ביום שני האחרון יס פלאנט באר שבע לבש חג לכבוד יום ההולדת ה-26 של רדיו דרום. האירוע הכי נוצץ בביצה השנה כלל יום שידורים מיוחד ממתחם ה-VIP של יס פלאנט באר שבע שידוע בחווית האירוח המפנקת שלו.
המוזמנים השנה הצטרפו למסע בין כוכבים עם השדרנים והאמנים של ישראל ורדיו דרום, וביניהם דידי הררי, נדב אבוקסיס, נועם פתחי, יותם זמרי, יורם סוויסה ועוד.
את הקפה של הבוקר פתחו השדרנים פתחי וזמרי עם שלושה כוכבי ראליטי, שמעון בוסקילה, שהוא כבר לא רק מוסיקאי אלא גם הבשלן ממאסטר שף, ספיר סבן וואלרי חמאתי. בוסקילה ריגש את הנוכחים עם השיר ״יא מאמא״. בשעה השנייה הצטרפו לשידור שמות נוצצים במיוחד – דודו אהרון, פאר טסי ועידן יניב.
בשיא היום היה אולי קריר בחוץ אבל חם באולפן, כשיורם סוויסה ונדב אבוקסיס אירחו את אליעד ובניה ברבי. השניים הרימו את הקהל על הרגליים כששרו את הלהיט ״מישהו איתי כאן״. גם מרגול עלתה לשידור בטלפון מהדרכים.
רוביק דנילוביץ׳, ראש עיריית באר שבע הצטרף לזמרים על הבמה. ״אתן לכם סקופ אני חוגג יום הולדת יחד עם הרדיו״, אמר בקריצה ובירך את ראש עיריית אשקלון תומר גלם שהגיע גם כן לאירוע. מיד אחר כך התארחו באולפן דקלה, ישי ריבו, אייל גולן וחנן בן ארי.

אור הזרקורים האיר דווקא על עמדת השדרן כשתפס אותה דידי הררי, אבל גם האורחים שלו היו נוצצים. בשעה הראשונה הוא אירח את משה פרץ. בשעה השנייה עדן חסון ומרגי הרימו את האולפן. כישרונות לא רק מהמוסיקה התארחו אצל הררי אלא גם שחקני הפועל באר שבע עם המאמן החדש אליניב ברדה. אל הנבחרת המנצחת הצטרפה באירוע גם בעלת הקבוצה אלונה ברקת.
כפיר ולדמן ולאה סולומון אירחו את כוכבי הטיק טוק הכי עכשוויים אופק וניר. בשעה הבאה שוחחו ולדמן וראם כהן עם הגר יפת, מור, וקווין רובין.
גם ליאור נרקיס, מושיקו מור ואושר כהן לא יכלו לפספס את יום ההולדת של רדיו דרום במתחם ה-VIP ביס פלאנט באר שבע. בשעה האחרונה אירחו אותם איציק כלפי, ראם כהן וחיה גולן.

לא רק היוצרים השתתפו בחגיגה של רדיו דרום אלא גם מנהיגים ומובילי דעת קהל – ביניהם חבר הכנסת אמיר אוחנה וחבר הכנסת מיקי זוהר. איציק דנינו, ראש עיריית אופקים, ניר ונגר, ראש מועצה אזורית תמר ויוחאי דמרי, ראש מועצה אזורית דרום הר חברון כיבדו את הרדיו בנוכחותם.
בהמשך היום הגיעו לבקר גם ראש עיריית ערד, ניסן בן חמו וראש מועצת להבים יוסי ניסן. כוכבים בשמי ערוצי התקשורת נצפו באירוע, ביניהם מנחם ותחייה. אנשי רדיו דרום גם כן השתתפו באירוע ביניהם המגיש אמנון סופר.
הכתב הוותיק מנחם הורוביץ מנחה בעת האחרונה את הפינה שלו בערוץ 12 יחד עם רעייתו תחיה. שני הכוכבים יצאו מן המסך והגיעו השבוע לחגוג יחדעם אנשי רדיו דרום וטובי הזמרים את יום ההולדת של הרדיו. הם הגיעולבדוק וגם כמובן לטעום את האוכל המשובח שהוגש לאורחים במתחם ה-VIP של יס פלאנט באר שבע.

ביום שני האחרון יס פלאנט באר שבע לבש חג לכבוד יום ההולדת ה-26 שלרדיו דרום. האירוע הכי נוצץ בביצה השנה כלל יום שידורים מיוחד ממתחםה-VIP של יס פלאנט באר שבע שידוע בחווית האירוח המפנקת שלו. המוזמנים השנה הצטרפו למסע בין כוכבים עם השדרנים והאמנים שלישראל ורדיו דרום, הרדיו המושמע ביותר באיזור הדרום וביניהם דידיהררי, נדב אבוקסיס, נועם פתחי, יותם זמרי, יורם סוויסה ועוד.