אביסרור משיקה דירה לדוגמא בפרויקט "גרנד אביסרור בבאר שבע"

אביסרור משיקה דירה לדוגמא בפרויקט "גרנד אביסרור בבאר שבע"
צילום מאור מויאל

שיווק המגדל הרביעי והאחרון בעיצומו

חברת אביסרור משה ובניו משיקה דירה לדוגמא בפרויקט הדגל שלה "גרנד אביסרור" בבאר שבע. מדובר בדירת 5 חדרים בקומה הראשונה של המגדל הרביעי בשטח 137 מ"ר + מרפסת בשטח 12 מ"ר.

מעצבת הדירה מרגלית כהן מספרת כי "הדירה עוצבה בסגנון אקלקטי מתוחכם, שקיים בו שפע של השפעות וכיוונים, הדורשים הקפדה מתמדת על איזון נכון בבחירת החומרים והגוונים – ובכך מאפשר לקלוע וליהנות מכל העולמות".

"גרנד אביסרור" בשדרות טוביהו בצמוד לגרנד קניון בבאר שבע, כולל 450 יחידות דיור ב-4 מגדלי יוקרה בני 30 קומות. הפרויקט תוכנן על ידי טיטו אומן אדריכלים והוא הפרויקט החדשני והמושקע ביותר באזור הדרום. הפרויקט כולל מתחם ספא וחדר כושר נפרד לשימוש הדיירים הכולל סאונות, ג'קוזי, חדר כושר, חדר טיפולים, וכן בית כנסת. החברה מציעה בפרויקט דירות קונספט בהתאמה אישית לצרכי הלקוח.

הפרויקט נמצא כעת בשיווק של המגדל הרביעי והאחרון בפרויקט, הכולל דירות בתמהיל מגוון מאוד – דירות 4,5,6 חדרים, מיני פנטהאוזים ופנטהאוזים. בניית המגדל השלישי נמצאת בקומות האחרונות, ונותרו בו למכירה דירות בנות 4 ו-6 חדרים ומיני פנטהאוזים בני 6 ו-7 חדרים.

לדברי יורם אביסרור, סמנכ"ל שיווק ומכירות בחברה, "אין כמו מראה עיניים כדי להעביר לרוכשים את החוויה של דירה חדשה ויוקרתית. הדירה לדוגמא הוכחה ככלי עזר שיווקי יעיל שמאפשר למתעניינים לראות במו עיניהם איך תיראה הדירה שאותה הם שוקלים לקנות, מה יש בסביבה, איזה נוף נשקף מהמרפסת וכדומה. קצב המכירות בפרויקט 'גרנד אביסרור' גבוה כבר היום, ואני מעריך כי הדירה לדוגמא תגביר אותו אף יותר".

הוא מוסיף, כי "גרנד אביסרור מביא לבאר שבע סטנדרט יוקרה שעוד לא נראה כמוהו בעיר, אך ברת השגה. בפרויקט ניתן מענה לכל סוגי הרוכשים ובינהם זוגות צעירים שמחפשים סביבה טובה לגידול הילדים או מצמצמי דיור אשר החליטו לעזוב את הווילה הגדולה שלהם ולעבור לדירה במגדל אשר מעניק איכות חיים כמו במגדלים של תל אביב. המגדלים בפרויקט מציעים לדיירים את כל השירותים הנדרשים לחוויית מגורים מושלמת".

אביסרור משיקה דירה לדוגמא בפרויקט "גרנד אביסרור בבאר שבע"
צילום מאור מויאל
כתבות נוספות שיעניינו אתכם
מצפה רמון בתנופת פיתוח: בהובלת שר הבינוי והשיכון חיים כץ, נחתם הסכם פיתוח כוללני עם המועצה המקומית מצפה רמון
כ-3,000 יחידות דיור חדשות והשקעה של כ-800 מיליון ₪ בפיתוח בהובלת...
אופקים מצדיעה לגיבוריה: ערב הוקרה ללוחמי הקרב על הבית
עיריית אופקים קיימה בסוף השבוע האחרון ערב הוקרה מרגש ומיוחד...
בשורה למערכת הבריאות בדרום: מסלול לימודים חדש ב-SCE: תואר ראשון בדימות רפואי
התכנית תיפתח כבר באוקטובר הקרוב בקמפוס באר-שבע של SCE המכללה...
ליאור אוליצקי ממקיף אמית כללי שדרות קטף את המקום הראשון באליפות הארץ
הישג אדיר לספורט המקומי: ליאור אוליצקי, תלמיד כיתה ט' בבית...
תרומת דם 100ממת
"אני לא מרגיש מיוחד, להיפך כמעט לכולם יש את ההזדמנות...
ה"חיסון" לקטילת פטריות מגיע מהנגב חברת OMERNA חנכה מעבדה חדשה בפארק "עידן הנגב"
פיתוח ישראלי חדשני מבוסס dsRNA מבקש להחליף את הכימיקלים המזיקים...
בגובה העיניים ובקו הרקיע הנהלת המועצה האזורית בני שמעון "ירדה לשטח" בדודאים
ראש המועצה האזורית בני שמעון ניר זמיר ומנהלי האגפים סיירו...
מצפון ועד עוטף: מכון וינגייט מכריז על שיתופי פעולה אסטרטגיים בתחום החדשנות עם "האב חדשנות, בריאות וחוסן שפועל בשיתוף עיריית שדרות" ועם "חממת הפוד-טק פרש סטארט" בקריית שמונה
מכון וינגייט, המכון הלאומי למצוינות בספורט, רואה חשיבות לאומית עליונה...
מסייעים למשפחות מפונות מדימונה
קרן "לארץ" מעניקה ל-120 משפחות מפונות מהעיר שנפגעו בעקבות מתקפת...
חנות LEGO חדשה נפתחת בעופר גרנד קניון באר שבע
קבוצת TOR GROUP פותחת השבוע את חנות LEGO® STORE ה...
דילוג לתוכן