תיירות בנגב- לא רק מצדה וים המלח, מעכשיו גם נאות חובב

תיירות בנגב- לא רק מצדה וים המלח, מעכשיו גם נאות חובב
צילום- באדיבות מועצת נאות חובב

שיתוף פעולה ייחודי בין חברת החוויה הישראלית מטעם הסוכנות היהודית והמועצה התעשייתית נאות חובב, צפוי להביא אלפי תיירים למרכז המבקרים של המועצה. ההסכם שהתגבש נועד לחשוף בפני קהלים מחו"ל את הישגי התעשייה הישראלית, תוך העמקת החיבור לנגב.

אתמול (10.1) צוותים של חברת התיירות "החוויה הישראלית" מבית הסוכנות היהודית, ערכו סיור הכירות במרכז המבקרים החדש שבמועצה התעשייתית נאות חובב, במטרה להרחיב את מערך הסיורים החינוכיים ולחשוף בפני התיירים גם את הישגי התעשייה הישראלית, כמקור לגאווה בינלאומי. במסגרת זו, רכזי החינוך של החברה נפגשו עם הנהלת המועצה ושמעו מהם על הפארק האקו תעשייתי המהווה מודל לתעשייה פורצת דרך, המשלבת בין היתר- תעסוקה בנגב, ציונות, סינרגיה בין המפעלים, קיימות והגנה על הסביבה.

מרכז המבקרים של המועצה שהוקם השנה בנאות חובב, מציע סיורים ומיצגים אינטראקטיביים מתקדמים וחוויה חינוכית הממחישה את הזיכה שבין כימיה, תעשייה וקיימות בנגב.

בתום הסיור הוחלט על השתלבות מרכז המבקרים במסלולי הסיורים שעורכות משלחות "החוויה הישראלית" בארץ וזאת כחלק מטיפוח הקשר בין יהודי הגולה לישראל ולחיזוק זהותם היהודית. חברת ה"חוויה ישראלית", אחראית בין היתר על פרויקט ״תגלית״ ועל הבאתם של כ-30 אלף תיירים לארץ מדי שנה, במטרה לספוג ולהכיר את היסטוריה, התרבות ואת החברה הישראלית.

ארז בדש, ראש מועצת נאות חובב בירך את שיתוף הפעולה שנרקם ואמר: "מרכז המבקרים שלנו הוקם במטרה לחשוף את הציבור לחשיבות העשייה של המועצה וכמובן לפעילות המפעלים והחברות הממוקמות בפארק האקו – תעשייתי, תוך הרחבת המודל של הכלכלה המעגלית אליו אנו שאופים. אני רואה חשיבות רבה בהידוק הקשר בין המועצה לבין הקהילה בארץ והקהילות היהודיות בחו"ל ובהפצת הבשורה של נאות חובב על החדשנות והמצוינות שיוצאת מהנגב לכל רחבי העולם".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
דן בדרום ודן באר שבע מצטיידות בעשרות אוטובוסים חדשים
חברות התחבורה הציבורית דן בדרום ודן באר שבע הכניסו בימים...
אטרקציות בדרום לילדים
אטרקציות בדרום לילדים
דרום הארץ מציע מגוון רחב של אטרקציות בדרום לילדים המשלבות...
המכללה האקדמית ספיר, עיריית שדרות, מ.א. שער הנגב ומנהלת תקומה מכריזות על הקמת קמפוס חדש לפקולטה לטכנולוגיה: "מנוע צמיחה חדש לנגב המערבי"
בהשקעה של 130 מיליון ש"ח מכספי מנהלת תקומה, יוקם קמפוס...
רשות הטבע והגנים - פריחה ירוקה בנחל אשלים: סימן אופטימי להתאוששות אחרי עבודות שיקום
בין זרימות החורף הראשונות לכתמי הירוק שמתחילים לכסות את הקרקע,...
מנהיגות חוצה ארגון בלב הנגב: עשרות נשים מובילות התכנסו לכנס המעסיקות השנתי של מרכז לאודר לתעסוקה בנגב
פורום המעסיקות של מרכז לאודר לתעסוקה בנגב התכנס למפגש פסגה...
גאווה מקומית כמו אוזניות מבטלות רעש – רק למכונות ענק המהפכה של AVEX בעיבוד השבבי
הכירו את הסטארט-אפ AVEX: פיתוח חדשני של ד"ר זיו ברנד...
מנהיגות בנתיבי המחר: כנס "מורשת העתיד" של ויצו באר שבע הפגיש בין היסטוריה לחדשנות נשית
באירוע מרגש שנערך השבוע בבית ויצו באר שבע, תחת הכותרת...
יום סגול" במדבריום: שיתוף הפעולה בין ICL , בית החולים סורוקה וקהילת הנגב למען ילדים עם אפילפסיה
כ-500 ילדים ובני משפחותיהם, לבושים סגול, השתתפו בשבוע שעבר בהפנינג...
"ביקור התזמורת": תזמורת המשטרה הגיעה למרכז היום לקשיש ב- "משמרות" ירוחם
במרכז היום לקשיש של חברת "משמרות" בירוחם התקיים השבוע אירוע...
נחנכה מרפאת שיניים קהילתית חדשה באופקים
מענה חברתי ראשון מסוגו לתושבים הזקוקים לסיוע בשיתוף עמותת "ובנה". עיריית...
דילוג לתוכן