מנכ"לית שירות התעסוקה בסיור תעשייה בדרום

מנכ"לית שירות התעסוקה בסיור תעשייה בדרום
סיור בחברה לאיכות הסביבה, קרדיט-צבי תקשורת

בסוף השבוע שעבר, התקיים סיור תעשייה מיוחד בדרום הארץ בהובלת התאחדות התעשיינים- מרחב דרום, ובשיתוף שירות התעסוקה הארצי, בראש המשלחת מטעם שירות התעסוקה עמדו מנכ"לית השירות, עינבל משש, יחד עם צוות ההנהלה הבכיר. הסיור כלל ביקורים בשלושה אתרי תעשייה מרכזיים, החברה לשירותי איכות הסביבה ומפעל מטל-טק בנאות חובב, ופדאגיס ישראל בירוחם. מטרת הסיור הייתה להעמיק את ההיכרות עם אתגרי התעשייה בדרום, ולחזק את שיתוף הפעולה בין שירות התעסוקה, המעסיקים והתעשיינים.

סיור במטל טק- קרדיט, צבי תקשורת

במהלך הסיור, המשתתפים נחשפו לטכנולוגיות מתקדמות, אתגרי גיוס והשמה, והמאמצים הרבים של המפעלים בדרום לקדם הכשרות מקצועיות, סביבת עבודה בטוחה וקידום עובדים מהפריפריה. במפעל החברה לשירותי איכות הסביבה, הוצגה פעילות לאומית בתחום טיפול בפסולת מסוכנת וקידום פתרונות סביבתיים. במטל-טק, הוצגו טכנולוגיות לעיבוד מתכות מדויקות עבור התעשיות הביטחוניות והאזרחיות. בפדאגיס, הוצג מפעל פארמה מתקדם המעסיק מאות עובדים בירוחם, המשלב תהליכי ייצור חדשניים ברמה בינלאומית.

מנכ"לית שירות התעסוקה, עו"ד עינבל משש: ״שוק העבודה המודרני משתנה ללא הרף וככזה שופע אתגרים. התמודדות אפקטיבית עימם כרוכה בשיתוף פעולה הדוק בין הממשלה והמגזר העסקי. המוקד המרכזי של השותפות הוא בחיזוק התעשייה, שהיא מקור לחוסן לאומי ולצמיחה כלכלית. יחד עם התאחדות התעשיינים, שירות התעסוקה ימשיך לסייע, לתמוך ולקדם פתרונות מעשיים ואפקטיביים בכל רחבי המדינה, ובפרט בפריפריה הדרומית בה אתגרים רבים ומורכבים"

קרדיט צבי תקשורת

אברהם מימון יו"ר התאחדות התעשיינים מרחב דרום, הדגיש את החשיבות שבהקשבה לצרכים האמיתיים של המעסיקים בדרום והאתגרים הקיימים בגיוס עובדים מקצועיים, וקרא להעמקת שיתופי הפעולה עם שירות התעסוקה לטובת פתרונות אפקטיביים ומשותפים.

דנה שדה אופיר, מנהלת מרחב דרום בהתאחדות התעשיינים, הוסיפה: "הסיור הזה הוא לא רק מפגש היכרות אלא צעד ממשי לבניית תשתית של שיתוף פעולה ארוך טווח בין שירות התעסוקה למעסיקים בדרום. חיבור ישיר לשטח, הבנת הצרכים בזמן אמת ויכולת תגובה מהירה, הם מה שעושה את ההבדל בין פתרון זמני לתהליך עומק שמייצר שינוי. הדרום הוא עוגן תעשייתי וביטחוני של מדינת ישראל, אבל גם בית לאלפי עובדים שמחפשים הזדמנויות. נמשיך לפעול בכל הכוח כדי לקדם תעסוקה, הכשרות מקצועיות וצמיחה כלכלית בדרום הארץ."

סיור בפאדגיס קרדיט צילום- מאור הרמן
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מבקר המדינה: באילת מחסור חמור בצל במרחב הציבורי
על אף שמדובר בעיר החמה בישראל, דוח מבקר המדינה מצא...
מנכ"לית שירות התעסוקה בסיור תעשייה בדרום
בסוף השבוע שעבר, התקיים סיור תעשייה מיוחד בדרום הארץ בהובלת...
קצין וג'נטלמן
מנהלי המחלקות במועצה אזורית הערבה התיכונה נפרדו באירוע צנוע ומרגש מתא"ל...
פרמיירה מרגשת בתיאטרון באר שבע: אסתי זקהיים ושון עיסא, בנו של השחקן המוכר נורמן עיסא כבשו את הבמה
ערב אינטימי ומרגש עברו חברי אגודת הידידים של תיאטרון באר...
הפנינג בריאות בערבה לעולים לכיתה א'
לפני שהם מתחילים פרק חיים חדש בבית הספר היסודי, נהנו...
מועצה אזורית הערבה התיכונה זכתה באישור הפעלה אזרחית עצמאית של מנחת עין יהב
כחלק מהפיתוח רשות מקרקעי ישראל אישרה מימון מלא להכנת תב"ע...
מי שבע למען המפונים : מענה טלפוני ייעודי לתושבים אשר פונו מבתיהם בעקבות מבצע "עם כלביא"
בעקבות נזקי מבצע "עם כלביא" והשלכותיו פעל תאגיד "מי שבע"...
כפר הנוקדים משיק מחנה קיץ חדש למשפחות: SUMMER CAMP בלב המדבר פעילויות מגוונות להורים ולילדים 27 ביולי עד 28 באוגוסט ימים ראשון עד שלישי או שלישי עד חמישי
כפר הנוקדים משיק לקראת הקיץ את נוקדים SUMMER CAMP, מחנה...
ביקוש בבאר שבע ואיזור הדרום למטפלות סיעודיות
לאור הביקוש הגדול למטפלות עבור ציבור הקשישים עמותת מטב יוצאת...
מרגש לראות את הכפר העצום שהפך מחזון למציאות מרשימה
כך אמר השבוע יו"ר ההסתדרות, ארנון בר דוד, בסיומו של...
דילוג לתוכן