פותחים שנה אקדמית בצל המלחמה: תאגיד "מי שבע" מציע לסטודנטים שירות ON LINE

פותחים שנה אקדמית בצל המלחמה: תאגיד "מי שבע" מציע לסטודנטים שירות ON LINE
קרדיט צילום: מי שבע

תאגיד "מי שבע" מנגיש עבור הסטודנטים הלומדים ומתגוררים בעיר באר שבע את תהליך החלפת המחזיקים (משלמים) באמצעות טופס ייעודי באפליקציית MAST! ובאתר התאגיד

שנת הלימודים האקדמית באוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע, כמו רבים מהמוסדות האקדמאיים בארץ, עתידה להיפתח בקרוב, בעיכוב של כחודשיים בשל מלחמת "חרבות ברזל". לקראת פתיחת שנת הלימודים החדשה ביצע תאגיד "מי שבע" את ההתאמות הנדרשות על מנת לספק לציבור הסטודנטים, המבצעים בימים אלה מעבר דירה, אפשרות קלה מהירה ויעילה לביצוע החלפת מחזיקים אונליין בטופס ייעודי.

זה המקום לציין כי "מי שבע" מנגיש עבור הסטודנטים את תהליך החלפת המחזיקים זו השנה השלישית, בחירום כמו בשגרה, באמצעות שירותי הדיגיטל, בטופס ייחודי וייעודי לציבור הסטודנטים, על מנת שנתוני חשבונות המים יהיו מדויקים ומסודרים.
לטובת הנושא, הוקם ועודכן דף ייעודי באתר האינטרנט של אוניברסיטת בן גוריון עם הסבר מפורט וקישור לביצוע פעולות, כמו כן, הוקמה עמדה ייעודית הממוקמת בבית הסטודנט באוניברסיטה עם נציגות התאגיד על מנת לספק בנוסף גם מענה ושירות אישי לציבור הסטודנטים.

במסגרת שיתוף פעולה בין תאגיד 'מי שבע' עם אגודת הסטודנטים באוניברסיטת בן גוריון, הסטודנטים מגישים בקשה ייעודית לביצוע החלפת מחזיקים, באמצעות אפליקציית MAST! או באמצעות אתר התאגיד על גבי טופס ייעודי, ובסיום הטיפול, הפונה מקבל מענה חוזר בדוא"ל לכתובת אותה ציין בפנייתו.

 

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
קיץ, בוזוקי וצ'ייסרים: ההשקה הלוהטת של מסעדת ג'סיקה החדשה והלאונג' רוג'ר
יום שישי האחרון, (11.7), שעת צהריים במתחם ביג החדש בבאר...
והדרת פני זקן: מרכז יום השלום של חברת ״משמרות- שירותי סיעוד ורווחה״ בבאר שבע אירח השבוע חיילים מחיל החינוך, יחידת גדנ״ע שדה בוקר, לפעילות משותפת עם מבקרי המרכז.
במהלך המפגש, השתתפו החיילים והגמלאים באימון גופני מותאם, במשחקים משותפים...
"נוקדים עם כוכבים" חוזר פסטיבל המטאורים בכפר הנוקדים 1.8.25 – 23.8.25 ארבעה סופי שבוע של קסם מדברי ומטר מטאורים בלתי נשכח
כפר הנוקדים שבמדבר יהודה מכריז על פתיחת ההרשמה לפסטיבל המטאורים...
מנכ״ל משרד הבינוי והשיכון בבאר שבע: "אנו מתמקדים מול הרשויות בשלושה אפיקים- שיפוצים מיידיים, פתרונות דיור חלופיים, וקידום התחדשות עירונית בשכונות שנפגעו".
מנכ״ל משרד הבינוי והשיכון, מר יהודה מורגנשטרן, קיים בשבוע שעבר...
עונה רצופת ניצחונות וקבוצת עובדים עם לב של אלופים
עובדי ICL רותם סיימו את עונת 2024/25 בליגה הלאומית (הראשונה)...
מעודדים למצוינות גם בחופשת הקיץ: קייטנת סאמר סקול יצאה לדרך באופקים
הקייטנה הייחודית לתלמידי כיתות ד'-ו' שמה דגש על מקצועות הליבה...
המכללה האקדמית אשקלון: יום פתוח ביום שישי ה-17 ביולי
ביום שישי, 18.7.25,כ"ב בתמוז, יתקיים יום פתוח במכללה האקדמית אשקלון...
מתניעים מחדש את חיי הלילה בבאר שבע: חברת "יעדים" תוביל סיורי לילה במוקדי הבילוי המתפתחים של העיר לאורך הקיץ
מהלך סיורי הקיץ במוקדי הבילוי בשכונות הוותיקות בעיר יוצא לדרך...
׳משמרות ירוחם׳ משיקה חוג חדש במרכז היום לקשיש: טיפול בכלבים
השבוע נפתח לראשונה חוג כלבים טיפולי במרכז היום ׳משמרות בירוחם׳,...
יזמות, מנהיגות ותקווה לחברה הבדואית עידן הנגב אירח את המפגש השני השנתי של אינתימאא
בסוף השבוע שעבר התכנסו בבית עידן הנגב עשרות חברי רשת...
דילוג לתוכן