הפתרון לסגר בימי הקורונה- הרשות לפיתוח הנגב מנגישה בחינם את מערך הלמידה מרחוק לכל תלמידי הנגב

הפתרון לסגר בימי הקורונה- הרשות לפיתוח הנגב מנגישה בחינם את מערך הלמידה מרחוק לכל תלמידי הנגב
צילום אור אלכסנברג

הרשות לפיתוח הנגב נערכה מבעוד מועד לאפשרות של הפסקת הלימודים הסדירים עקב מגיפת הקורונה  – והיא מתחילה להפעיל את מערך הלמידה מרחוק של חברת Yschool, ללא עלות, עבור כל  ילדי הנגב .

המשבר שיצרה מגפת הקורונה מחייב את כלל המערכות לחשוב מחוץ לקופסה באמצעות יישום והטמעת יכולות טכנולוגיות שונות. יש מי שפנו ללמידה באמצעות ה"זום" בעוד שהרשות לפיתוח הנגב נערכה לסבב נוסף של למידה מרחוק במתכונת שונה ויצירתית. כעת הרשות מעניקה את האפשרות לתלמידים ברשויות שתחתיה ולמעשה לכל ילדי הנגב צורת למידה שונה ואטרקטיבית דרך אתר Yschool.

אתר Yschool מציע לתלמידים ולמורים ספריית ענק של שיעורים מצולמים, חומרי עזר, מאמרים ומצגות ואף מרתונים Live לקראת בחינות הבגרות. השיעורים זמינים ומותאמים לצפייה באמצעות כל מכשיר. התלמידים מקבלים קוד אישי המאפשר להם גישה חופשית למאגר הידע המתאים ללמידה עצמית או למידה מונחית.

מיד עם היוודע  דבר היוזמה של הרשות החלו להציף את משרדי הרשות לפיתוח הנגב פניות של ראשי ישובים ומנהלי מחלקות חינוך בנגב שמבקשים לצרף את תלמידיהם ללמידה מרחוק.

הפתרון לסגר בימי הקורונה
צילום אור אלכסנברג

משה מוריוסף, מנכ"ל הרשות לפיתוח הנגב: "אנו שמחים לבשר כי הרחבנו את מערך הלמידה ובנוסף לתלמידי י-י"ב שלמדו בשנת תש"פ רק את מקצוע המתמטיקה דרך הפלטפורמה של Yschool, אנו מנגישים השנה את המערכת לכל התלמידים מכיתות ז' ועד י"ב למקצועות ליבה נוספים כמו: אנגלית, לשון, היסטוריה ואזרחות.

"אנחנו ברשות לפיתוח הנגב תמיד עם היד על הדופק ערוכים וקשובים כל הזמן לתת מענה לצרכים החיוניים של תושבי הנגב במיגוון תחומים ובראשם בתחום החינוך. בטוחני שמערך הלמידה מרחוק שאנו משיקים כעת יסייע ליותר ויותר תלמידים להשלים את הפערים בלמידה בגלל אתגרי התקופה בצורה איכותית, יעילה ומהנה יותר."

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
קול ילדי אופקים: ילדי שכונת מישור הגפן השיקו ספר ייחודי המספר את סיפורם
בתחילת השבוע (ראשון), 26.04.26, התקיימה באופקים השקה מרגשת ויוצאת דופן...
אופקים מצמצמת את תופעת זבוב החול ומשיבה את איכות החיים לתושבים
למעלה מחצי מיליון שקלים הושקעו בשנה וחצי האחרונות על מנת...
"העלמה והמוות" חגיגית בתיאטרון באר שבע
הפנים של חברות וחברי אגודת הידידים שירדו מאולם התיאטרון אמש...
מצפה רמון בתנופת פיתוח: בהובלת שר הבינוי והשיכון חיים כץ, נחתם הסכם פיתוח כוללני עם המועצה המקומית מצפה רמון
כ-3,000 יחידות דיור חדשות והשקעה של כ-800 מיליון ₪ בפיתוח בהובלת...
אופקים מצדיעה לגיבוריה: ערב הוקרה ללוחמי הקרב על הבית
עיריית אופקים קיימה בסוף השבוע האחרון ערב הוקרה מרגש ומיוחד...
בשורה למערכת הבריאות בדרום: מסלול לימודים חדש ב-SCE: תואר ראשון בדימות רפואי
התכנית תיפתח כבר באוקטובר הקרוב בקמפוס באר-שבע של SCE המכללה...
ליאור אוליצקי ממקיף אמית כללי שדרות קטף את המקום הראשון באליפות הארץ
הישג אדיר לספורט המקומי: ליאור אוליצקי, תלמיד כיתה ט' בבית...
תרומת דם 100ממת
"אני לא מרגיש מיוחד, להיפך כמעט לכולם יש את ההזדמנות...
ה"חיסון" לקטילת פטריות מגיע מהנגב חברת OMERNA חנכה מעבדה חדשה בפארק "עידן הנגב"
פיתוח ישראלי חדשני מבוסס dsRNA מבקש להחליף את הכימיקלים המזיקים...
בגובה העיניים ובקו הרקיע הנהלת המועצה האזורית בני שמעון "ירדה לשטח" בדודאים
ראש המועצה האזורית בני שמעון ניר זמיר ומנהלי האגפים סיירו...
דילוג לתוכן