עובדים עם בצק אינם רק עובדי מאפייה או קונדיטוריה גדולה, יש לא מעט חברות ועסקים שעובדים עם בצק באופן יומיומי ושגרתי, החל מקייטרינגים קטנים ועד למסעדות ועוד. בכל מקום כזה מגלים תמיד שהעבודה השנואה ביותר על צוות העובדים כולם למגדול ועד קטן היא מלאכת הטיפול בבצק. זה מתיש, שוחק וגם קשה פיזית, משעמם ומרגיז ולפעמים מתסכל. דורש המון סבלנות ואורך רוח, מה שבדרך כלל אין לנו, ולמי בכלל נשאר היום מן המצרכים הללו במדינה הזאת…? אם גם אתם עובדים עם בצק כדאי לכם לערוך הכרות כמה שיותר מהירה עם פתרונות עבודה מושלמים שמחכים לכם, במלוא הסבלנות והמקצועיות, כדי להקל עליכם את העבודה הזו ולהפוך אותה לחביבה, קלה ונעימה בכל יום מחדש. מחלקת בצק, מלוש ועוד שלל מכונות בעלות שמות מרשימים יעשו את ז עבורכם נהדר.
מה הכי חשוב בעבודה עם בצק
מבחינה מקצועית, כנראה שהחשוב ביותר הוא מה שאף אדם לא יוכל לבצע מלבד החשמל- תנור תעשייתי גדול ומקצועי. תנור תעשייתי שמוציא מאפים טובים חייב להיות סופר מקצועי ואיכותי, מדויק במידות החום שלו, מפזר את הטמפרטורה במידה שווה בכל התנור, ועובד ביעילות כדי שלא לאבד את ההתפחה. אם יש לכם תנור בלתי איכותי לא משנה מה תעשו כדי להוציא מאפים מוצלחים- זה לא יעבוד, המאפים יצאו נפולים, חסרי חינניות ומתייבשים במהירות. אין ספק שתנור איכותי הוא הראשון במעלה וחשוב להשקיע בו במיוחד כדי לקבל תוצרים איכותיים ששווים קונים. לאחר מכן, אחרי שיש בידינו תנור שמספק אותנו ואת הלקוחות שלנו, אנחנו עוברים למה שיכול להקל עלינו כעובדים, לחסוך מאיתנו עבודה שאנחנו מבצעים בסיזיפיות כל יום. למשל- מכונות שנועדו ללוש את הבצק במקומנו, אבל לא מדובר כאן במיקסר חביב ואפילו לא במיקסר מקצועי גדול, המדובר הוא על מלושים ומכונות תעשייתיות ענקיות שתפקידן ללוש כמויות בצק גדולות במיומנות ובמקצועיות.
איך לשים כמו שצריך
רובנו לא ממש מודעים לעובדה שבתהליך הלישה תלויה הצלחת המאפה העתידי, זה עניין של פיזיקה ושל תהליכים מדעיים שמתרחשים בחומרים המתערבלים בקערה והופכים לבצק. אם תהליך הערבול לא היה מקצועי התפיחה לא תהיה מוצלחת והמרקם יביא תוצאה לא מרשימה. אתם צריכים מערבל בצק עם רזומה מוכח בבצקים, אחריות מלאה של החברה והתאמה לכמות הבצק שלכם. א.ס. סוכנויות מחכים לכם עם כל מה שאתם צריכים למאפייה שלכם.