תיירות בנגב- לא רק מצדה וים המלח, מעכשיו גם נאות חובב

תיירות בנגב- לא רק מצדה וים המלח, מעכשיו גם נאות חובב
צילום- באדיבות מועצת נאות חובב

שיתוף פעולה ייחודי בין חברת החוויה הישראלית מטעם הסוכנות היהודית והמועצה התעשייתית נאות חובב, צפוי להביא אלפי תיירים למרכז המבקרים של המועצה. ההסכם שהתגבש נועד לחשוף בפני קהלים מחו"ל את הישגי התעשייה הישראלית, תוך העמקת החיבור לנגב.

אתמול (10.1) צוותים של חברת התיירות "החוויה הישראלית" מבית הסוכנות היהודית, ערכו סיור הכירות במרכז המבקרים החדש שבמועצה התעשייתית נאות חובב, במטרה להרחיב את מערך הסיורים החינוכיים ולחשוף בפני התיירים גם את הישגי התעשייה הישראלית, כמקור לגאווה בינלאומי. במסגרת זו, רכזי החינוך של החברה נפגשו עם הנהלת המועצה ושמעו מהם על הפארק האקו תעשייתי המהווה מודל לתעשייה פורצת דרך, המשלבת בין היתר- תעסוקה בנגב, ציונות, סינרגיה בין המפעלים, קיימות והגנה על הסביבה.

מרכז המבקרים של המועצה שהוקם השנה בנאות חובב, מציע סיורים ומיצגים אינטראקטיביים מתקדמים וחוויה חינוכית הממחישה את הזיכה שבין כימיה, תעשייה וקיימות בנגב.

בתום הסיור הוחלט על השתלבות מרכז המבקרים במסלולי הסיורים שעורכות משלחות "החוויה הישראלית" בארץ וזאת כחלק מטיפוח הקשר בין יהודי הגולה לישראל ולחיזוק זהותם היהודית. חברת ה"חוויה ישראלית", אחראית בין היתר על פרויקט ״תגלית״ ועל הבאתם של כ-30 אלף תיירים לארץ מדי שנה, במטרה לספוג ולהכיר את היסטוריה, התרבות ואת החברה הישראלית.

ארז בדש, ראש מועצת נאות חובב בירך את שיתוף הפעולה שנרקם ואמר: "מרכז המבקרים שלנו הוקם במטרה לחשוף את הציבור לחשיבות העשייה של המועצה וכמובן לפעילות המפעלים והחברות הממוקמות בפארק האקו – תעשייתי, תוך הרחבת המודל של הכלכלה המעגלית אליו אנו שאופים. אני רואה חשיבות רבה בהידוק הקשר בין המועצה לבין הקהילה בארץ והקהילות היהודיות בחו"ל ובהפצת הבשורה של נאות חובב על החדשנות והמצוינות שיוצאת מהנגב לכל רחבי העולם".

כתבות נוספות שיעניינו אתכם
משפחת מתן מרדכי ליאור ז"ל דורשת ענישה מחמירה, גזר הדין בפרשת ביזת מערכת הסאונד יינתן ב-7 באוקטובר, שלוש שנים בדיוק לאחר הטבח
שלשום (רביעי) התקיים בבית משפט השלום בבאר שבע דיון הטיעונים...
אופקים היא הזוכה במקום הראשון במדד משרד האנרגיה לייצור אנרגיה מתחדשת
המדד בוחן את הרשויות המקומיות המובילות את מהפכת ייצור האנרגיה...
מהפכת הניקיון של אופקים נמשכת: מכונות השאיבה החכמות הראשונות נכנסו לפעילות
עיריית אופקים ממשיכה להרחיב את מהפכת הניקיון העירונית: השבוע נקלטה...
איך מנהלים 7,000 טונות פסולת ביום? מנכ"לי רשויות מדן ועד אילת הגיעו לראות מקרוב
מנהלים בכירים המשתתפים בקורס להכשרת מנכ"לים בחברות עירוניות וברשויות המקומיות...
הסטודנטים של SCE מציגים פתרונות יצירתיים לפצועי בית הלוחם באר שבע
סטודנטים משנה ג' במחלקה להנדסת מכונות במכללת -SCE המכללה האקדמית...
"נוקדים עם כוכבים" חוזר: פסטיבל המטאורים בכפר הנוקדים
ארבעה סופי שבוע של קסם מדברי ומטר מטאורים בלתי נשכח!...
משתלת שורשים מצטרפת לרשת האנרגיה המבוזרת של nGrid
המשתלה השלימה הטמעת מערכות אגירה בכלל אתריה במסגרת היערכות לעלייה...
מילדות לבגרות: עמותת נגבה ומועדוניות באר שבע ציינו את אירוע בנות המצווה השנתי, המסכם שנה של פעילות חינוכית משותפת
נערות עמותת "נגבה" ומועדוניות באר שבע חגגו השבוע את המעבר...
רשת DONNA VICTORIA פותחת חנות דגל חדשה בעופר קניותר נס ציונה בהשקעה של חצי מיליון שקל
לרגל הפתיחה החגיגית תעניק הרשת מבצע השקה חד פעמי: 1+1...
"לילות קיץ בערבה"
תצפית כוכבים בטלסקופ, צפייה בחיות הבר הליליות, ארוחות שטח ומדורה, קולינריה...
דילוג לתוכן