תכנית מנטורינג חדשה למפעלי הדרום

תכנית מנטורינג חדשה למפעלי הדרום
pixabay

תכנית המנטורינג של התאחדות התעשיינים מרחב דרום, קמ"ג והאיגוד הישראלי לאיכות תסייע למפעלים קטנים ובינוניים בדרום המעוניינים לשפר את תהליכי האיכות. התכנית תתבצע במסגרת קהילת "עמיתים לאיכות ומצוינות בדרום"

תכנית מנטורינג חדשה
pixabay

בשנים האחרונות אנו רואים יותר ויותר פלטפורמות המתבססות על למידת עמיתים. המודל המוצלח הוליד תכנית מנטורינג חדשה שתתבסס על היתרונות של למידת עמיתים. בתכנית ייקחו חלק מנהלי איכות שחברים בקהילה, בעלי וותק של מעל ל-5 שנים ומעוניינים לסייע למפעלים קטנים ובינוניים אשר רוצים לקדם את תחום האיכות במפעלם.

המנטורים יסייעו למפעלים לבנות תכנית איכות מפעלית הכוללת שיפור או אפיון נהלי עבודה, חניכה מקצועית למנהל איכות חדש ועוד – כל זאת בליווי התאחדות התעשיינים מרחב דרום, קמ"ג והאיגוד הישראלי לאיכות.

 התכנית תבוצע במסגרת קהילת עמיתים מקצועית ומובילה לקידום האיכות והמצוינות בדרום, המהווה מרכז ללמידת עמיתים, לשיתוף ידע ומתודולוגיות מעולמות האיכות בתעשייה. במהלך שנת 2019 קהילת האיכות תקיים מפגשים מקצועיים, מפגשי למידת עמיתים, סיורי שטח,  כנס האיכות השנתי בשיתוף מכללת סמי שמעון ובסוף השנה, יוכרז גם המנטור המצטיין.

 אביב חצבני, מנהל מרחב דרום בהתאחדות התעשיינים "זו השנה השלישית בה אנו מקיימים את קהילת העמיתים לאיכות. בכל שנה מספר המשתתפים בקהילה גדל, רק בשנת 2018 הכפלנו את כמות המשתתפים. מדובר בשירות במסגרת החברות בהתאחדות התעשיינים מרחב דרום ומשתתפים בו מנהלי איכות מכל מפעלי הדרום. בשנתיים האחרונות ראיתי כיצד למידת עמיתים היא כלי חשוב והכרחי. הרצאות מקצועיות זה חשוב אבל אין כמו ללמוד מהשטח"

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
פרס רוטשילד לחינוך הוענק לצוריאל רובינס, מנהל מקיף אמית באר שבע
בטקס מכובד שהתקיים השבוע בספרייה הלאומית בירושלים, הוענק פרס רוטשילד...
קבוצת אלמוג מאכלסת ארבעה בנייני בוטיק בשכונת עיר היין באשקלון ומקדמת במקביל למעלה מ-1,650 יח"ד בהתחדשות עירונית בעיר מתוכם - שני מגדלים של 262 יח"ד לקראת היתר
קבוצת אלמוג הודיעה השבוע כי קיבלה טופס 4 (אישור אכלוס)...
אביחי ברודץ ותם דמארי קיבלו תארים במכללה האקדמית אשקלון
המכללה האקדמית אשקלון קיימה בשבוע שער (שלישי ורביעי) שני טקסים...
הוקרה מרגשת: אלי אביסרור קיבל בהפתעה פרס מפעל חיים של ארגון הקבלנים בנגב בכנס השנתי של ארגון הקבלנים בנגב, שהתקיים בירושלים, הוענק לאלי אביסרור, יו"ר הארגון ומ"מ נשיא התאחדות בוני הארץ, פרס מפעל חיים.
אביסרור: "לא ציפיתי למחווה מפתיעה ומרגשת כל כך. עבורי, הפרס...
מהיר ועצבני: חוויה מוטורית בחוה״מ סוכות לכל המשפחה: אליפות ישראל במרוצי דראג – האירוע המוטורי הגדול בישראל מגיע לעיר ערד
8-9 לאוקטובר, בחוה״מ סוכות, במנחת ערד אירוע ענק במתכונת פסטיבל:...
יקירי העיר אופקים 2025 אות 'יקיר העיר' הוענק ל-16 היקירות, היקירים והארגונים הנבחרים בערב מרגש של זיכרון, הוקרה וגאווה מקומית
אמש (שלישי), 02.09.2025 התקיים בהיכל התרבות העירוני טקס יקיר העיר...
ילדי העוטף מציירים תקווה לשנה החדשה על אריזות הדבש של יד מרדכי לקראת ראש השנה, ילדי יישובי העוטף, שחלקם פונו מבתיהם, הפכו את אריזות דבש יד מרדכי למרחב של תקווה וציירו עליהן את החלומות לשנה החדשה
"כשחזרתי הביתה אחרי שהיינו מפונים הרגשתי כמו בציור שלי -...
באולפנת אמית אוריה בבאר שבע הנציחו את המנהל המיתולוגי מיכאל בנסון בהקמת מרחב חינוכי לזכרו
היום הראשון ללימודים צוין באולפנת אמית אוריה בבאר שבע בחנוכת...
"מחוברים למים": חינוך הדור הצעיר לשמירה על משאב החיים
תאגיד המים והביוב "מי שבע" ממשיך זו השנה הרביעית להוביל...
גן הילדים של ניר יצחק: מהמקום שאליו פונו בליל ה־7 באוקטובר אל סמל של חיים ותקווה
ממקום מסתור של אימה אל מרחב מלא חיים:  עם פתיחת...
דילוג לתוכן