שירים ושורשים
שירים אהובים שמחברים לאדמה, לארץ, ולשורשים שלנו
יואב חסיס – פסנתר חשמלי ושירה
גל טמיר – תופים
בית הבד – שמן יוגב, רחוב הכרמים 26, כפר אחים
מוצאי שבת 5.7
פתיחת דלתות 20:00, תחילת מופע 20:45
כרטיסים ב 50 שקלים בביט, פייבוקס או טלפון 052-3651011 (אילנה)
בערב המופע כרטיסים ב 60 ₪

החיבור לשורשים למושב ולמורשת מחבר את הזמר הצפוני יואב חסיס למשק יוגב הדרומי, שזהו המוטו שלו.
בתקופה זו שבה רבים כל כך עקורים מבתיהם, שבה הרגשות מעורבים ומבולבלים, יואב חסיס חזר אל השורשים ועבר מהרצליה לבית במושב אלמגור ליד הכנרת.
המופע "שירים ושורשים" שהופיע בהצלחה במרכז ובצפון מחזק בנו את תחושת הקשר למקום, את החוזק האחווה, כולל שירים אהובים ותיקים וחדשים כמו "שיר השיירה", "לא תנצחו אותי", "שבט אחים ואחיות", "קרן שמש", "אור גדול". בנוסף יואב משתף במסע שלו מהשורשים הארגנטינאים, לקיבוץ, לעיר ובחזרה למושב ולכנרת
משק יוגב במושב כפר אחים מתמחה בגידול זיתים מזנים שונים וייצור עצמי של שמן זית ומוצריו בבית הבד אשר הוקם במשק, מתוך מחוייבות לאמות מידה מקצועיות ולתקנים בינלאומיים בפיקוח ענף הזית במועצת הצמחים. כחלק מחזון המשק, אנו עוסקים גם בפעילות חברתית ערכית, בהנחלת מורשת מייסדי המשק, בני הדור הראשון – נחום ומלכה גנץ ז"ל.
בית הבד פעיל בייצור שמן הזית לאורך עונת המסיק, אך הוא משמש גם כמרכז מבקרים עם תכנים מגוונים. עם סיום העונה, המכונות מפונות הצידה והופכות להיות חלק מהתפאורה במקום.

לסדרת התרבות הותיקה בימי שישי בבוקר יצטרפו מפגשי תרבות בשעות הערב
בחצר בית הבד, נושקים לכרם הזיתים, אינטימיים ובלתי פורמליים בעלי תכנים ייחודיים המשקפים את אווירת המקום ואת הערכים הקשורים בו: משק, שורשים, מורשת.
ערב הזמר "שירים ושורשים" בהובלתו של הזמר יואב חסיס, הוא הראשון שבהם.
