בשורה לזכאים: קבוצת רמי צרפתי תערוך כנס לזוכי מחיר למשתכן בפרויקט בנתיבות ב-24.2.2020

בשורה לזכאים: קבוצת רמי צרפתי תערוך כנס לזוכי מחיר למשתכן בפרויקט בנתיבות ב-24.2.2020
קרדיט הדמייה רועי מור

לאחר שקיבלה היתר, תערוך קבוצת רמי צרפתי כנס לזוכי מחיר למשתכן בפרויקט "צרפתי על הנחל" בשכונת נווה שרון בנתיבות. הכנס, שיכלול 4 סבבים של זוכים, ייערך ביום שני, ה-24.2.2020, בין השעות 11:00-15:15 באחוזת דניאל ברחוב סמילו 901 בנתיבות. במסגרת הכנס יוצג הפרויקט לזוכים והם יקבלו הסבר על השכונה החדשה, על תכנון הדירות, ועל התהליך מרגע בחירת הדירה ועד קבלת המפתח.

פרויקט צרפתי על הנחל בנתיבות של קבוצת רמי צרפתי
קרדיט הדמייה רועי מור

פרויקט "צרפתי על הנחל" כולל 363 יח"ד ב-10 בנייני מגורים בני 9 קומות כל אחד, עם כ-36 דירות בכל בניין. הפרויקט ישתרע על שטח של כ-20 דונם. 60% מהדירות מיועדות לזכאים ו-40% מהדירות מיועדות לשוק החופשי. תמהיל הדירות בפרויקט כולל דירות בנות 3, 4, 5, ו- 6 חדרים, דירות גן ופנטהאוזים.

במסגרת מכירת הדירות לזכאי מחיר למשתכן, ימכרו דירות 3, 4 ו-5 חדרים. דירת 3 חדרים תימכר  בכ-600,000 שקל, דירת 4 חדרים תימכר בכ-700,000 שקל ודירת 5 חדרים תימכר בכ-800,000 שקל.

לדברי רמי צרפתי, מנכ"ל ובעלים של קבוצת רמי צרפתי "הקבוצה שלנו בנתה ובונה פרויקטים במסגרת התכנית בראשל"צ, נתיבות ומודיעין. בניגוד למרכז הארץ, בפריפריה סיכויי הזכיה בפרויקטים הללו עומדים על כמעט 100%. בנתיבות מדובר על הטבה של כ-300,000 שקל כשמשווים את מחיר הדירות בפרויקט למחיר השוק, ולכן הם מהווים סוג של זכיה בפיס עבור תושבי המקום".

הפרויקט הראשון של הקבוצה במסגרת מחיר למשתכן היה בשכונת הרקפות בראשל"צ, והוא כולל 2 בניינים עם 58 דירות, מתוכן 48 דירות לזכאים ו-10 דירות לשוק החופשי. החברה הקדימה את מסירת הדירות בפרויקט, והוא אוכלס בערב ראש השנה האחרון 4 חודשים לפני מועד המסירה שנקבע.

שכונת נווה שרון ממוקמת בחלקה הצפון מערבי של נתיבות, ליד הכניסה לעיר מכביש 25 ובסמוך לנחל בוהו. השכונה תכלול כ-2,600 יחידות דיור על פני 1,280 דונם, וכ-530 צמודי קרקע, כ-35,000 מ"ר למסחר ותעסוקה, ושטחים ציבוריים בהיקף של כ-50,000 מ"ר. מתוכנן לקום בה גם פארק נחל בוהו בשטח של 900 דונם. עיריית נתיבות אחראית על פיתוח כל התשתיות – כבישים, גינות ומדרכות, תשתיות למוסדות חינוך וציבור כגני ילדים, ביוב, עבודות עפר ותאורה.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
בונים עתיד משותף בנגב
המועצה המקומית התעשייתית נאות חובב אירחה השבוע את יו״ר מרכזי...
"קוראים בעקבות גיבורים" - תלמידי תיכון ''יוצר עתיד באר-שבע'' פגשו את כלת פרס ישראל מרים פרץ באירוע שיא לתוכנית חינוכית ייחודית
התוכנית המקורית ''קוראים בעקבות גיבורים'', שהתקיימה זו השנה הראשונה, בתיכון...
קרדיט צילום: דוברות ההסתדרות
כ-200 עובדות ועובדים סוציאליים ממחוז דרום התכנסו בבאר שבע לאירוע הפוגה עם זרקור מיוחד לעשייה בחברה הבדואית
בשבוע שעבר, בבאר שבע אירוע הפוגה מיוחד לעובדות ועובדים סוציאליים...
מעל 24,000 תושבים: הנתונים חושפים חוסן תעסוקתי יוצא דופן בדרום
מעל 24,000 תושבים - הנתונים חושפים חוסן תעסוקתי יוצא דופן...
בסימן דו קיום: נטיעה משותפת ביער להב לזכר נופלי תחנת משטרת רהט
בשמורת אבו חוף ביער להב התקיים היום (שני, 09.02) אירוע...
יום עיון וסיור לזכרם של פרופ' אמוץ זהבי ופרופ' אבישג זהבי
11 בפברואר, מרכז ויידור, תחנת המחקר 'יאיר' - חצבה במעמד ראש...
יותר ממה שדמיינתם: להקת Twenty One Pilots משתלטת על מסך ה-IMAX בפלאנט באר שבע
מסע אינטימי מאחורי הקלעים, 65,000 מעריצים ואנרגיה מתפרצת בחוויית קולנוע...
טעמים מהמדבר: חדש בערבה התיכונה: סיור קולינרי-חקלאי מודרך
סיור בין מוקדי הקולינריה והחקלאות בערבה מפגש עם חקלאים, יצרנים...
בהשקעה של 20 מיליון שקלים: רשת "דומוס" מתרחבת עם מלון נוסף בבירת הנגב
המלון החדש של רשת המלונות DOMUS  מצטרף לפעילות המלונאית של...
מנציחים את אליה על המגרש: נבחרת הכדורגל באמית טכנולוגי אשקלון תיקרא על שם הבוגר שנרצח ב-7/10
נבחרת הכדורגל של בית החינוך אמית טכנולוגי אשקלון החלה את...
דילוג לתוכן