השתלמות מקצועית למנהלים ומנהלות רפואיים בדרום

השתלמות מקצועית למנהלים ומנהלות רפואיים בדרום
קרדיט צילום: רחל קלמנוביץ'

מנהלים ומנהלות רפואיים של שירותי בריאות כללית מאזור הנגב הצפוני (אשקלון ועד קרית גת ושדרות), השתתפו בשבוע שעבר בפורום מנהלים רפואיים במרפאה בשכונת ברנע באשקלון במעמד ד"ר אנז'לה קוזמינסקי, המנהלת הרפואית של מנהלת הנגב הצפוני. המפגש עסק בהעשרה בנושא טיפולים משלימים בשם ביופידבק, המסייעים להתמודדות עם מגוון בעיות, החל מהפרעות קשב וריכוז, חרדות ונדודי שינה.

חזי שגיא, מטפל בביופידבק במרפאת כללית רפואה משלימה אשקלון, העביר להם הרצאה על שיטת הטיפול ביופידבק ועל מקרים שונים שניתן לסייע למטופלים. למשל: הפרעות קשב וריכוז, היפר אקטיביות, חרדה ופחדים, מיגרנות, נדודי שינה, הרטבת לילה, טיקים ווקאליים ומוטוריים, חריקת שיניים, פחד מטיסות, מטיפולים רפואיים וכן דוגמאות של מקרה הצלחה.

בנוסף, הוסבר להם על חשיבות הרחבת המעטפת הטיפול למטופלי הכללית ע"י טיפולי רפואה משלימה, תהליך קבלת מטופל.

הרופאים שאלו שאלות והביעו נכונות להפנות מטופלים לטיפול זה וניכר היה כי המידע שקיבלו תרם להעשרתם ולהבנת תחום הביופידבק. מעבר לכך, בוצעה הדגמה על רופאה.

רויטל דוד המנהלת האדמיניסטרטיבית ממרפאת כללית רפואה משלימה אשקלון הסבירה על מגוון הטיפולים הניתנים במרפאה, המחירים וצוות המטפלים במרפאה.

מנהלת קשרי הקהילה, רחל קלמנוביץ': "רשת מרפאות כללית רפואה משלימה רואה חשיבות גבוהה בהעלאת המודעות לטיפולי הרפואה המשלימה ויתרונותיהם גם בקרב הגורמים המקצועיים בתחום הרפואה המערבית, בכדי לאפשר להן לספק למטופליהן מעטפת רחבה יותר של טיפולים אינטגרטיביים, המשולבים עם טיפולים משלימים".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
הדרך לשיניים מושלמות עם טיפולי שיניים מתקדמים בפתח תקווה  
היתרונות של הלבנת שיניים בפתח תקווה אם אתם מחפשים לשפר את...
אוגוסט בפלאנט באר שבע: חוויית הופעות על המסך הגדול 2 הופעות -2 סגנונות - מסך אחד.
הקיץ הזה, פלאנט באר שבע מזמין את קהל הצופים לחוות...
הדרך המודרנית להדרכה והסברה 
סרטי רפואה הם כלי מרכזי בתחום ההדרכה וההסברה בעולם הרפואה...
בתים במושבים למכירה
רוצים להתעורר לשקט? הבית שלכם במושב כבר מחכה
יתרונות המגורים במושב אנשים רבים מחפשים בתים במושבים למכירה בשל היתרונות...
חוגגים ט"ו באב מיוחד - ערב היכרויות ייחודי וראשון מסוגו לא.נשים עם מוגבלויות
לכבוד ט"ו באב נערך מפגש מיוחד ב"בית בארי" המופעל ע"י...
גמלאי ירוחם
לא מחכים למלחמה הבאה, גמלאי ירוחם מתכוננים כבר מעכשיו
במרכז היום ׳משמרות בירוחם׳ של חברת ׳משמרות-שירותי סיעוד ורווחה׳ התקיימה השבוע...
איגוד ערים
איגוד ערים- אשקלון נחשפים לסודות בפארק המחזור דודאים
בשבוע שעבר התארחו בדודאים- הפארק למחזור וחינוך סביבתי בנגב משתתפי...
כשהמצוינות האקדמית פוגשת שינוי חברתי: המרפאה הראשונה בדרום לרפואת משפחה שמונגשת לקהילה הגאה תיפתח בקרוב בבית הגאה בבאר שבע
גם למשפחות להט"ביות בדרום מגיעה רפואה איכותית ומותאמת למאפייניהן. לקהילה...
מנכ"ל מאוחדת ביקר במחוז דרום: "נמשיך להשקיע בשירותי הרפואה באזור"
מנכ"ל מאוחדת, עוזי ביתן, קיים בשבוע שעבר ביקור עבודה באשדוד,...
העתיד של שירות הלקוחות כבר כאן: כך עסקים גדולים יוכלו לזהות את רגשות הלקוחות שחבויים בביקורות
אמלי בן סדון וירין חורב-סעדה, סטודנטיות להנדסת תעשייה וניהול ב־SCE...
דילוג לתוכן