NVIDIA, רפאל, מפטגון ועוד: חודש של הזדמנויות תעסוקה בנגב

NVIDIA, רפאל, מפטגון ועוד: חודש של הזדמנויות תעסוקה בנגב
מימין לשמאל: פנחס אמרר, קרן כהן, שירלי וייטס, חן קסלמן כהן קרדיט צילום: מרכז לאודר לתעסוקה בנגב

בתוך שבועות ספורים מקיים מרכז לאודר לתעסוקה בנגב רצף יוצא דופן של ימי ראיונות עם חברות מובילות במשק, שמגיעות לפגוש באופן ישיר מועמדות ומועמדים מהנגב.

החברות הגדולות מגיעות דרומה. מאז סוף חודש יולי ולאורך אוגוסט מקיים מרכז לאודר לתעסוקה בנגב רצף אינטנסיבי של ימי ראיונות בשיתוף עם חברות מובילות מתחומי הטכנולוגיה, הביטחון, האנרגיה והתעשייה, כחלק מהפעילות לחיבור ישיר בין ההון האנושי בנגב לבין הזדמנויות תעסוקה איכותיות באזור.

בסוף יולי התקיים יום ראיונות של "רפאל" מערכות לחימה מתקדמות, שחיפשה מהנדסות ומהנדסים למגוון תפקידים בתחומי הפיתוח והייצור. בתחילת אוגוסט המשיכה הפעילות עם  "NVIDIA" שקיימה יום ראיונות ממוקד למהנדסי וריפיקציה. לאחר מכן "אורות אנרגיה – תחנת הכוח נאות חובב" קיימו ראיונות למגוון תפקידים בתחומי התפעול, התחזוקה וההנדסה.

בהמשך החודש הצטרפה גם חברת"TopGum"  שקיימה ראיונות למגוון תפקידים ובהם מהנדסי פיתוח ואיכות, טכנאי מעבדה ותפקידי ניהול ואחזקה. יום לאחר מכן הגיעו "קבוצת מפטגון" שראיינו לתפקידי מהנדס חשמל ולבסוף חברת Amppera" " שאיתרה מועמדים לתפקידים טכניים בתחומי המכאניקה ובקרת האיכות.

רצף ימי הראיונות הנוכחי הוא רק חלק קטן מהפעילות המתוכננת במרכז לאודר לתעסוקה בנגב, כאשר בחודשים הקרובים צפויים להתקיים ימי ראיונות מרוכזים נוספים בשיתוף חברות וארגונים מענפים שונים במשק כמו שקורה לאורך השנה כולה.

מאחורי רצף ימי הראיונות עומד מודל שמבקש לקצר את הדרך שבין שליחת קורות החיים לבין המפגש עם המעסיק. מרכז לאודר לתעסוקה בנגב מרכז את המועמדויות, מאתר מועמדים מתאימים ומייצר עבורם הזדמנות להגיע למפגש ישיר עם צוותי הגיוס של החברות. כך, בתוך שבועות ספורים בלבד, פוגשים מועמדים מהנגב מעסיקים משורה של עולמות מקצועיים, מהייטק וביטחון ועד אנרגיה ותעשייה.

קרן כהן, מנהלת מרכז לאודר לתעסוקה בנגב: "רצף ימי הראיונות שאנחנו מקיימים בתקופה האחרונה משקף מגמה משמעותית של העמקת החיבור בין החברות המובילות במשק לבין ההון האנושי בנגב. המטרה שלנו היא לא רק לייצר מפגש נקודתי בין מועמד למעסיק, אלא לבנות תשתית ארוכת טווח של שיתופי פעולה עם התעשייה, שתייצר הזדמנויות תעסוקה איכותיות, תרחיב את אפשרויות הקריירה לתושבי האזור ותתרום לחיזוק התעסוקה בנגב."

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
תושב הדרום וקצין לשעבר בפיקוד דרום, אלכסנדר בסנביץ' מונה למנהל מפעל המיון ב"דודאים"
אלכסנדר בסנביץ' (53), תושב קריית גת, מונה למנהל מפעל המיון...
סוכות בין מדבר לים בצפון ים המלח: אירועי סוכות במועצה אזורית מגילות ים המלח
הים והמדבר מתערבבים זה בזה בשלל פעילויות אקסטרים לכל המשפחה,...
שלוחה חדשה של כללית רפואה משלימה במרפאת כללית רמת הנגב
שלוחה חדשה של כללית רפואה משלימה נפתחת במרפאת כללית רמת...
רשת מקס סטוק משיקה את סניף עד הלום
הסניף ה-65 של הרשת נפתח באזור תעשיה עד הלום ומתפרש...
שירות חדש ובלעדי למבוטחי מאוחדת באשקלון: בדיקות וטיפולי עיניים במכון "לומאל"
מכון העיניים "לומאל" יחל להעניק שירות ייחודי ובלעדי למבוטחי מאוחדת....
גל הירש: "להתעקש על ערך הניצחון והכרעת האויב מבלי לשגות באשליות ובקונספציות"
תא"ל (מיל') גל הירש אמר את הדברים השבוע בטקס הענקת...
'מהיר ועצבני' בחול המועד סוכות: גמר אליפות ישראל במרוצי דראג בערד
כ־100 מתחרים, אלפי כוחות סוס, מכוניות מהמהירות והקיצוניות בישראל וקרבות ראש...
סוכות בשוק העירוני בבאר שבע: "אוכלים בשוק" - פסטיבל האוכל של באר שבע יתקיים לראשונה בחוה"מ סוכות בשוק העירוני המתחדש
הפסטיבל החדש במימון משרד הנגב, הגליל והחוסן הלאומי מהווה הצדעה...
רשת גלי מתרחבת בדרום הארץ: פותחת לראשונה סניף בעיר אופקים בהשקעה של 1.2 מיליון ₪
לרגל הפתיחה תערוך מבצעים אטרקטיביים במיוחד: נעלי הספורט:  זוג שני...
"היה שם שקט, ואתה מדמיין איך המקום הזה נראה ב־7 באוקטובר": נבחרת "משפחה אחת" התאמנה בניר עוז לקראת מרתון שיקגו
עשרות בני משפחות שכולות הגיעו ביום שישי לניר עוז לאימון...
דילוג לתוכן