אני ואת נעצב את העולם

אני ואת נעצב את העולם
צבי תקשורת והוצאה לאור

"ללביאה אמיתית לא אכפת מה חתולי רחוב אומרים עליה"

"למילים יש כוח, היום את פוגעת מחר את נפגעת "

"אל תלך אחרי העדר, גם להיות שונה זה בסדר"

 

המעצבת האקטיביסטית גל צייכנר הצטרפה לפרויקט "נערות מעצבות עולם" של עמותת יחדיו. לאורך הפרויקט נערות המטופלות בבתים חמים בעמותה עברו סדנאות מעצימות שבסופן עיצבו חולצות עם מסרים מחזקים.

ביום שישי (14.9) תתקיים מכירה של החולצות בדיזינגוף סנטר, כל ההכנסות מהמכירה יחזרו לקידום פרויקטים נוספים בבתים החמים.

יום שישי, 14.9, בין השעות 9:00-15:00

נערות בסיכון ימכרו חולצות שעיצבו
צבי תקשורת והוצאה לאור
נערות בסיכון ימכרו חולצות שעיצבו
צבי תקשורת והוצאה לאור
נערות בסיכון ימכרו חולצות שעיצבו
צבי תקשורת והוצאה לאור

במסגרת פרויקט "נערות מעצבות עולם" של עמותת יחדיו, נערות הבתים החמים חברו למעצבת גל צייכנר ועיצבו חולצות עם מסרים מעצימים ומחזקים. צייכנר, אושיית אופנה אקטיביסטית מובילה מאסה במגדריות שחנויות האופנה מציעות ויצרה מוצר שרוצה לשבור את המוסכמות ולחנך דור חדש של תפיסה מגדרית וצבעוני. המותג שיצרה, pink is for boys, ייתן פלטפורמה לעיצובי הנערות שליוותה בתהליך.

בפרויקט השתתפו עשרות נערות מ-17 הבתים החמים שמפעילה העמותה והממומנים ומפוקחים על ידי משרד העבודה והרווחה. לאורך השנה, הבנות עברו סדנאות מעצימות בנושא העברת מסרים ודנו בנושאים המעסיקים בנות בגילן, כמו ביטחון עצמי, מסוגלות אישית, הפרעות אכילה, בעיות עם ההורים, התמודדות עם הסביבה ועוד. כל העיצובים השתתפו בתחרות שבסופה נבחרו שלושת המקומות הראשונים של הבתים החמים בערד דימונה וקריית גת. החולצות יימכרו באירוע המכירה המיוחד בדיזינגוף סנטר בו ישתתפו הנערות עצמן וכל ההכנסות מהמכירה יחזרו לטובת פעילויות נוספות להעצמת הנערות בשנה הבאה. המכירה תתקיים בבניין A, קומה 2, מול פול אנד בר.

עדי לברון עטיה, מנהלת הבתים החמים בעמותת יחדיו ציינה "לפני כשנתיים יצאנו לפרויקט חדשני ״נערות משנות עולם״ במסגרתו חשפנו את הנערות, בין היתר, לנשים מובילות בחברה הישראלית. מה שמייחד את הפרויקט הזה הוא שהוא לא עבור הנערות, אלא איתן – הן שותפות פעילות ובחלק מהמקרים הן גם מובילות. זוהי גישה טיפולית שייחודית לבתים החמים ביחדיו וניתן לראות את תוצאותיה די מהר. כך למשל, כנס ארצי שהנערות הפיקו במסגרת הפרויקט זכה בפרס ארצי ובשנתיים האלה אנחנו הפכנו את הנערות לשותפות של ממש. זו מהות הפרויקט וזה מוכיח את עצמו – הן הפכו לאקטיביסטיות״.

מחירי החולצות – חולצה אחת – 35 ₪, 3 חולצות – 100 ₪. החולצות יימכרו במידות s-l ובמידות לילדים 8-12.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
הסוד ההודי העתיק בערד – הרצאת השראה ללא עלות
מה משותף למהנדסת הייטק, חדרון חשוך במקדש עתיק בהודו עתיק,...
משלוח מנות של חסד
אחרי מבצע חסד משמעותי שבו במשך מספר שבועות תלמידי חטיבת...
טקס הענקת תעודות הצטיינות לשנה"ל תשפ"ד במכללה האקדמית ספיר
מוקירים את משרתי ומשרתות המילואים במלחמת 'חרבות ברזל' – במסגרת טקס...
הוועדה לנגב ולגליל: השר שיקלי ומנכ”ל רשות הבדואים הציגו את חזון המדינה להסדרת הנגב
היום (10.3.25) התקיימה ישיבת הוועדה לנגב ולגליל, בה הציגו שר...
Fattal Rock festival רשת מלונות פתאל קיימה את פסטיבל העשור של 'פתאל רוק' באילת, במהלכו נהנו כ- 2000 אורחים מהופעות של האומנים הגדולים בישראל שהציגו חיבורים מוזיקליים מסקרנים על הבמה
פתאל רוק פסטיבל שכבר הפך למסורת ארוכת שנים ונודע בזכות...
לראשונה בדרום – מסלול לתואר ראשון בכלכלה עם התמחות בשמאות מקרקעין במכללת ספיר
המכללה האקדמית ספיר שבנגב המערבי פותחת לראשונה מסלול לתואר ראשון...
הצדעה לדרום: חברת RAD משיקה דור חדש של מעבדים מתקדמים עם השם ״בארי״
חברת RAD  החליטה להעניק לדור החדש של מעבדי ה-ASIC שפיתחה,...
גלו עולם של יצירה
ב,Art Time סטודיו ברמת השרון, סדנאות יצירה למבוגרים פותחות דלת...
וועדת הכלכלה בכנסת אישרה הבוקר (יום ב', ה – 3/3) להעביר את הצעת החוק להקמת שדה תעופה בנבטים לקריאה ראשונה בכנסת.
יו"ר ועדת הכלכלה, ח"כ דוד ביטן: "שדה התעופה הבא של ישראל...
האקדמית אשקלון: יום פתוח לצעירים עם לקויות למידה ומוגבלויות
המכללה האקדמית אשקלון תקיים ביום רביעי הקרוב, 5.3.25, יום חשיפה...
דילוג לתוכן