ביקור השר

ביקור השר
קרדיט צילום- אליאנה פרידמן גנון

היום ביקר שר התרבות, חילי טרופר, את להקת המחול קמע ובית הספר בת-דור באר שבע, במסגרת סיור הכרות שערך השר בבאר שבע עם כניסתו לתפקיד. זו הפעם הראשונה מאז 1975 ששר תרבות ביקר בבית בת-דור!

השר נפגש עם תמיר גינץ המנהל האמנותי ומייסד להקת המחול קמע, אור אבוהב מנהל בית הספר בת-דור, עידן אבישר מנכ"ל העמותה, מזל בובליל יו"ר העמותה ועם רקדני הלהקה, עובדי העמותה ונציגי התלמידים.

ביקור השר
קרדיט צילום- אליאנה פרידמן גנון

במהלך ביקורו קיבל השר סקירה על הקמת העמותה, מהותה ופעילותה הענפה, נעשה סיור במבנה, צפה בהדגמות תלמידים מתוך שיעורי ביה"ס, צפה בקטע אמנותי מתוך היצירה "במדבר דברים" וקיים שיחה מרגשת עם צוות ההנהלה והרקדנים.

השר התרגש והקשיב לרחשי ליבם של רקדני הלהקה, העובדים כולם ובירך על חזרתם מחל"ת. הנהגת העמותה הרגישה שרוח חדשה של שיתוף פעולה מסתמנת ממשרד התרבות.

"אנו מאמינים בשר התרבות שיחזק את פעילויות התרבות בפריפריה" אמר עידן אבישר, מנכ"ל עמותת בת-דור ולהקת המחול קמע, "תקנה משמעותית שנותנת כוח וחיזוק למוסדות התרבות בפריפריה"

"גאה בשר התרבות החדש שהגיע לשטח, דיבר בגובה העיניים וחיזק את כלל הנוכחים" אמרה מזל בובליל, יו"ר העמותה.

השר אמר כי "גם עם ההנחיות החדשות, קברניטי הקורונה, החליטו להשאיר את הפעילות במוסדות התרבות וההופעות. מורגש במקום, שאנשים רואים בו בית חם ומשפחה ואין זה מובן מאליו. אנחנו אתכם, מחזקים אתכם וגאים בכם"

ביקור השר
קרדיט צילום- אליאנה פרידמן גנון
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
סניף בקריה החרדית באר שבע
רשת מחסני השוק משיקה את "מתחם 10" וסניף דגל נוסף בבאר שבע
תושבי באר-שבע, שימו לב! רשת מחסני השוק, בהשקה כפולה-  משיקה...
ביקור רשות המים בתאגיד מי שבע
ביום חמישי לפני שבוע, רק יומיים לאחר תחילתה של הפסקת...
לקראת דיון בטחוני מכריע בסוגיית מיקום שדה התעופה פונים ראשי ערים בצפון ובדרום לראש הממשלה: "עשית היסטוריה באיראן עכשיו הזמן לעשות היסטוריה בנגב"
עשרות ראשי רשויות מהנגב ומהגליל שיגרו מכתב לראש הממשלה, בנימין...
פתיחה חלקית של שמורת הטבע עין גדי
לאחר שיקום והסדרה של נזקי השיטפון הגדול במסלולים שייפתחו החל...
הדרך שלך לכושר מושלם באזור פתח תקווה
אם אתם מחפשים את הדרך האפקטיבית ביותר לשפר את הכושר...
התלמידים מבאר שבע שמסייעים למשפחות שביתן נפגע ממתקפת הטילים האיראנית
עם סיום המלחמה מול איראן ועשרות אלפי האזרחים שביתם נפגע...
"לילות קיץ בערבה"
תצפית כוכבים בטלסקופ, צפייה בחיות הבר הליליות, שתילת ערב, שחייה...
הבוקר בסורוקה: הקבלנים ראו מקרוב את ההרס – וקוראים למיגון מיידי
למרות החום הכבד והאווירה המתוחה המרחפת באוויר, התייצבו הבוקר (שני...
רומנסה בטריו סופרן
עדכון - מוצ״ש 5.7.2025 בשעה 21:00, במשכן לאמנויות הבמה באר...
ממשיכים לפתח בלב המדבר
ממשיכים לפתח בלב המדבר- ראש מועצה אזורית הערבה התיכונה מאיר...
דילוג לתוכן