כמיטב המסורת, מסעדת קמפאי בבאר שבע עורכת את פסטיבל הראמן השנתי שלה בעיצומו של החורף.
10-20/2/25 | חיל ההנדסה 2, מרכז ביג, באר שבע
הפסטיבל יערך בין התאריכים 10-20 בפברואר, לא כולל בימי שישי ושבת, במסעדה שבמתחם מקס אמות בבאר שבע.
השף דרור שושן יצר בקמפאי חמישה סוגי ראמן שונים שיחד יוצרים עולם שלם של טעמים מדהימים:
טאן טאן ראמן | אטריות ראמן בציר עוף ומחית סומסום פיקנטי, ירוקים חלוטים, בקר קצוץ בצ'ילי טובאן ג'אן, ביצת סויה, נורי, בצל ירוק, צ'יפס שום, סומסום קלוי וגרוס
הוקאידו מיסו ראמן | אטריות ראמן בציר עוף, בקר ומיסו עשיר ופיקנטי, נתחי אסאדו צלוי, ביצת סויה, נבטים, כרוב, בצל ירוק, נורי, צ'יפס שום, שמן שום וצ'ילי מתובל
טורי פאיטאן ראמן | אטריות ראמן בציר עוף עשיר עם חלב סויה, יקיטורי פרגית בגריל, טוגראשי וסומסום, תירס צלוי, נורי, בצל ירוק, ביצה בסויה, שמן צ'ילי ושום קלוי
סאפורי ראמן טבעוני | אטריות ראמן בציר ירקות שורש עשיר עם מיסו לבן וחלב סויה, אצות קומבו, סטייק פטריית פורטבלו, טופו מטוגן, פטריות שיטאקי, כרוב, באק צ'וי, בצל ירוק, נורי, שמן שום וצ'ילי מתובל
טוקיו שויו ראמן | אטריות ראמן בציר עוף, טארה סויה ודאשי, פטריות שיטאקי, ביצת סויה, צ׳אשו פרגית בצל ירוק ופוריקאקה, כרוב, פאק צ'וי ונורי
ניתן למצוא את סוגי הראמן וכמובן להזמין מקום בעמוד הבא: