מרכז המכירות של מנורה מבטחים בבאר שבע מתרחב ומשיק יחידה אלמנטרית המתמחה בביטוחי רכב

עם הרחבת הפעילות של מרכז המכירות של מנורה מבטחים בבאר שבע, נפתחה לאחרונה גם יחידה חדשה שעוסקת בביטוח אלמנטרי (כללי). לאחרונה הסתיים הקורס הראשון של עובדי היחידה האלמנטרית במשכנו החדש של מרכז המכירות בבאר שבע- בית דניאל.
במהלך הקורס שארך כשלושה שבועות, למדו 20 עובדי היחידה על עולם ביטוחי הרכב הדיגיטליים ורכשו מיומנויות מקצועיות על ידי שמאי חברת "לוי יצחק" ומנהלי התחומים באגף האלמנטרי במנורה מבטחים. לאחרונה חגגו בוגרי הקורס את אירוע סיום הקורס בערב גיבוש בפלייליסט, שציין את תחילת הפעילות הרשמית של היחידה.

נאור בן סימון, מנהל הפעילות האלמנטרית במנורה מבטחים סיפר: ״אנחנו שמחים להשיק את פעילות ביטוחי הרכב במרכז המכירות. לאור ההצלחה של מנורה מבטחים TOP בתחום מכירות ביטוחי החיים והבריאות, הורחבה הפעילות של מרכז המכירות עד כדי הכפלתה, וזו עוד הוכחה, שהשמיים הם הגבול עבור עובדי מרכז המכירות בבאר שבע. אנו מאחלים הצלחה רבה לכל המצטרפים החדשים למשפחת מנורה מבטחים ומתרגשים לנוכח תחילת פעילות היחידה האלמנטרית החדשה".