NETGEV ערד, בשיתוף AMAZON, מביאים את הקידמה הטכנולוגית לנגב

NETGEV ערד, בשיתוף AMAZON, מביאים את הקידמה הטכנולוגית לנגב
באדיבות נטגב ערד

NETGEV ערד אירחו השבוע את בועז זינימן, שהעביר הרצאה מבית AMAZON על בינה מלאכותית ולמידה חישובית. רשת הנטגבים, בשיתוף ארץעיר, ממשיכה לספק את ההרצאות היוקרתיות ביותר, על-מנת להביא את הקידמה אל הנגב

בלה אלכסנדרוב, מנכ"לית ארץעיר: "אנו גאים להיות שותפים של רשת הנטגבים, שנותנת הזדמנות ליזמים לממש את החדשנות שלהם והמביאה את הקידמה הטכנולוגית אלינו לנגב "

מביאים את הקידמה הטכנולוגית לנגב

באדיבות נטגב ערדרשת הנטגב ממשיכה לצמצם את הפערים בין הפריפריה למרכז על ידי הנגשה למען העסקים והיזמים באיזור, ומביאה להם את הקורסים המובילים ביותר בעולם הטכנולוגי. והנה השבוע, אירחו בנטגב ערד הרצאה מבית AMAZON. את ההרצאה העביר בועז זינימן, Technical Evangelist ב-AWS. בהרצאה ניתנו דוגמאות לשימוש בבינה מלאכותית ולמידה חישובית וכמו כן, כל מי שהשתתף בהרצאה, קיבל מענק של 10,000$ לשימוש בשירות.

בלה אלכסנדרוב, מנכ"לית ארץעיר: "מטרת ארץעיר היא לפתח איכות חיים קהילתית בערי הפריפריה, ולהוביל את הערים הללו להיות המובילות בתחומים רבים, ביניהם תעסוקה חדשנית ויזמות. אנו גאים להיות שותפים של רשת הנטגבים, שנותנת הזדמנות ליזמים לממש את החדשנות שהם מביאים עימם והמביאה את הקידמה הטכנולוגית אלינו לנגב".

ראסל רובינסון, מנכ"ל JNF ארצות הברית אשר תומכים ב NETGEV אמר: "אנו גאים לקחת חלק בהקמת ה NETGEV  ומברכים על הפעילות במתחם. מדובר בקרקע פורייה לחיזוק היזמים המקומיים וליצירת שיתופי פעולה עסקיים אשר מרחיבים את אפשרויות התעסוקה באזור".

מאיה גולדפרב, מנהלת NETGEV ערד: "קידום תעסוקה בפריפריה הוא הקו המנחה שעליו קמה רשת הנטגבים. הבאת הטכנולוגיה החדישה ביותר לנגב, תשים על המפה לא רק את תל אביב, אלא גם את ערד, דימונה, חורה והנגב כולו. אנו נמשיך להביא ליזמים של NETGEV את ההרצאות והקורסים המעניינים ביותר והנחוצים ביותר להקניית כלים וידע, בכדי להביא את החדשנות גם לאזורנו".

ה- NETGEV היא יוזמה, בהשקעה של מיליונים, שמטרתה להוביל את הנגב להיות חוד החנית של תחומי תעסוקה חדשניים ומודל עבודה מרחוק, והיא הוקמה בשיתוף הסוכנות לעסקים קטנים ובינוניים במשרד הכלכלה באמצעות מערך מעוף מרחב דרום, אשכול נגב מזרחי, המשרד לשיוויון חברתי, Cisco Systems, מרכז לאודר לתעסוקה, ארץעיר, JNF, והרשויות המקומיות דימונה, ערד וחורה.

מביאים את הקידמה הטכנולוגית לנגב

באדיבות נטגב ערדב-  NETGEVהאבים מעוצבים, עם חדרי ישיבות, אינטרנט סיב אופטי מהיר ומערכת V.C מתקדמת, המאפשרת שיחות וידאו עם כל מקום בארץ ובעולם, קורסים טכנולוגים מבית האקדמיה של Cisco , מנטורינג וליווי אישי ליזמים, ומפגשים עם בכירים מתחום הטכנולוגיה.

 

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
רגע לפני הגיוס: תלמידי י"ב מקריית גת יצאו לסיור בנגב המערבי בעקבות 7 באוקטובר
ביום הזיכרון הלאומי ל־7 באוקטובר יצאו תלמידי שכבת י"ב מאורט...
רשות הטבע והגנים: ארבעה יעלים נתקעו בגב בנחל ורדית - מבצע החילוץ הסתיים בהצלחה
במשך מספר ימים נותרו ארבעה יעלים לכודים בגב הגדול בנחל...
מנציחים וזוכרים: תיכון יוצר עתיד באר-שבע ציין את יום הזיכרון השלישי לאירועי ה-7 באוקטובר במעטפת חינוכית ורגשית ייחודית
עם קיר זיכרון אינטראקטיבי של הצלם הנודע זיו קורן ושיעורי...
הסיפורים שמאחורי השמות: טקסי הזיכרון למאורעות 7 באוקטובר התקיימו ב-SCE המכללה האקדמית להנדסה
בקמפוסים של SCE המכללה האקדמית להנדסה ע"ש סמי שמעון התקיימו...
זוכרים את הנופלים, מחבקים את המשפחות: טקס זיכרון בדיור מוגן משען באר שבע
הבוקר התקיים בדיור מוגן משען באר שבע טקס זיכרון לציון...
מנתיבות לאיצטדיון טרנר: בני הנוער שעושים את הצעד הראשון בעולם האימון
בני ובנות נוער מנתיבות, שעתידים להתחיל בחודש נובמבר את קורס...
A crowded public plaza with modern architecture and many people walking around.
אוניברסיטת בן-גוריון בנגב מציגה: התוכניות החדשות שיכינו את הסטודנטים בנגב לעולם של המחר – והמעטפת למשרתי המילואים
בינה מלאכותית מתקדמת, קיימות מעשית וניהול גלובלי: המוסד האקדמי הגדול...
כ 100 נהגי מרוצים באליפות ישראל במרוצי דראג בערד – אורח הכבוד עוז דוידיאן שהציל בטבח ה 7.10
מנחת ערד הפך למוקד הספורט המוטורי הגדול בישראל, כאשר אלפי...
אוקטובר של חוויות: מדע, דמיון, יצירה וקולינריה – חודש של הפתעות לכל המשפחה בעופר קניותר
כל הפעילויות והאירועים פתוחים לקהל הרחב – ללא עלות עופר...
לא רק מנהל העבודה: תקנות הבטיחות החדשות משנות את חלוקת האחריות באתרי הבנייה
בפאנל שנערך בכנס השנתי של ארגון הקבלנים והבונים באר שבע...
דילוג לתוכן