משרד החינוך העניק מעמד של קונסרבטוריון למרכז המוסיקה במועצה אזורית הערבה התיכונה

משרד החינוך העניק מעמד של קונסרבטוריון  למרכז המוסיקה במועצה אזורית הערבה התיכונה
קרדיט צילומים: מרכז קהילה ערבה תיכונה

משרד החינוך הודיע על הענקת מעמד של קונסרבטוריון למרכז המוסיקה במועצה אזורית הערבה התיכונה, בתום הערכה מעמיקה וקפדנית שנעשתה על ידי בוחנים חיצוניים שהגיעו למרכז לאורך שנה, במטרה לצפות בשיעורי הנגינה, שיעורי התאוריה לבגרויות, וכן בביצועי ההרכבים המוזיקליים.

אילת להב-ביגר, מנהלת מרכז קהילה ערבה: "ברצוני לברך את משרד החינוך על הענקת המעמד של קונסרבטוריון, החלטה שתחזק את מרכז המוסיקה בליווי מקצועי, בהשתתפות החניכים בכנסים ובהופעות ארציים, ובתוספת תקציב להעשרת הפעילויות" אומרת להב-ביגר, ומוסיפה, "קבלת ההכרה היא פרי עבודתו המקצועית לאורך שנים של רכז מרכז המוסיקה רומן מורדכוביץ', ושל צוות המורים המקצועיים והמסורים המלמדים אצלנו בערבה ומכשירים דורות של תלמידים שחלקם הופכים להיות מוסיקאים מקצועיים".

קרדיט צילומים: מרכז קהילה ערבה תיכונה

מרכז המוסיקה בערבה התיכונה מטפח מצוינות במוסיקה בקרב 175 חניכים, המשתתפים באירועים מוסיקליים שונים בערבה ומחוצה לה, כגון כנסים, פסטיבלים, קונצרטים בארץ ובחו"ל, ומחנה קיץ עם תלמידים מרחבי הארץ. החניכים המצטיינים משתלבים בהרכבים המוסיקליים הייצוגיים של המרכז- הרכב קאמרי, תזמורת ערבה, הרכב רוק והרכב חלילי צד. בין השיעורים המוצעים במרכז, תאוריית המוסיקה, פיתוח קול, שירה במקהלה, וכן נגינה במגוון כלים, בהם כלי נשיפה, פסנתר, צ'לו, גיטרה, ותופים.

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
נחנך אולם "יעל" בעמותת יחדיו לזכרה של יעל ברכה
״בכאב ובגאווה אנחנו חונכים את הקתדרה לזכרה של יעל ושל...
הדרדסים כובשים את פלאנט באר שבע בערב השקה מתקתק במיוחד
הקרנת טרום הבכורה של הסרט "הדרדסים", שנערכה אתמול (שני, 14.7)...
צלצול לשינוי תיכון יוצר עתיד באר-שבע בוועידת החינוך הארצית
בעיצומה של חופשת הקיץ, ולמרות הטלטלות שידעה מערכת החינוך בשנה...
רשות מקרקעי ישראל תשקיע כחצי מיליארד ₪ בהרחבת אזור התעשייה עידן הנגב
רשות מקרקעי ישראל מרחיבה את אזור התעשיה עידן הנגב שנמצא...
עמותת ישראל למען הנגב מחדשת את המאבק הציבורי נגד הפקרת הנגב
עמותת "ישראל למען הנגב" שחתומה על ההצלחה בהבאת קריית המודיעין...
חופש גדול אחר: תלמידי מקיף אמית באר שבע יצאו למחנה קיץ ללא טלפונים סלולרים
למרות המצב הביטחוני והמלחמה שהפתיעה, בבית החינוך מקיף אמית באר...
דוד צוקרמן מנס ציונה מונה למנהל מחוז דרום במאוחדת
דוד צוקרמן מנס ציונה מונה למנהל מחוז דרום בקופת חולים...
"מייצרות כחול- לבן" מפעל משפחתי ממשיך לייצר בישראל ולהעסיק נשים על קו הייצור
בעידן בו יותר ויותר מפעלי תעשייה בכלל ותעשיינים בפרט, בוחרים...
ימי גיבוש לעובדי ההסתדרות בנגב ובנגב המרכזי
מאות חברי הסתדרות במרחב נגב מרכזי יוצאים בימים אלה לימי...
והדרת פני זקן: מרכז יום השלום של חברת ״משמרות- שירותי סיעוד ורווחה״ בבאר שבע אירח השבוע חיילים מחיל החינוך, יחידת גדנ״ע שדה בוקר, לפעילות משותפת עם מבקרי המרכז.
במהלך המפגש, השתתפו החיילים והגמלאים באימון גופני מותאם, במשחקים משותפים...
דילוג לתוכן