שוקר קריאייטיב ינהלו את תקציב הפרסום של חברת נגב אקולוגיה

שוקר קריאייטיב ינהלו את תקציב הפרסום של חברת נגב אקולוגיה
pixabay

משרד פרסום ׳שוקר קריאייטיב׳ בבעלותם של דור ותמיר שוקר קיבל לידיו את ניהול תקציב הדיגיטל של חברת ׳נגב אקולוגיה׳.

שוקר קריאייטיב ינהלו את תקציב הפרסום של חברת נגב אקולוגיה
pixabay

תקציב הפרסום של חברת נגב אקולוגיה עובר למשרד הפרסום ׳שוקר קריאייטיב׳ בבעלותם של דור ותמיר שוקר. המשרד יטפל בכל מערך הפרסום הדיגיטלי של החברה בשנת 2019.

"שוקר קריאייטיב"; משרד הפרסום והדיגיטל הממוקם בעיר באר שבע, ינהל מעתה את היקף תקציב הפרסום של חברת "נגב אקולוגיה". משרד הפרסום "שוקר קריאייטיב" מתמחה בשיווק ברשתות חברתיות, קידום ממומן ואורגני בגוגל, מיתוג עסקי, בניית אסטרטגיות שיווקיות, ניהול קמפיינים וקידום נכסים דיגיטליים בפלטפורמות השונות.

חברת "נגב אקולוגיה" מתמחה בפתרונות מחזור וטיפול בפסולת ומובילה את חוד החנית של ערכי שיפור ושימור איכות הסביבה. מטרת הליבה של החברה היא הקטנת נפח הפסולת המופנית להטמנה והגדלה של כמויות הפסולת המפונות למחזור.

בין השירותים שהחברה מציעה הם: ייצור ושיווק קומפוסט, טיפול בשפכים, פינוי גזם ואיסוף גזם, תפעול אתרי פסולת, איסוף פסולת, פינוי קרקעות מזוהמות, מיחזור פסולת בניין ועוד.

יניב דמרי, סמנכ״ל השיווק של חברת "נגב אקולוגיה"מסר בתגובה להחלטה: "אנו מתרגשים לקראת העבודה המשותפת עם 'שוקר קריאייטיב' ושמחים לעבוד יחד עם משרד פרסום מקומי הפועל בדרום. פתיחת השנה האזרחית מסמלת עבורנו את תחילתה של תקופה ומאחלים לכולנו הצלחה רבה בדרכינו החדשה".

דור שוקר, מנכ"ל ״שוקר קריאייטיב״: חברת 'נגב אקולוגיה' היא מהמובילות בתחום שימור איכות הסביבה ושיפור המדדים האקולוגיים. בתור משרד פרסום הפועל בדרום אנחנו שמחים על ההזדמנות בעבודה משותפת עם ארגון מקומי הפועל למען ערכים סביבתיים ונפעל לגיוס לקוחות חדשים ושימור הלקוחות הקיימים. אנו מתכוונים להצעיד את החברה לעתיד של חדשנות והובלת מודעות ציבורית בכל הקשור לתחום איכות הסביבה".

משרד הפרסום שוקר קריאייטיב הוקם בתחילת שנת 2016 על ידי דור ותמיר שוקר, בין לקוחותיו ניתן למצוא מותגים מקומיים וארציים, ביניהם: רשת המסעדות BBB, עיריית באר-שבע, רשת Good Pharm, Black Bar Burger, התאחדות המלאכה והתעשייה, נ.ר.ש.א השקעות ועוד.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מבקר המדינה: אילת נפגעה קשות במלחמת חרבות ברזל, הממשלה סיפקה מענה חלקי ומאוחר
דוח מבקר המדינה חושף: 90% מהעסקים באילת מתבססים על ענף...
המרפאה הוותיקה שנפגעה מטיל איראני בבאר שבע – נפתחת מחדש מרפאת ״גהה״ מבית מכבי שירותי בריאות בשכונת נווה זאב נפתחה מחדש לאחר שנפגעה במבצע ״עם כלביא״
בטקס מרגש שהתקיים אמש (ב') בלב שכונת נווה זאב בבאר...
עת לצמיחה: שותפות יהודית-ערבית כמנוע לפיתוח הנגב
בתחילת השבוע שעבר, התקיים בפארק התעסוקה עידן הנגב כנס "עת...
נערכים לשעת חירום - ציוד רפואי חדש ביישובי הערבה התיכונה
צוותי הרפואה ביישובי הערבה התיכונה, התחדשו בציוד רפואי חדיש ומתקדם...
תלמידי בית החינוך אמית טכנולוגי באר שבע פינקו את הלוחמים מעזה לקראת ראש השנה
לקראת ראש השנה ארחו התלמידים בתיכון אמית טכנולוגי בבאר שבע...
דוח מבקר המדינה ונציב תלונות הציבור
באר שבע נמנית על הערים שתושביהן הגישו את מספר התלונות...
"הרמוניה ביער": ערב של קסם, רוגע והשראה בלב הטבע עם שלל סדנאות, טיפולים, מוזיקה והרצאה מרתקת
אחרי ההצלחה הגדולה בשנה שעברה, אירוע "הרמוניה ביער" חוזר ובגדול והפעם...
כשחוויה מעשירה ואנשי המדבר נפגשים פסטיבל "נוודי המדבר" בחול המועד סוכות - הפנינג סדנאות מדבריות ומוזיקה ישראלית לכל המשפחה בכפר הנוקדים
סדנאות בסגנון מדברי, סיורים מודרכים, סיורי עקרבים, יצירה, מוזיקה וריקודים,...
קלאסיקה אמריקאית וישראליות מרגשת: פתיחת העונה ה־53 לסינפונייטה הישראלית באר שבע
עונת ה-53 לפעילותה של תזמורת הסינפונייטה הישראלית באר שבע נפתחה...
עשור לכנס איכות דרום מאיכות מבוססת נתונים ועד מצוינות אנושית
SCE המכללה האקדמית להנדסה ע"ש סמי שמעון אירחה והובילה בסוף...
דילוג לתוכן