נווה נוי: נותרו קוטג'ים אחרונים לאכלוס מיידי

נווה נוי: נותרו קוטג'ים אחרונים לאכלוס מיידי
קרדיט - dvision3

קוטג'ים אחרונים לאכלוס מיידי מוצעים לשיווק בשכונת נווה נוי בבאר שבע במסגרת פרויקט צמודי הקרקע של אביסרור בנווה נוי. מחיר קוטג' בפרויקט החל מ- 1.7 מיליון שקל.

כמו כן חברת אביסרור מציעה למכירה את הקוטג'ים בתנאי תשלום ייחודיים: שלמו 10 אחוז בחוזה והיתרה באכלוס.

אביסרור בנווה נוי, באר שבע
קרדיט – dvision3

פרויקט אביסרור בנווה נוי ממוקם במתחם סגור רק לתושבי הקוטג'ים בשכונה המבוקשת בבאר שבע והוא כולל בסך הכל 28 קוטג'ים בני 5 חדרים. מדובר במתחם קוטג'ים ייחודי בסטנדרט בנייה גבוה, בשכונה המבוקשת נווה נוי. המיקום בקרבה למרכזי קניות ופנאי, סביבת המגורים האיכותית לילדים והחדרים המרווחים משדרגים לכם את חווית המגורים. הפרויקט נושק לטיילת שנמצאת על נחל עם גני שעשועים חדשים ופיתוח יפיפה. בפרויקט קוטג' לדוגמא ולאחרונה קיבל הפרויקט טופס 4.

לדברי יורם אביסרור, סמנכ"ל חברת אביסרור הבונה את פרוייקט הקוטג'ים נווה נוי מסביר כי העיר באר שבע, מבחינה אקלימית, מתאימה מאוד לאירוח חיצוני שכן ימי הגשם בעיר ספורים. פרוייקט נווה נוי נבנה עם ראייה אשר מתבססת על "החיים בחוץ" המתאימה לאורח החיים בדרום כך לדוגמה: גודל הגינה הינו אידיאלי, היציאה לחצר נמצאת במיקום נוח, כמו גם גודל השטח המרוצף. בנוסף התקינה החברה נקודת מים וגז חיצוניים, תשתית השקיה מתקדמת ותאורה לכל רוכש אשר יפתח את תרבות 'אירוח החוץ' בחצר ביתו.

אביסרור מציין בנוסף כי הפרויקט רושם הצלחה גדולה לאור הביקוש הגדול לצמודי קרקע בעיר. "בנוסף קיים ביקוש גדול להתגורר בשכונת נווה נוי שהיא אחת השכונות הטובות והמבוקשות בעיר. הפרויקט מוקם בחלקה המזרחי של שכונת נווה נוי המאופיינת בבנייה צמודת קרקע מה שמשווה לה אווירה כפרית ונעימה. כמו כן הפרויקט הוקם בסמוך למרכז קניות חדש, בסמוך ל-YES פלאנט וכן בסמוך לקניון MALL 7".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
צילום: דניאל קמינסקי
 עידן רייכל, מהאמנים המשפיעים והאהובים ביותר בישראל, בקונצרט עם הסינפונייטה הישראלית באר שבע
יום רביעי 07.01 | בשעה: 20:30 יום חמישי 08.01 | בשעה...
מחווה מרגשת בבאר שבע: תלמידי מקיף אמית צעדו והקשיבו לסיפורי פצועי צה"ל
במקיף אמית באר שבע התקיים השבוע אירוע מסורתי ומשמעותי לציון...
אירועי חנוכה מרגשים למען הקהילה בדיור מוגן "משען" ובשיתוף אקים באר-שבע
לרגל חג החנוכה התקיימו בבאר-שבע שני אירועים קהילתיים מרגשים, שנועדו...
מאות סטודנטים וחברי סגל נקרעו מצחוק ערב סטנד-אפ וקומדיה הפך לאירוע שיא באוניברסיטת בן-גוריון בנגב
בסוף השבוע שעבר התקיים בקמפוס אוניברסיטת בן-גוריון בנגב ערב סטנד-אפ...
רס"ב ו', קצין רפואה בחיל האוויר ותושב אופקים במסר לעיר
רס״ב ו׳ התגייס בגיל 18 לגדס״ר גבעתי ובמהלך המסלול יצא...
ועידת מרכז הבנייה הישראלי | עיר הנדל״ן אילת | 9-11.12.2025
סיגל חורש, מהנדס העיר רמת גן: ״כיום יש תכנון לשני...
ICL מזמינה את הציבור הרחב להדלקת נרות קהילתית בכל יום למטרה חברתית חשובה אחרת
האור של כולנו יחד חזק יותר ICL מזמינה את הציבור הרחב...
אומניות בערבה התיכונה יצרו פסיפס קהילתי ענק מ-150 אלף אבנים
'שים שלום אל אהלינו במדבר' - מוזאיקה לשלום ואחדות בעם אומניות...
המקצועות שנעלמים מהשוק ומה שיחליף אותם
עשרות אנשי מקצוע מארגוני התעסוקה בנגב השתתפו ביום עיון מיוחד...
נתוני הות"ת קובעים: לסטודנט תואר ראשון שלומד בבן-גוריון יש את הסיכויים הגבוהים ביותר לסיים בהצלחה את התואר ובזמן
אוניברסיטת בן-גוריון הציגה השנה את הגידול במספר הסטודנטים הגבוה ביותר...
דילוג לתוכן