אילת מתחזקת באופנועי מד"א

אילת מתחזקת באופנועי מד"א
טקס חנוכת 4 אופנועי מדא באילת - צילום יהודה בן איטח דוברות מדא

4 אופנועי-מד"א חדשים נחנכו ויופעלו בעיר הדרומית אילת מנכ"ל מד"א, אלי בין: אנו פועלים ללא לאות על מנת לשפר את זמני ההגעה לאירועים ולהעניק טיפול מקיף בזמן אמת בשטח. 

יחידת האופנועים של מד"א המונה כ- 400 אופנועים קיבלה השבוע חיזוק של 4 אופנועים חדשים בנקודה הדרומית ביותר בארץ – תחנת מגן דוד אדום באילת. בטקס מיוחד בנוכחות ראש עיריית אילת מר מאיר יצחק הלוי, רב העיר הרב הדיה, הרב מנחם שוורץ ומאיר אשכנזי חברי הנהלת מד"א-הצלה דרום ובכירי מרחב נגב במד"א, נחנכו 4 האופנועים וכן הוכרז רשמית על פתיחת סניף מד"א-הצלה אילת, שיהיה הסניף הדרומי בישראל.
אופנועי מד"א יפעלו 24 שעות ביממה ע"י חובשים ופאראמדיקים של מד"א, יקצרו את זמני ההגעה, ייעלו את התגובה המידית ויסייעו בהצלת החיים בעיר. חיליק מויאל, אחראי יחידת האופנועים הארצית של מד"א אמר: "מאות רוכבי יחידת האופנועים של  מד"א הפזורים בכל רחבי הארץ, מהדן ועד אילת מוזנקים לכל קריאה, 24 שעות ביממה 365 ימי בשנה. מדובר בחובשים ובפאראמדיקים מקצועיים שמגיעים באופן המהיר ביותר לקריאות חירום ומעניקים טיפול רפואי ראשוני עד להגעת האמבולנס למקום האירוע כחלק מהמענה המלא של מגן דוד אדום."

סגן מנהל מרחב נגב במד"א, גדי אבוחצירה: "מדובר במכפיל כוח משמעותי ואין לי ספק שהפעלת אופנועי-מד"א בעיר אילת תשפר ותייעל את הגעתנו לאזרחים הזקוקים לשירותי החירום של מד"א במהירות רבה יותר, אני מודה למתנדבים הרבים בעיר שתורמים מזמן וממרצם ופועלים להצלת חיים לילות כימים בעיר".

טקס חנוכת 4 אופנועי מדא באילת – צילום יהודה בן איטח דוברות מדא

אלי מצנר, רכז המתנדבים של מד"א באילת: "אני שמח וגאה בשדרוג מערך האופנועים של מד"א בעיר אילת, מדובר בפעולה משמעותית לקיצור זמני ההגעה ומתן טיפול מהיר בשטח – זה לא מובן מאליו. הדבר ישפר עוד יותר את המענה הרפואי של מד"א וייעל את הצלת החיים".

ראש עיריית אילת, מאיר יצחק הלוי הודה להנהלת מד״א על הסיוע המשמעותי: ״זו פעולה מדהימה המשדרגת משמעותית את המענה המהיר והמקצועי של אנשי מד״א״.

מנכ"ל מד"א, אלי בין: "מד"א, כארגון ההצלה הלאומי של מדינת ישראל פועל ללא לאות על מנת לשפר את זמני ההגעה לאירועים ולהעניק טיפול רפואי מהיר ומקצועי בזמן אמת בשטח. אני שמח על הוספת אופנועי-מד"א לתחנה באילת ומודה לעירייה ולכלל הגורמים האחרים על שיתוף הפעולה. אנו גאים ביחידת האופנועים המונה היום מאות אופנועים וממשיכה להתפתח ללא הרף למען משימת הצלת החיים במדינת ישראל".

 

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
1,000 ימים עברו מאז טבח שבעה באוקטובר
"עבורי לא עבר אפילו יום אחד": ביום ה־1,000 למלחמה, שמונה...
תוכנית ענק להתחדשות עירונית במכרז נתיבות המקודמת ע"י רשות מקרקעי ישראל והעירייה - אושרה להפקדה בותמ"ל
התוכנית 'התחדשות מרכז העיר נתיבות (העיר הותיקה כניסה מזרחית)' כוללת...
הנהלת רשות מקרקעי ישראל סיירה בעוטף עזה: נמשיך לפעול בנחישות לקידום התקומה בדרום ולצמיחת היישובים
הנהלת רשות מקרקעי ישראל (רמ"י) קיימה השבוע סיור ביישובי עוטף...
החופש למצוינות באופקים
כ-5,000 תלמידות ותלמידי אופקים פתחו את הקיץ במסגרות החינוך והמצוינות...
חזקים בביטחון: עיריית אופקים זכתה לציון 96 בביקורת מערך האכיפה המקומי של המשרד לביטחון הלאומי
עיריית אופקים ממשיכה להוביל גם בתחום הביטחון והאכיפה: בביקורת השנתית...
נבחרת הנגב: חמישה קבלנים מהדרום קיבלו את תואר "יקיר ההתאחדות"
נציגות מכובדת במיוחד נרשמה לארגון הקבלנים בנגב בערב חגיגי שפתח...
מבקר המדינה: שורש הכשל בפינוי הפצועים ב-7.10 נבע מהכישלון של צה"ל בהגנה על יישובי הדרום; כשלים בפינוי וויסות הפצועים הגבירו את העומס
241 פצועים הגיעו לבית החולים ברזילי ב-7 באוקטובר: 49% מכלל...
יותר משני עשורים אחרי שהמדינה הכירה בצורך, עדיין אין מדיניות להתמודדות עם ירידת מפלס ים המלח והשפעותיה
למרות החלטת הממשלה להפוך את צפון ים המלח מאזור מוכה...
בועה בלב מדבר: פסטיבל "מטאורה" חוזר לכפר הנוקדים במהדורה שישית וקסומה חוויה מוזיקלית מהפנטת בשכיבה, משקיעה ועד זריחה
מהדורה שישית: מסע לילי בן 12 שעות של חושך, שקט,...
פסטיבל כדורים פורחים בצפון הנגב חוזר!
לאחר 3 שנים, הפסטיבל הכי צבעוני בישראל ממריא שוב. מגוון...
דילוג לתוכן