אילת מתחזקת באופנועי מד"א

אילת מתחזקת באופנועי מד"א
טקס חנוכת 4 אופנועי מדא באילת - צילום יהודה בן איטח דוברות מדא

4 אופנועי-מד"א חדשים נחנכו ויופעלו בעיר הדרומית אילת מנכ"ל מד"א, אלי בין: אנו פועלים ללא לאות על מנת לשפר את זמני ההגעה לאירועים ולהעניק טיפול מקיף בזמן אמת בשטח. 

יחידת האופנועים של מד"א המונה כ- 400 אופנועים קיבלה השבוע חיזוק של 4 אופנועים חדשים בנקודה הדרומית ביותר בארץ – תחנת מגן דוד אדום באילת. בטקס מיוחד בנוכחות ראש עיריית אילת מר מאיר יצחק הלוי, רב העיר הרב הדיה, הרב מנחם שוורץ ומאיר אשכנזי חברי הנהלת מד"א-הצלה דרום ובכירי מרחב נגב במד"א, נחנכו 4 האופנועים וכן הוכרז רשמית על פתיחת סניף מד"א-הצלה אילת, שיהיה הסניף הדרומי בישראל.
אופנועי מד"א יפעלו 24 שעות ביממה ע"י חובשים ופאראמדיקים של מד"א, יקצרו את זמני ההגעה, ייעלו את התגובה המידית ויסייעו בהצלת החיים בעיר. חיליק מויאל, אחראי יחידת האופנועים הארצית של מד"א אמר: "מאות רוכבי יחידת האופנועים של  מד"א הפזורים בכל רחבי הארץ, מהדן ועד אילת מוזנקים לכל קריאה, 24 שעות ביממה 365 ימי בשנה. מדובר בחובשים ובפאראמדיקים מקצועיים שמגיעים באופן המהיר ביותר לקריאות חירום ומעניקים טיפול רפואי ראשוני עד להגעת האמבולנס למקום האירוע כחלק מהמענה המלא של מגן דוד אדום."

סגן מנהל מרחב נגב במד"א, גדי אבוחצירה: "מדובר במכפיל כוח משמעותי ואין לי ספק שהפעלת אופנועי-מד"א בעיר אילת תשפר ותייעל את הגעתנו לאזרחים הזקוקים לשירותי החירום של מד"א במהירות רבה יותר, אני מודה למתנדבים הרבים בעיר שתורמים מזמן וממרצם ופועלים להצלת חיים לילות כימים בעיר".

טקס חנוכת 4 אופנועי מדא באילת – צילום יהודה בן איטח דוברות מדא

אלי מצנר, רכז המתנדבים של מד"א באילת: "אני שמח וגאה בשדרוג מערך האופנועים של מד"א בעיר אילת, מדובר בפעולה משמעותית לקיצור זמני ההגעה ומתן טיפול מהיר בשטח – זה לא מובן מאליו. הדבר ישפר עוד יותר את המענה הרפואי של מד"א וייעל את הצלת החיים".

ראש עיריית אילת, מאיר יצחק הלוי הודה להנהלת מד״א על הסיוע המשמעותי: ״זו פעולה מדהימה המשדרגת משמעותית את המענה המהיר והמקצועי של אנשי מד״א״.

מנכ"ל מד"א, אלי בין: "מד"א, כארגון ההצלה הלאומי של מדינת ישראל פועל ללא לאות על מנת לשפר את זמני ההגעה לאירועים ולהעניק טיפול רפואי מהיר ומקצועי בזמן אמת בשטח. אני שמח על הוספת אופנועי-מד"א לתחנה באילת ומודה לעירייה ולכלל הגורמים האחרים על שיתוף הפעולה. אנו גאים ביחידת האופנועים המונה היום מאות אופנועים וממשיכה להתפתח ללא הרף למען משימת הצלת החיים במדינת ישראל".

 

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
בונים עתיד משותף בנגב
המועצה המקומית התעשייתית נאות חובב אירחה השבוע את יו״ר מרכזי...
"קוראים בעקבות גיבורים" - תלמידי תיכון ''יוצר עתיד באר-שבע'' פגשו את כלת פרס ישראל מרים פרץ באירוע שיא לתוכנית חינוכית ייחודית
התוכנית המקורית ''קוראים בעקבות גיבורים'', שהתקיימה זו השנה הראשונה, בתיכון...
מעל 24,000 תושבים: הנתונים חושפים חוסן תעסוקתי יוצא דופן בדרום
מעל 24,000 תושבים - הנתונים חושפים חוסן תעסוקתי יוצא דופן...
בהשקעה של 20 מיליון שקלים: רשת "דומוס" מתרחבת עם מלון נוסף בבירת הנגב
המלון החדש של רשת המלונות DOMUS  מצטרף לפעילות המלונאית של...
מנציחים את אליה על המגרש: נבחרת הכדורגל באמית טכנולוגי אשקלון תיקרא על שם הבוגר שנרצח ב-7/10
נבחרת הכדורגל של בית החינוך אמית טכנולוגי אשקלון החלה את...
שורשים של זיכרון: תלמידי אמית שדרות הנציחו את המורה שנפל
עבור תלמידי תיכון הבנים בקריית החינוך אמית חמ"ד שדרות, חגיגות...
מפגש בין דורי: מרגש חניכי מכינת ''קול עמי'' הגיעו השבוע לשמח את ותיקי מרכז היום ''חושן'' של חברת משמרות בשדות נגב
חניכי מכינת קול עמי הגיעו השבוע להתנדבות מרגשת  במרכז היום...
באר שבע על מפת החינוך העולמית
השבוע הסתיים כנס החינוך העולמי ''BETT 2026'' בלונדון, מהכנסים המרכזיים...
יותר מספורט: נגב אקולוגיה הקדישה את עונת הקטרגל בליגה למקומות עבודה לזכרו של אבנר חיון ז״ל
קבוצת הקטרגל של חברת נגב אקולוגיה הקדישה את עונת המשחקים...
מחשבון לכל תלמיד: מיזם ההנצחה המרגש של מקיף אמית באר שבע
בבית החינוך מקיף אמית באר שבע מצאו דרך ייחודית ומקורית...
דילוג לתוכן