלי לצפון הארץ
קרדיט: דוברות רשת אמית

על אף אילוצי הקורונה, הצוות החינוכי באולפנית שבקריית חמ"ד אמית שדרות החליט שלא לוותר על הטיול השנתי המסורתי. כך בשבוע שעבר יצאו התלמידות למסע וירטואלי לצפון הארץ, משמעותי ומהנה לא פחות.

בפתיחת המסע קיבלו התלמידות מסכות (לכל כיתה צבע) והסבר על המסע שהיה מצולם על ידי צלם מקצועי ב360° כך שהבנות ממש הרגישו פיזית באתרים.

כל כיתה יצאה למסע הוירטואלי יחד עם המחנכת שהסבירה להן על אתרים, מסלולים ומקומות בדרך: בית כנסת האר"י ובית כנסת אבואב בצפת, קבר הרשב"י במירון, שביל הפיסגה, צומת חלפתא, עמק החולה, קבר רבי מאיר בעל הנס בטבריה, קברי נעמי שמר ורחל המשוררת בכנרת – ובנוסף חידות ופעילות ומהנות, כמו גם מפורסמים שברכו אותן בדרך כמו מיכל ינאי, סיון רהב מאיר ושקד קוממי.

את המסע יזמו והוציאו אל הפועל צוות של"ח; המורה נורית דוידי, הרב ישראל דהן, עדי מדריכת שלח ויעקב בן שושן הרכז החברתי.

שוהם אליעזר, תלמידת כיתה ח' משתפת: "אפילו שהמסע היה דרך הטלפון, המקומות היו נראים ממש מציאותיים, היה לי כיף להיות באר"י הקדוש, בעמק החולה ובקבר רבי מאיר בעל הנס. החוויה הייתה טובה בגלל שנתנו לנו חידות ושאלות, אז לא היה משעמם. היה אפשר לראות שהשקיעו בנו המון ולא ויתרו על המסע הזה גם עם הקשיים של הקורונה".

רחלי בוחבוט ראש האולפנית: "למרות האתגרים הגדולים של התקופה, שמחה שהצלחנו להעשיר את עולמן של התלמידות ולא לוותר על פעילות חברתית והרחבת אופקים, תוך קבלת השראה מהשורשים שלנו".

אסף בן דוד מנהל קריית החינוך: "ישר כוח גדול לצוות השל"ח ולצוות החינוכי שמגלים יצירתיות רבה ודאגו לחוויה מיוחדת לתלמידות שמחברת אותן למסע משמעותי בצורה ערכית גם בתקופה הזאת".

קרדיט: דוברות רשת אמית
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מבקר המדינה: אילת נפגעה קשות במלחמת חרבות ברזל, הממשלה סיפקה מענה חלקי ומאוחר
דוח מבקר המדינה חושף: 90% מהעסקים באילת מתבססים על ענף...
המרפאה הוותיקה שנפגעה מטיל איראני בבאר שבע – נפתחת מחדש מרפאת ״גהה״ מבית מכבי שירותי בריאות בשכונת נווה זאב נפתחה מחדש לאחר שנפגעה במבצע ״עם כלביא״
בטקס מרגש שהתקיים אמש (ב') בלב שכונת נווה זאב בבאר...
עת לצמיחה: שותפות יהודית-ערבית כמנוע לפיתוח הנגב
בתחילת השבוע שעבר, התקיים בפארק התעסוקה עידן הנגב כנס "עת...
תלמידי בית החינוך אמית טכנולוגי באר שבע פינקו את הלוחמים מעזה לקראת ראש השנה
לקראת ראש השנה ארחו התלמידים בתיכון אמית טכנולוגי בבאר שבע...
דוח מבקר המדינה ונציב תלונות הציבור
באר שבע נמנית על הערים שתושביהן הגישו את מספר התלונות...
"הרמוניה ביער": ערב של קסם, רוגע והשראה בלב הטבע עם שלל סדנאות, טיפולים, מוזיקה והרצאה מרתקת
אחרי ההצלחה הגדולה בשנה שעברה, אירוע "הרמוניה ביער" חוזר ובגדול והפעם...
כשחוויה מעשירה ואנשי המדבר נפגשים פסטיבל "נוודי המדבר" בחול המועד סוכות - הפנינג סדנאות מדבריות ומוזיקה ישראלית לכל המשפחה בכפר הנוקדים
סדנאות בסגנון מדברי, סיורים מודרכים, סיורי עקרבים, יצירה, מוזיקה וריקודים,...
קלאסיקה אמריקאית וישראליות מרגשת: פתיחת העונה ה־53 לסינפונייטה הישראלית באר שבע
עונת ה-53 לפעילותה של תזמורת הסינפונייטה הישראלית באר שבע נפתחה...
עשור לכנס איכות דרום מאיכות מבוססת נתונים ועד מצוינות אנושית
SCE המכללה האקדמית להנדסה ע"ש סמי שמעון אירחה והובילה בסוף...
תיכון רגר משיק: הכנה לצבא כהכנה לחיים
בתיכון רגר בבאר שבע התקיימה השבוע הרצאה ראשונה מסוגה להורי...
דילוג לתוכן