חברת צרפתי שמעון מוציאה לשיווק את השלב האחרון בפרויקט 'צרפתי באגמים' באשקלון

חברת צרפתי שמעון מוציאה לשיווק את השלב האחרון בפרויקט 'צרפתי באגמים' באשקלון
קרדיט הדמייה וויופוינט

חברת הבניה צרפתי שמעון, מוציאה לשיווק את השלב השלישי והאחרון בפרויקט 'צרפתי באגמים' המוקם בשכונת אגמים באשקלון. הפרויקט ייבנה בשני מגרשים סמוכים ויכלול 6 בניינים עם 86 יחידות דיור בשדרות עמק יזרעאל.

שלב ג בפרויקט צרפתי באגמים באשקלון של צרפתי שמעון
קרדיט הדמייה וויופוינט

לרגל פתיחת השלב האחרון, יוצאת החברה במבצע פריסייל ל- 10 דירות בלבד!

בנוסף, ייהנו רוכשי הפריסייל מחבילת הטבות מיוחדת אשר פרטיה יימסרו במשרד המכירות.

במגרש אחד יוקם בניין בן 10 קומות עם 36 דירות בתמהיל מגוון לבחירה בין דירות בנות 4,5 חדרים ופנטהאוזים מפוארים.

במגרש השני יוקמו 5 בנייני בוטיק בני 4 קומות עם 2 דירות בלבד בכל קומה. תמהיל הדירות כולל דירות 4 ו-5 חדרים, פנטהאוזים ודירות גן ענקיות. הבניינים ייבנו בצורת חצי גורן סביב גינה ייעודית לפרויקט ולרווחת דייריו, הכוללת ספסלי ישיבה ופרגולות הצללה.

מחירי דירות בפרויקט:

דירות 4 חדרים יימכרו החל מ- 1,250 מיליון ₪

דירות 5 חדרים יימכרו החל מ- 1,350מיליון ₪

המפרט הטכני של הדירות שודרג מהשלבים הקודמים והינו גבוה ועשיר במיוחד. כמו כן, תעמוד לזכות הרוכשים אופציות בחירה מרובות אצל כל ספק בשלב חומרי הגמר.

שלב ג' בדומה לשלבים הקודמים תוכנן על יד משרד שפייזמן אדריכלים. בדומה לאופי השלבים הקודמים גם כאן החשיבה שהנחתה את האדריכלים בנוגע לאופי העמדת הבניינים בתוך כל מגרש הייתה יצירת מתחם עם פרטיות מרבית לכל דירה, מרפסות פתוחות, תכנון מרחב ירוק לשירות הדיירים ויצירת תחושה של פרויקט סגור / חצי סגור.

לדברי סיניה רוקח, מנהלת המכירות בחברת צרפתי שמעון "אנו מתחילים בשיווק שלב ג' לאחר מכירת 12 בניינים במיקומים שונים בשכונה. עם זאת, השלב הזה בפרויקט מיוחד מאחר וייבנה בחלקה הצפוני של השכונה שרובו בנוי ומאוכלס. המשמעות היא שמי שרוכש היום דירה יודע בוודאות מעבר לעובדה שלא יגור באתר בניה, שכל התשתיות העירוניות כבר קיימות על מנת לשרת את צרכיו ביום המעבר לדירתו החדשה לרבות גני ילדים, בתי ספר, גינות שעשועים, בתי כנסת ועוד".

אגמים הינה השכונה הגדולה ביותר שנבנית כיום בעיר אשקלון ועתידה לאכלס כ- 13,000 בתי אב. בלב השכונה, במרחק הליכה מהפרויקט יוקם בפיתוח עירוני – פארק אקו ספורט לפעילויות של ספורט ימי יבשתי ומוטורי. הריאה הירוקה מתוכננת על שטח של כ- 770 מ"ר והינה בפיתוח עירוני, ובמרכזה אגם גדול. בפארק יפותחו מסלולי ריצה, מגרשי משחקים, מתקני כושר וספורט ימי באגם לרווחת תושבי השכונה.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
הקרון של חוות נאות פותח שולחן לחגים
גבינות שמיוצרות בחווה, יינות ובירות מהאזור, מנות עם הרבה אופי...
מדרשת "באר" חנכה שלוחה חדשה באופקים
מדרשת "באר", הפועלת בליווי רשת אמית, ממשיכה להרחיב את פריסתה...
חבר כיתת הכוננות מעלומים שרץ מרתון שלם, מנציח את הגיבורים ומגייס כספים לילדי "שלוה"
פסטיבל הריצה Light Run Festival באר שבע יתקיים השנה בסימן...
קניוני עופר יוצאים במבצע לראש השנה וחגי תשרי: מאות מתנות ב־25 שקל בלבד
המבצע יתקיים ב־17 קניוני עופר ברחבי הארץ, בין 1 ל־11...
תשובת הניצחון של שדרות: גידול במספר התלמידים וכנס התעוררות ענק בשלישי הקרוב לציון 30 שנה לישיבה הגדולה בישראל
בעיצומם של ימי הסליחות וכחודש לציון 3 שנים ל-7 באוקטובר,...
גאווה דרומית, דור העתיד של הכימיה בישראל מסיימים מחזור אחד, פותחים מחזור חדש בתוכנית המצוינות "מארי קירי"
שבוע של גאווה ונחת בתוכנית "מארי קירי": חברת "אדמה" ניצבת...
NVIDIA, רפאל, מפטגון ועוד: חודש של הזדמנויות תעסוקה בנגב
בתוך שבועות ספורים מקיים מרכז לאודר לתעסוקה בנגב רצף יוצא...
שומרים על הקרקע הציבורית: הליך אכיפה נגד מבנה בלתי חוקי בקריית מלאכי
הרשות לאכיפה במקרקעין פעלה לאחרונה נגד מבנה שהוקם ללא היתר...
איך מתכננים מגורים בלב האלפים? סטודנטים מ־SCE יצאו לשטח למצוא פתרונות
סטודנטים מהמחלקה לאדריכלות ב־SCE המכללה האקדמית להנדסה ע"ש סמי שמעון...
עשרות רצים בחליפות יעלו על קו הזינוק במירוץ הלילה של באר שבע
קשה יהיה להתעלם מהם, יותר מ־35 רצים, כולם לבושים בחליפות...
דילוג לתוכן