שף אייל שני, פרגן בגדול לצוות המנהלים והשפים החרוצים, בקבוצת הקולינריה שלו, 'החבר'ה הטובים', והדרים איתם ליומיים, במסע קולינרי ייחודי בערבה התיכונה, אליה מחובר השף שני כבר שנים ארוכות ולו קשרים עמוקים עם חקלאי הערבה.
הצוות לן ביישוב האקולוגי-תיירותי, צוקים, במתחמי האירוח 'ימי מדבר' ו'נוף צוקים', ונהנה מטיולים במדבר, סדנת מדיטציה, סיור בין חממות הירקות בערבה עם מיכאל עופרן, חקלאי וחברו הטוב והוותיק של שף שני, וארוחות ומטעמים של אנשי הקולינריה בערבה התיכונה, ביניהם- שף יריב איתני מ'מעדניית כביש 90' בצוקים, שאירח את השף שני וצוותו לארוחת בשרים מעושנים, ממעשנת ענק באורך של כ- 3 מטרים שיובאה מטקסס, בשילוב ירקות מחממות החקלאים. הארוחה התקיימה תחת כיפת השמיים ב'חאן שירת הערבה' במושב צופר, סביב מדורות, ויין.
לאורך הארוחה סיפר שף שני על חיבורו החזק לחקלאי הערבה התיכונה ולתוצרת החקלאית המובחרת הגדלה דווקא בלב המדבר ומבוקשת בכל העולם.